Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kedves Játékos!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Kérdések, amikhez nem találtál topicot témában.

Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:
    Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

kmandy, era1270, -ciklon73- és 4 más kedveli ezt.
  2. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a matricaragasztók visszaváltásra kerülnek a matrica album lejártakor, vagy tovább lehet vinni a következő matricázáshoz?

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Semmilyen matricás kelléket nem váltanak vissza. Megmaradnak a ragasztó mellett a zsetonok és a szerencseérmék is.

Luminary, kigyo51, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  4. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Szia!
    Köszönöm a kielégítő választ!

Luminary és -BombadilToma- kedveli ezt.
  5. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok.Eventes területen a 2.zóna 3 ágú szigonnyal oldható fel.Honnan lesz szigonyom? Köszönöm előre is a választ.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    14 órakor érkezik a második megrendelő, Töfi. Ha teljesíted mind a négy kérését, ad szigonyt. Új növény (manyalóka) és új felröpi (művészpaletta) is érkezik; ezeket kell Töfinek adni. Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/

7. hamuska

hamuska Fórumszaki

Luminary és -BombadilToma- kedveli ezt.
  8. vályog60

vályog60 Utánpótlás-írogató

eventmagot 5 óránként csak akkor kapunk ha teljesen elfogynak,

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha ez kérdés, akkor az ismertető szerint igen.:)
    Ügyelj arra, hogy ne add be a teljes mennyiséget a feladatba, amíg nem végeztél az eventtel!
    Ha mégis elfogy az összes a pajtádból akkor 5 óránként 5 magra egészíti ki a rendszer az eventnövény mennyiséget.

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  10. vályog60

vályog60 Utánpótlás-írogató

köszönöm elszámoltam 1 hiányzott a beadáshoz így várok Megszoktam hogy ritkán sikerül event nekem 10 böl 2 talán köszi

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Nem tudom a töfinél kiváltani a szigony pedig meg van hozzá mindenem! id21356122

12. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia, én javasolnám neked, hogy mindig először vesd el az event magot, és csak a maradékot add be az feladatba. Én így csinálom, és minden eventet meg tudok csinálni.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Három águ szigonyt Hol lehet szerezni Nekem a raktáron van 2db hogy tudnám felhasználni Válaszod köszönöm

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

És mi akadályoz meg benne?
    Valóban, mind a 4 kérését tudod teljesíteni. Alul a szállítás gombra kattints, majd, ha megkaptad a jutalmat lépj át a következő kérésre. Ott is add be a kívánt dolgokat. Ha, mind a 4 kérést teljesíted, akkor megkapod a 3ágú szigonyt.
    A kép nálad készült:
    upload_2025-3-7_12-45-39.png

Ha, továbbra sem sikerül, akkor jelezz vissza kérlek!

Sok sikert!

Dolphin, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  15. Luminary

Szia!

Ültess manyalóka eventnövényt, gyűjts művészpaletta felröppenőt, majd szolgáld ki Töfi megrendelőt. Amennyiben mind a 4 kérését teljesíted kapsz 1 darab 3 ágú szigonyt. Javaslom, hogy azzal a 2. területet oldd fel legelőször! Miután feloldottad a területet, a többi szigonyt a mini-játék indítására tudod felhasználni.
    Az evenismertetőt itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438229

Ha, ellenőrzést szeretnél kérni, akkor szükség van a Farm nevedre és farm ID számára.
    Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  16. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Azt gondoltam nincs 0 percezés átlagosan haladok! Csak tapogatózom a sötétbe!!! Még kosarat is vettem, amit elvből eddig nem és még sincs 3 ágú szigonyom. Elkeseredtem! vessek véget ennek az eventnek?
    Valamit nagyon rosszul csinálok???, Köszönöm a segítséget!
    ID 9434161

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kollégám ellenőrzése alapján
    Mulatság kosár S-t vettél, amiben 3 szivárvány van, nem szigony.
    upload_2025-3-8_15-26-28.png

Nem minden kosárból szerezhető szigony, ezekből igen:
    upload_2025-3-8_15-13-42.png

Ha ide kattintasz, itt olvashatod Luminary kollégától, hogyan szerezhetsz a vásárláson kívül szigonyt:
    Ezeket csinálod? https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-25#post-1440284

Sali~*.*, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. rezsder

rezsder Járnitanuló

Valahova kitettem a banán breaktánc dekort. Tudtok benne segíteni? Előre is köszönöm.
    rezsder, 17252222

19. Luminary

Szia!

Nem csodálom, hogy nem találtad:). Jól sikerült eldugnod a Szédült szántón - felülről a 2. Levéltánc dekor mögött van.
    upload_2025-3-10_20-51-7.png

További jó játékot!

20. rezsder

rezsder Járnitanuló

Köszönöm! :D:D:D

Luminary kedveli ezt.