Visszajelzés Északi-sarki kaland csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Van még 95ó hátra. Én lehet újrakezdem. :D

2. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Igazad van.. a felhőre megadhatták volna az 50játékra a szupitáp helyett!!!! Ez van gagyi lett itt minden... Egyet értek veled, BÚÉK !!

ho-hoboy és karippa kedveli ezt.
  3. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Ebben a hozzászólásban megtalálod az összes variációt a spoiler megnyitásával. Sajnos találgatni kell mely kombinációk adják a csillagos érméket.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland-csevegő.24335/page-3#post-1362305

4. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nekem a rádió-parfüm-könyv-vonat variáció mindkét telkemen érmét ad. 25, ill. 30-at.

-forrest-gump- és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Kész vagyok a játékkal,de a 3.felhősorra valót nem találom ezeket mikor hol kellett volna beszerezni.Kérem mondjátok meg ha valakinek sikerült.Köszi.

6. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Plusszos dekor mind három előbb rakd ki őket és zsebeld be a +tulajdonságait,vagy kirakod mindhármat majd törlés után mehetnek a felhőre de ez a te döntésed.
    De ha még nem váltottad ki,kettőt a boltban keresd csillagos érmékért cserébe.
    Csillagos érméket minijátékokkal tudsz gyűjtögetni.
    Minijátékokat pedig a Rendelési könyv
    [​IMG] begyűjtésével tudsz játszani amit a hegyoldalán lévő 5 dobozokból tudsz szerezni 24 óránkéntxD

Felhősorok

Északi-sarki kaland felhősor 1

• Lezárási idő: 35:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 1.600 TP x farmszint
      • 1x Bónuszláda II.
      • Több hozam az Alvómaszk műhelytermék esetében. Bónusz: +1. Hatóidő: 06:00 óra.
      • Gyorsabb termelés a műhelyekben - kizárólag a Trópusi farmon. Bónusz: 10%. Hatóidő: 10:00 óra.
    • Nem tematikus felhősor: szabadon választható 3 db 2x1 méretű dekor helyezhető fel a felhősorra.
    Északi-sarki kaland felhősor 2
    • Lezárási idő: 18:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 600 TP x farmszint
      • 600 BTP x bahaszint
      • 1x Sörfesztiválos láda I.
    • Nem tematikus felhősor: szabadon választható 2 db 1x1, 2 db 2x1 és 1 db 2x2 méretű dekor helyezhető fel a felhősorra.
    Északi-sarki kaland felhősor 3
    • Lezárási idő: 144:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 1x Felszereléses láda V.
      • Több TP vagy BTP az ólaknál. Bónusz: 800%. Hatóidő: 06:00 óra.
      • Több TP vagy BTP a terményes ólaknál. Bónusz: 800%. Hatóidő: 06:00 óra.
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Konfettigyár, Ünnepi hárompontos, Ezt kösd át).

Utoljára szerkesztett: 31.12.23
    -gyöngy-581, aida2330, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  7. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

B. Ú. É. K.
    Mindenkinek !

-forrest-gump-, Sali~*.*, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. sylviafarm

sylviafarm Fórum-zöldfülű

Nekem ez a kombináció vált be vonat-parfüm-maci-rádió = 30 csillagos érme.

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép jó napot!
    Még 1 kör és vége az eventnek, ma délután meglesz a csúcs támadás xD amikor látom, hogy az ünnepi koszorút a teliholdas farm részén is lehet ültetni8)event ismertető, szöveg értés, kettes alá :D
    BÚÉK mindenkinek...;)

vihence, -forrest-gump-, jucus100 és 8 más kedveli ezt.
  10. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Boldog Újévet kívánok Mindenkinek kerek e Világon! B.U.É.K. :)

11. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Bónuszkód : NEWYEAR24
    B:U:É:K

-forrest-gump-, jucus100, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  12. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

13. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Én bíztos hogy más szerveren vagyok mint a másik farmom ugyan azt a kombinácíót játszom mint az elsőn ott nem ad mást csak érmét itt meg csak farmpengőt idegesítő

14. Búvész

Búvész Haladó

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok! Sajnos betegség miatt nem tudok Farmozni! Modik köszönöm az egész évi segítsége! Amint tudok újra játszom! Köszönöm ha maradhat! Bettinna 7676 Feri.Tigi Farm!

15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gyakorlatilag most vagyok kész az eventtel, amikor a 3.felhősorra is felkerültek a dekorok. Ma járt le a két csillagos érméért megvehetők +-os tulajdonsága. A 61-es mező dekorja már korábban felkerülhetett.
    Még 2 nap tudom aratni a 24 órásakat, mivel nekem éjfélre csúszott az összes aratása, így egy napot elveszítek. De, már minden megvan, amit szerettem volna. Szerencsém volt, hogy nagyon hamar rátaláltam egy 30 érmét adó kombinációra és végig azt használtam, egy megingást leszámítva. Illetve a következő 12 minijátékot is a szerencsére fogom bízni.;)
    Sikeres befejezést mindenkinek!

16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Megtörtént a csúcstámadás, zászló kirakva [​IMG] nagy a köd, visszaindultam a nagyszobába xDBÚÉK

-gyöngy-581, PZoli64, Mimszi és 8 más kedveli ezt.
  17. kicus65

kicus65 Utánpótlás-írogató

Hogyan sikerültek a kulcsok ? .S.O.S

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, gyere az egyik Segítségkérő topikba, és kérlek, részletezd, hol akadtál el.
    Pl. ide (kattints):
    Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Ennyi infóval amit megadtál, elég nehéz segíteni.
    Hozz farmnevet és ID-t is, hátha ellenőrizni kell.
    Bár ebben az esetben nem biztos, hogy gyors választ kapsz, így Szilveszter délutánján.

Kuzdern, vihence, -forrest-gump- és 3 más kedveli ezt.
  19. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Fel is sorolták, hogy melyik variáció mit ad.

ildiko44 kedveli ezt.
  20. clarjud

clarjud Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom mi a probléma. Megszereztem a felhősor 3-t, megvannak hozzá a dekorációk az eszköztárban, mégsem tudom felrakni őket, mert azt irja hogy nem található az eszköztárban. Én pedig ott látom őket...akkor most ez hogy van?

aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.