Visszajelzés Észbontó tél csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 8.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. senga77

senga77 Junior szaki

Sajnos nálam nem tűnt el ! Így van a karácsonyi sütim és a csatnim is. :mad:

szellorozsa és -BombadilToma- kedveli ezt.
  2. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Segitsetek! a kérdésekre a válaszokat jól megadom, két x 4 = ha jól tudom 8 és a végén 2 csillag. akkor miért csak 4 csillagot rak fel. Remélem értitek hogy mit szeretnék, nagyon ideges vagyok. megcsináltam 10-12 területet és csak 24 csillagom van. kettőt rontottam, a többi kérdésre jól válaszoltam. Valami hibádzik a számitásokban. ID szám 11339369

szellorozsa kedveli ezt.
  3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az eventismertetőben pontos leírást találtok arról, hogy minden pálya végén 2 csillagos érmét kapunk.
    A pályákon belül trivia pontokat lehet gyűjteni, ezeket a trivia kérdések után kapjuk.
    Helyes válasz esetén 4, helytelen válasznál 2 trivia pont jár.
    Az event ismertetőjét itt találjátok:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Észbontó-tél.20360/#post-1146880

szellorozsa, GA-BI-O-Farm, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  4. Kukackukac2

Kukackukac2 Utánpótlás-írogató

Sírok, sírdogálok! :cry:198 "kocka" hortenzia=27 db felröppenő:cry:
    A másik farmon 198 "kocka" amaránt= 127 db felröpi:oops:
    Kicsit skót-kockásra sikeredett:D:cry::wuerg:

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nézd meg a pajtádban vagy a malomban is, mert nálam is volt olyan, hogy egy terület gépi aratásakor 34 felröpit jelzett, majd a pajtában már 173 volt...

6. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az első piccolo ládából egy Multitazking zseni, a másodikból egy A varázskalap lett. :inlove::)

Észbontó.... xD

7. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Főleg, ha egyáltalán lehet játszani. Eddig 6 kört tudtam teljesíteni. Szerintem ezt a BP fogja lejátszani a kompenzációkkal, mert nekem reménytelen és gondolom más is így van vele és azt is gondolom, hogy teljesen felesleges bárhová írni, akkor sem fog változni. A letölthető verzónak is utána olvastam, hogy csak 1x letölt, onnan indít stb. de az katasztofálisabb. Kb. 10 perc míg a főfarm betölt, learatok, újra vetem. Délután még rosszabb volt. Még jó, hogy általában türelmes ember vagyok. Tudja valaki, hogy meddig tart még ez az áldatlan állapot, mert akkor inkább feladom. Ennyit nem ér. Még jó, hogy az exploreren keresztül tudtam most írni.

8. fibota

fibota Junior szaki

Nem lehet minijátékot játszani mert 100 %-on áll és nem nyitja meg. Remélem holnap ha visszajön a flas le lehet játszani.

szellorozsa kedveli ezt.
  9. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Nekem két Tündér-termálforrás és egy Ingrid tanítványa lett a három ládából.

szellorozsa, GA-BI-O-Farm, kissme6 és 2 más kedveli ezt.
  10. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Annyira nehezen mukodik a jatek,teljesen elvezhetetlen,tegnap este nem tudtam teruletrol teruletre menni,allandoan ki be kellett lepegetnem.Eddig gyujtogettem,tegnap delelot volt idom neki kezdeni a jateknak.Tegnap nalam csak a telapo jelent meg,akinek csinalni tudtam a palyait.Ma ott van mind az 5. Hat ez halali,komolyan.

szellorozsa és kissme6 kedveli ezt.
  11. briguka

briguka Fórum mestere

Szia! Azért csak a télapót láttad, mert az Ő két pályáját meg kell csinálni és utána lesz látható a többi állatka pályája.
    Kitartást, nehezen, de azért lehet haladni..

szellorozsa kedveli ezt.
  12. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Sziasztok!Légyszíves nézzétek már meg,hogy a lejátszott társasjáték után miért csak 2db csillagos érmét ír jóvá a rendszer.Már 3 kártyám veszett kárba. Majd ha vége lesz a tesztnek akkor játsszak tovább?

-Szemecske- ID:30023877 Bocs a zavarásért!

szellorozsa kedveli ezt.
  13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia -Szemecske-!
    Kérlek tanulmányozd át az event kíírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Észbontó-tél.20360/
    Részlet:
    "Az előzőekhez képest az eltérések a következők:
    - nem három, hanem öt figura társasjátékával tudsz játszani.
    - a pályák végén nem 4, hanem 2 csillagos érmét kapsz
    - a Trivia pontok esetében jó válasznál nem 3, hanem 4 pont jár (rossz válasznál változatlanul 2 pontot kapsz)"

A játékkal egészen az event végéig játszhatsz, azaz 2020. december 21. 13:59-ig.

14. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia ibolyám!
    Kérlek tanulmányozd át az event kíírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Észbontó-tél.20360/
    Idézet:
    "Az előzőekhez képest az eltérések a következők:
    - nem három, hanem öt figura társasjátékával tudsz játszani.
    - a pályák végén nem 4, hanem 2 csillagos érmét kapsz
    - a Trivia pontok esetében jó válasznál nem 3, hanem 4 pont jár (rossz válasznál változatlanul 2 pontot kapsz)"

A kvízkérdésekre való válaszok összesítését a csevegő legelején, itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Észbontó-tél-csevegője.20361/page-3#post-1147212
    és a Kvíztárban, amit itt érsz el:
    https://kviztar.farmgazdak.hu/

szellorozsa és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. levi5

levi5 Törzsjátékos

Jelenleg termelem az eventgazt meg felrőpenőt gyüjtök. Unity alapon minden rendben működik de amikor belépek a társasjátékra lefagy minden. Majd játszom holnap flashben. Eventezni képtelenség Unityben.

szellorozsa, pietro52 és kissme6 kedveli ezt.
  16. hskriszta

hskriszta Utánpótlás-írogató

Nem csak eventezni, belépni is képtelenség :( én elengedtem....
    Sok sikert mindenkinek!

szellorozsa, kissme6 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. bolondjózsi

bolondjózsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Utána tudnátok nézni mi történt a kártyapaklikkal? Kevertem kilencet, de egy sincs, a növények viszont eltüntek a pajtából.

Boci ez lemaradt: bolondjózsiID: 39484448

Meglettek ,a sokadik frissítés,ujraindítás megtalálta őket:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.12.20
    szellorozsa és ulmo12 kedveli ezt.
  18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Nekem Te mindig értékelhető állapotban vagy! xD "Észbontó" ez a táblázat! 1000 köszönet! :inlove:

19. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Befizettem a kártyát, a tábla közepéig jutottam és megállt minden csak a margaréta forog. Ha bezárom elveszítem?

szellorozsa kedveli ezt.
  20. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Dehogynem, itt van nálam!!!
    Letartóztattam, mert nem viselt szájmaszkot, majdnem életfogytot kapott, de
    cserenapon átköltöztetem hozzád egy másik ketrecbe:DD

Nekem is volt ilyen, egy frissítés után ugyan onnan indult.

Csillagot a tábla végén kapsz kettőt, amit a kérdésekre kapsz, az trivia pont, és egyéb kiváltható cuccokra lehet becserélni.
    Ezért ha végig mentél egy állat mindkét tábláján, 4 csillagot szereztél.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.12.20
    szellorozsa, Fuhur, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.