Visszajelzés Északi saga - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 26.11.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

234 szavazat
    78.0%
  2. 2

21 szavazat
    7.0%
  3. 3

11 szavazat
    3.7%
  4. 4

3 szavazat
    1.0%
  5. 5

3 szavazat
    1.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

3 szavazat
    1.0%
  8. 8

2 szavazat
    0.7%
  9. 9

2 szavazat
    0.7%
  10. 10

21 szavazat
    7.0%
  1. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Látom másoknál is gondot okoz.Nekem sem ad plusz 5 magot!:(

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Szia!

Meg se tudnák csinálni.
    Ahhoz már programozni kellene.
    Emiatt kell mindenkinek saját magának írnia a supportnak, ha gondja van.
    Amikor pár éve probléma volt a dekorokkal és állandóan arathatók voltak, tőlem kérdezték meg, hogy mennyi tapasztalatpontot vonjanak le és ez már talán fél évvel is az esemény után volt.
    A bugot én jelentettem elsőként, mégis, sok-sok hónap kellett ahhoz, hogy valamennyire is rendezzék a dolgot.
    Jó munkához idő kell. :)

fankostepsi, vihence, feki13 és 3 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Tudod miért nem írhatunk a Supportnak e hiba miatt ? mert valahogy ebben az eventismertetőben sehol se lehet olyat találni egyik gaznál se, hogy amennyiben véletlenül lenulláznád magad, akkor azt a rendszer kipótolja 5 db-al/ra.
    Tudjuk, hogy a gyakorlat ez és a szokás is, de míg pl. a legutóbbi Top-osnál, ami szintén eventesen lett ültetve kihangsúlyozták, hogy :

A prémium gazdák +5 db eventnövényt kapnak automatikusan a pajtába az event kezdetekor.
    A megszokott módon, akik lenullázák pajtakészletüket az eventnövényből,
    5 óra elteltével 5 db eventnövénnyel kiegészíti a rendszer a pajtakészletet.

ennél viszont még csak erre utaló írást se találtam, vagy nem látok, vagy nemtom.

benedekbobe63, Swartsch, vihence és 4 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

khm... már onnan is kimaradt...:oops:

5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Biztos így van, én nem szoktam elmélyedni az eventismertetőkben.
    Amit meg írtam a hibákról, azt általánosságban írtam, mivel tele van a játék hibával.
    Javítatlan, évek óta fennálló hibával, melyeken a sok-sok újdonság játékba kerülése nem szokott segíteni.
    Az viszont jó hír, ha a bp előre védve magát, nem is íratja már ki a növények pótlását, mert ha valaki beadja az összest, máris megkönnyebbülhet, mert "készen" van az eventje és nem kell tovább kapálnia.
    Már volt 2 beadásom a sárkányhajóba.
    Erős kihívást érzek, hogy harmadszorra beadjam az összest növényt. :)

6. drakula55

drakula55 Járnitanuló

ez látszik valószinűnek

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.11.25, 22:01
  7. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum veteránja

Sziasztok
    Nem tudom ki hogy áll az eventel, de én elég gyatrán. Biztos jól ki lett számolva ez a minijátékos dolog??? Nálam nem sok balta fog röpködni, az is biztos.
    Ahhoz, hogy 20 óránként legyen 1 erőlevesem, meg kell csinálni a sárkányhajó fejlesztését. Oda még kell 635 keserű penge a 744ből. 41 darabjával, napi 3 aratással az még 5 nap. Tehát péntek! Marad 5 nap, ahonnan jön majd a leves. Szerdától ültethető a 3 terület, napi 4 aratással, esetenként 58db növénnyel. De a leveshez 68 kell, így naponta csak 3 készíthető. Namármost ha csütörtöktől 3db + 1 a hajó fejlesztés miatt, akkor 6 nap alatt 24 dobálás. Hogy a fenébe lehet 32játékot lejátszani?
    Vasárnap kész volt a híd, tehát még azt sem mondanám, hogy nagyon elhúzódott a 2. terület kiváltása.
    Biztos nem véletlen, hogy 3x lett változtatva az event ismertetője.

Remélem Valaki pontosítja a számolásomat és kihagytam valamit. Mert ez így nekem jelenleg nagyon sántít!!!

vihence, levi5, KatonaA és 6 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

Szia

Te csak egy dologban írtál rossz számokat, a malomtermékhez nem 68, hanem 63 varjúháj kell majd.
    Aratásonként lejön 58 !, még ha a rendszer ki is pótolná minden alkalommal 5 db-al, akkor kijönne 1 db., de nem fogja, mert ezt a gazt nem tudod 0-ra kivinni, mert nem kell beadni, malomtermékhez kevés, így ez mindig nettó 58 lesz.

Ez az egész event a BP szégyene !

Csak azt nem értem, ha elkészül részükről egy event, azt nem adják ki tesztelésre?
    Ha kiadják, kiknek ? mert ha a játékhoz értő valakik kapnák meg, azok azonnal visszaküldték volna, hogy nagy a baj!

