Visszajelzés Északi saga - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 26.11.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

235 szavazat
    77.6%
  2. 2

22 szavazat
    7.3%
  3. 3

11 szavazat
    3.6%
  4. 4

3 szavazat
    1.0%
  5. 5

3 szavazat
    1.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

3 szavazat
    1.0%
  8. 8

3 szavazat
    1.0%
  9. 9

2 szavazat
    0.7%
  10. 10

21 szavazat
    6.9%
  1. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Miért ? Miért ?xDxD

A beadandókat néztem és ehhez tettem le a voksomat, a kütyüket már eszembe se volt figyelni:cry:xD
    Az Íjász nagyon necces lesz !
    Ha nem jön össze a napi 3x aratás a pengénél szinte végig az event alatt, akkor nem csak az lesz keserű, hanem én iso_O

Az event nehézségi fokozata: Közepes, Nehéz...kib....ul nehéz

PZoli64, iboly54, GA-BI-O-Farm és 11 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Próbálom a holt időket csökkenteni... mert nem tervezek még újabb kosarat venni...:wuerg:

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    A kakasok nem szeretik ezt a cammogást. Talán ma este kész lesz a híd, utána a Sárkányhajót fogom csinálni, hogy legalább a felhő legyen meg. Utána az Íjászlőtért. Ha nem leszek kész, akkor cserekor megpróbálom a kitehetőket megszerezni. Hogy fogok-e valaha dobálni és mikor? Erre kérek majd egy telefonos segítséget. :)

GA-BI-O-Farm, SnéDóri, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  4. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

A hídhoz nem csak deszka kell: Megjelent sárkányhajó , hogy fejlesszem, az mire jó?
    Szia! Mézsörös nem kell? A nehézségi fokozat minősítésével egyetértek!

5. farmerSS

Szia

A sárkányhajó ad felhőt és 20 óránként ( már ha elérünk oda:cry:) 1 db. Viking erőlevest, azaz 1 malomterméket a balta dobáláshoz.

A 3 féle hajóból kiválasztasz egyet és abba dobálsz.

Ingrid sárkányhajója
    (Kattints a képre a nagyobb méret érdekében)
    A három opció közül csak 1 teljesíthető, ami egyéni mérlegelés döntése

* a középső oszlopban is 600 Szezonjutalompont lesz megszerezhető / Dolphin (2025.11.26. 11:33)

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Gazdák,

Sajnos, hibás az Északi penge kosár szövegezése: https://board-hu.farmerama.com/threads/keserű-penge-kosár-tartalma-Északi-saga-event.27105/

Aki így nem vette volna meg a Kosarat, az a Supporthoz tud fordulni.

Itt érhetőek el:

Az Általános kérdések tárgyat kell választani.
    Legalább 140 karakterrel részletezni a problémát.

Olyan e-mail-címet adjatok meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudjátok.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is lehet írni ilyenre. Sőt a probléma leírásába is beírható a használni kívánt e-mail-cím.

Kérjük, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozzatok a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmet kérünk.

Ha problémába ütköztök a "nem vagyok robot" vagy ''ember vagyok'' igazolással. akkor vegyétek kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudjátok később állítani.)

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.

PZoli64, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

Ha te nem leszel kész, akkor én se !
    Majd cserenap elkérjük egymás kitehetőjét, oszt 1x te nézed a félig üres felhőt, 1x meg Én.xD
    Komolyan ! Ha event végére sikerül ezt az eventet maximálisan teljesíteni, akkor elmegyek a Bahamá(k)raxD

pötyi2017, iboly54, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  8. kukori80

:D:D Lehetne azt is csinálni, hogy 2 játékos összefog, megbeszélik, hogy ki melyik kitehetőt veszi ki és cserekor elküldi. Duplán kapjuk. Megpróbálom azért a lehetetlent, de nem biztos, hogy sikerülni fog. A felhő a legfontosabb.

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia kakaska!
    Segítek, jövő hónapban fogsz dobálni baltát xD

GA-BI-O-Farm, SnéDóri, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia. :D:D Több, mint valószínű. De ahogy most állnak a csillagok, úgy látom, hogy csak a Jézuska fogja hozni ajándékba. :D
    Nekem még az se tiszta, hogy a 2. felhőt honnan kapjuk: a dobálásból, vagy a Sárkányhajótól.

11. tompaker

tompaker Törekvő

Sziasztok!
    Le maradtam valamiről, vagy én néztem rosszul? A nyeremények között megjelent a piccoló?
    Ha ez a sok negatív kritika miatt van akkor, hajrá BP:) még egy kicsit erőltesse meg magát és jöhet szokásos minimum két piccoló:p Még úgy is van idő. Elég hosszú az event:sleepy: ha most változnak az ajándékok minősége:) talán a pontozás is jobb lesz:D

Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  12. farmerSS

A dobásból jön az 1. felhő, mert onnan jön az 1 szem kitehető, amit fel kell rá pakolni.

A 2. felhőre meg 4 féle kütyü kell, amit a m.terem, a kétféle ház és a lőtér ad.

zsani_apja, tompaker, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ez lenne a logikus, és én is ezt gondoltam. De nem!! A Sárkányhajóról kapjuk az 1. felhőt; legalábbis a buborék ezt mutatja.

zsani_apja, tompaker, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Köszi. Erre gondoltam én is. Már azon agyalok, hogy a dobálást nem is erőltetem, mert nekem a 2. felhő kell. Amennyi lesz, azt ledobálom.

GA-BI-O-Farm, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Mézsörös és Ingrid háza kell? Teljesen zavart vagyok, sok infó, játék leírása.... Remélem nem offoljátok, mert nem segítséget kérek, csak a játék menetének pontosítását. Ami fontos, te minden esetben válaszolsz, amit köszönök szépen!!!

16. -BombadilToma-

Szia!
    Mi a célod? Abban a két épületben van két dekor, ami kell a 2. felhőre. Ha kell Neked a felhő, akkor kellenek a dekorok is.

GA-BI-O-Farm, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  17. farmerSS

Ez komoly ?

Ezt az eventet jobban elcsesszenteni már azt hittem nem lehet, hát tévedtem !
    Már én se tudom, hogy melyik az 1. és melyik a 2. felhő.:cry:
    Tomára bízom xD

GA-BI-O-Farm, SnéDóri, vihence és 3 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Végül is az ő szemszögükből van benne logika. Ha minden mindennel összefügg, és nem hagyható ki semmi, az nekik jó...

GA-BI-O-Farm, SnéDóri, vihence és 2 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia Toma. Milyen buborékban látod?
    Ezt meg kellene kérdezni egy móditól, mert nem mindegy.

tompaker, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Ha bemegyek az Sárkányhajóba, akkor a nyereménylistában ott a felhő. Ráviszem az egeret, és voilá...
    (Mondjuk nem tudom, nálam miért került le róla a lakat, holott még a híddal sem vagyok kész...)

PZoli64, GA-BI-O-Farm, SnéDóri és 4 más kedveli ezt.