Visszajelzés Észbontó tél csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 8.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia cirmoscica23!
    Kérlek, egy segítségkérő topikban tedd fel a kérdésedet.
    Pl. itt: https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-53#post-1152889

2. vihence

vihence Törekvő

Szia!
    Köszönöm a tippet, kipróbáltam, nekem is megadta. :D
    Mindenkinek köszönöm a sok segítséget, Wolfnak külön köszönet az adatbázisért! :inlove:
    Sikerült befejeznem az eventet. További jó játékot kívánok mindenkinek!

3. ~Sanyi978~

~Sanyi978~ Járnitanuló

én napi 3x szoktam aratni és sehol sem tartok :/

Sziasztok! Nekem a piccolo ládából Pocok Légyfogó fejlődött ki

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.12.20
    csio70, Fuhur és mamszi5107 kedveli ezt.
  4. Székelykópé

Székelykópé Junior szaki

Szia:)
    Nem emlékszem mi lett a ládákból-kiszedtem mindet!
    Én is napi 3x aratok és kb. 4000 eventgaz kell a mindenre!(felhő+kitehetők)
    Ennyi aratással,nem értem azt,hogy sehol nem tartol:)?
    Nem volt semmi extrám!Csak 1x1 és csatni!

Sárika555 kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valamit nagyon elszámoltál. Az 1+4 ajándék kártyapaklit is figyelembe véve 47 paklit kell lekeverni a felhőhöz (a kitehetőkkel együtt), ami 19505 eventnövény. Egy aratás hozama 606, így 32 kör kell. Napi 3 aratással 11 nap, és ennyi az event hossza. Vagyis aki 3-szor arat naponta, az a végére lesz csak kész.

nagymami2, HéricsBáró, anci0915 és 9 más kedveli ezt.
  6. Székelykópé

Székelykópé Junior szaki

Szia:)
    Igazad van:)
    Akkor valamit benéztem:)de idő vanik még:)valamelyik másik családin számoltam:)
    A vezérfarmon-Édesanyáé-ott megvan minden!(igaz Ő jót pörgetett tegnap-ki is használtuk:)
    86 csilliérmém van:)
    Na,jah!ehhez még termelni kell még:)Rajta vagyunk/vagyok!:)

Utoljára szerkesztett: 16.12.20
    csio70, vihence, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  7. ~Sanyi978~

~Sanyi978~ Járnitanuló

Azt hogy számoltad ki hogy 1 aratás 606? :D mert nekem sokkal kevesebb úgyhogy én nem leszek kész az biztos

szida57 kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Úgy számolta ki Toma a 606ot, hogy a hozamot nézi csak. Írja is "HOZAMA 606".

A főfarmra 202 db 1x1 földterület fér ki, ami csatnival 4 db termést hoz / db. Az aratásonként 808 termést jelent. Abból elvetsz 202-t, tehát 606 jön ki hozamként.

nagymami2, Domos52, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én 161 db 1x1- es területen ültetek mindig. Azért kész szoktam lenni mindig. Idő előtt, általában. ;)
    Csak csatnit használok, -tam a mostani eventnél. Egy item hiányzik a felhőről. Viszont Gömbdíszem van annyi, hogy szombaton viszem a piacra! :D ;)

nagymami2, Domos52, vihence és 6 más kedveli ezt.
  10. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Nagyon köszönöm a tippet. Kipróbáltam, és nekem is működött.

denisadina kedveli ezt.
  11. judy95

judy95 Törekvő

Remek ötlet a piac, vagy rakhatjuk a karácsonyfára! :D (nekem most 844 db van) De ne panaszkodjunk, inkább legyen felesleg, hiszen volt már olyan event ami nekem a kevés felröpi miatt nem sikerült.

nagymami2, Domos52, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Igen, a fenyőfára is mehetne. ;)
    Nekem picit több van, pedig nem is nulláztam most. Nem is emlékszek, mikor mentem így végig eventen. Mondjuk ennyi ideig nem is szokott tartani. Remélem jövőre lesz olyan, ami 3-4 hónapig tart! :D

