Visszajelzés Északi saga - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 26.11.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

410 szavazat
    75.2%
  2. 2

36 szavazat
    6.6%
  3. 3

17 szavazat
    3.1%
  4. 4

5 szavazat
    0.9%
  5. 5

15 szavazat
    2.8%
  6. 6

5 szavazat
    0.9%
  7. 7

7 szavazat
    1.3%
  8. 8

12 szavazat
    2.2%
  9. 9

4 szavazat
    0.7%
  10. 10

34 szavazat
    6.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Szép estét, sziasztok!
    Ami azt illeti, kész lettem... valahogyan. A két felhő pipa, a második ma reggelre lett meg és Ingridnél 28 körig jutottam. Korábban nagyon szerettem az Ingrides baltadobálós eventet, de ez a mostani nem hozott lázba. Csak úgy elkezdtem, mert történetesen ott volt, ha már beléptem a farmra (kb ez nálam esténként egy-két alkalom). Azt a "menetrendet", amit itt láttam, hogy miként lehetne pontosan, szépen aratni, na arra én képtelen vagyok, és nem vagyok hajlandó sem. Nem tudom hogyan sikerült végül, de sikerült. Eleinte arra gondoltam kiveszem amit tudok, aztán ennyi. Majd kezdett alakulni az első felhő... Aztán hétvégén kicsit volt több idő, és mikor láttam, hogy lesz talán második felhő is, már reggelente is beléptem. És csak összejött...de őszintén... a kezdeti értékelésemet nem változtatnám meg. Azt értem, hogy az is lehet egy cél, hogy ne néhány óra, vagy egy-két nap alatt legyen letudva egy event, akinek ehhez eszközei vannak, hanem kicsit extrák (pl szupertrágya) bevetésének lehetősége nélkül is legyenek kihívások, viszont szerintem egy ilyen hosszú, nyögvenyelős event nagyon unalmas tud lenni, és az egyéb elemek (mint terület felszabadítás) sem teszik izgalmasabbá. Összességében örülök, hogy vége, örülök, hogy olvashattam a hozzászólásokat, mert ezek is motiváltak és remélem, hogy mostanában nem lesz megint nyitva a külön terület...

fairmike kedveli ezt.
  2. Imrus65

Imrus65 Fórumprofi

Ismét egy üres felhősor. Az egyes tárgyak területre kitéve sokkal többet érnek. Az utóbbi időben ez jellemző volt.
    A két hét hosszú volt. Egy ideig ilyen nem vállalok be. Most megpihenek, a következő eventet ki is hagyom.
    Jó játékot mindenkinek.

3. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Ezt még nem is figyeltem. Több nagy szorzós dekor van már így is kint.
    Valóban hosszú event volt. Ma reggel lett meg, felhők és kitehetők. Dekorokat majd átnézem, mi maradjon kint vagy menjen a felhőre.

4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm

5. anna640328

anna640328 Törzsjátékos

Én ugyan így jártam, 4 db eventnövény hiányzott hogy meglegyen a viking hoki. Elbuktam. Bosszant, mert tényleg vetettem-arattam, de így jártam.
    Akiek meglett mindkét felhő, gratula.

Kuzdern kedveli ezt.
  6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves játékosok!

Az Északi saga, maratoni event véget ért, a csevegő is bezárta kapuit.

Reméljük sikeresen teljesítettétek az Eventes területen zajló játékokat és ügyesen dobáltátok Ingriddel a baltákat is, begyűjtve a sok-sok ajándékot.

upload_2025-12-12_1-20-19.png

További sikeres játékot kívánunk!
    A Farmerama csapata

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.