Megkaptuk, ment a visszajelzés, hogy nem lehet teljesíteni.
    Erre kiadtak egy olyat, amit szintén nem vagy csak éjjel-nappali aratással, vagy sok-sok kosárral...

Pedig olyan egyszerű a matek !
    10 órást számolnak napi 2x-i, 5 órást napi 3x-i aratással és még hagynak a játékosoknak 3-4 napot a végére, hogy a bolthoz is aki akar, termelhet.

vihence, Spanlotus776367, levi5 és 12 más kedveli ezt.
  9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! AZ ÉJJELI aratás után nem adta hozzá a keserű penge növényt az előző aratás mennyiségéhez! Így is sok a beadandandó hát még i hibák is vannak akkor kuka az egész event !Az ingrid hajóról van szó ! Kérek ellen őrzést! Köszi! id" 21356122

Utoljára szerkesztett: 1.12.25, 12:40
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hűha, nem keserű pengét akartál írni? Az kell a hajóhoz, nem?

Kuzdern, farmeres53 és SnéDóri kedveli ezt.
  11. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

De igen de már belekeveredtem! Biztos hogy nem okés mert másik farmom 2 aratással el van maradva és neki több van mint nekem! most kellene aratnom de nem tudom merjem-e!?

12. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórumelemző

A hajók közül rosszul választottam, azt szerettem volna, amelyik a felhő 2. adj. Amit kiválasztottam az a felhő 1. adja, még a kiválasztotthoz nem adtam be semmi, hogyan tudnák változtatni rajta?

13. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok!
    Kb énis úgy állok az eventtel,hogy sehogy ... Értékelhetetlen ez a katyvasz event .Mondjuk nem is szoktam értékelni mert úgy sem veszik figyelembe.Az ,hogy figyelembe veszik az értékeléseket csak egy nagy paraszt vakítás .(Egyébként nem gondolnám ,hogy azt látják ki az értékelésekből amit mi .Más rugóra jár az agyuk !)
    Elengedtem a felhőket.Egy teljesíthetetlen eventhez nem is vettem kosarat sem .Mondjuk nem is szoktam eventekhez kosarat venni,csak nagyon -nagyon ritkán és nagyon indokolt esetben .(Mondjuk az indokolt eset a számomra nagyon megérős felhő vagy dekor lehet ,amit esetleg idő hiány vagy egyéb probléma miatt nem tudnék megszerezni .)Nem is tartom szükségesnek ,hogy egy nap alatt végezzek az eventekkel.Amúgyis úgy vagyok a vásárlásokkal,ha Ők nem tudnak nekem örömet okozni a játékban ,vagy egy eventtel,én akkor nem akarok nekik örömet okozni kosár vásárlással.Már jó régóta nem vásárolok több száz FA-ért pl új talányos ólakat és fákat sem.Majd lesz nekem is belőlük ,csak kicsit később valamikor. Kivárom ,attól ,hogy nem veszek nem áll meg az élet és tudok haladni a farmommal is tovább.
    Nyilván azért elkezdtem az eventet,( a két kissebb farmomon is)mert megnéztem mi az amit ki szeretnék venni belőle .De nem vagyok hajlandó és nem is fogok egy percet sem bosszankodni egy összedobált eventen ,amit 24 órás jelenlétre terveztek!Az a néhány számomra megérős dolog jó lesz ,mert minden kicsinek is tudok örülni.
    Kívánom minden játékosnak ,aki elkezdte az eventet,hogy bosszankodás nélkül találja meg az eventben a számára lényeges nyereményeket !

GA-BI-O-Farm és pecanegra1976 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

:eek:o_O történik valami, mert a szokásosnál is lassúbb a bejutás...
    Nálam kész a második épület is:inlove: Termelgetem a növényeket tovább... talán estére a hajón is meg lesz a második pipa...;)

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mindegy melyiket választottad, mindegyik az 1. felhőt adja.

vihence, GA-BI-O-Farm, Sziszi1950 és 2 más kedveli ezt.
  16. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Na Ingrid háza kész. Most elkezdjem a mézsöröst?

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Hajrá, meg lesz az is8)

SnéDóri kedveli ezt.
  18. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Addig oké hogy meg lesz. De nem kell a növény majd máshova? Vagy csak 3.-a után?

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Szerintem kell... :music:

SnéDóri kedveli ezt.
  20. farmerSS

Szia

Te látod, hogy mennyi növényt tudsz naponta aratni, de ezt a kitehetőt mindenképp szerezd meg, mert az egész eventbe ez ér valamit.

Viszont ahol ez van, : Íjászlőtér. Az épület 2025-12-03 14:00-tól válik építhetővé.

Addig vagy gyűjtögeted a 2 féle növényt vagy közben elkezdesz egy másik házat.

Beért a 10 órás és ma sem jött +5 gaz, pedig a számláló 0-án áll/t!

[​IMG]Viking hoki23:00 óra10.000 TP / TTP x farmszint / bahaszint kihelyezéstől függően2x2

vihence, genka53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.