Domos52, -W-595-, vihence és 4 más kedveli ezt.
  13. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Hátha ilyen marad a játék minősége, akkor ez várható, mert a mostani minőséggel nem termelhető le 3-4 nap alatt, És igazából nem nagyon érdekel, hogy ez nem a segítő topik, mert én ezt az eventet nem tudom játszani. Eddig semmi gondom nem volt vele. Még a múltkori teszt időszak alatt sem szívtam ennyit. Oké, hogy a flash fejlesztés decemberben megszűnik és? Szinte minden, amibe belepiszkálnak a hozzáértők, sokkal rosszabb. Most már legalább 3 féle képen belehetne lépni a játékba és egyik verzió katasztrofálisabb mint a másik. Attól, hogy egyeseknél semmi gond, azért ne akarják a másikat hülyének nézni. Oké, hogy sok mindent nem tudok a játékon belül, de elindítani a játékot, ahhoz csak nem kell számítógép zseninek lenni. Hogy ne legyen főleg off. Naponta min. 4x aratok és még mindig kell termelnem, hogy meglegyen legalább 1x az összes kitehető. A felröppenők szuperül jönnek nem is lenne gond, ha be is lehetne lépni a játékba, amikor csak akarok. Finoman fogalmazva is bosszantó.

14. szili48

szili48 Törekvő

ez nem igaz, napi 3x aratással csak csatnival minden bónusz nélkül már készen lehetett lenni,ha 1x1 mezőn vetsz! az sem igaz, hogy a játékba még belépni sem lehet, mert a flash jó, a másik kettő meg olyan amilyen, de játszható,lassú, szemrontó, de bízzunk benne lesz ez még jobb is, ha még el sem tudod indítani a játékot h aratsz naponta 4x? szerintem keress más szórakozást, hagyd a farmot másnak

Leho69 és tandem6 kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Tévedés, tévedés, tévedés.
    1. Napi 3 aratás. Az eventből eltelt az első délután és 7 teljes nap. Ez felszaporítás után 1+7x3=22 aratás, ami olyan 14 ezer növényt, vagyis 32 malomterméket jelent; Az ajándék 1+4-et is figyelembe véve így max 37-nél lehet járni tegnap estig az 52-ből. Ha napi 4 aratást akartál írni, akkor 18000-nél, azaz 47-48 játéknál tartunk.
    2. Szerencsés vagy, hogy be tudsz lépni, de igenis vannak, akiknek a Unity alapú játék egyáltalán nem elérhető, vagy belépve játszhatatlan.
    3. Aki nem tud napi 4-szer aratni, az is megtalálhatja a játékban a maga szórakozását. Az ítéleted pedig önmagát minősíti.

nagymami2, HéricsBáró, Domos52 és 8 más kedveli ezt.
  16. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én 202 1*1-en, csatnival napi 4-szer arattam, néha 3-szor és még hiányzik 5 paklim.

inanna11, vihence és Leho69 kedveli ezt.
  17. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Én napi 5x, így lett tegnap kész. Aki még nem játszott, javaslom, hogy kezdje el, mert egy kicsit monoton egyszerre:)

Domos52 kedveli ezt.
  18. monika6767

monika6767 Törekvő

Szia! Köszi a tippet, nekem is bejött!

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én is nagyon bízom, hogy neked sokkal jobb lesz, ha rádhagyjuk az összes farmot. Az a minimum, hogy a fórumon Te leszel a legtájékozottabb játékos.
    Mellesleg, most reggel vettem észre, hogy meglett a felhőm, de valahogy az eventet így sem tudtam befejezni. Jobb, ha abbahagyom asszem.

Utoljára szerkesztett: 17.12.20
    csio70, inanna11, vihence és 2 más kedveli ezt.
  20. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Indulásnál volt 6 pakli kártyám, eljátszottam 2-őt a "Télapónál", mire a végére értem eltűnt a maradék 4 paklim :(
    Légyszi varázsoljátok vissza, ha lehet. Köszi előre is!! Diti54 gazda ID 26222139

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.