Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Keveremkavarom

Keveremkavarom Járnitanuló

Sziasztok! Két ötletem, illetve javaslatom lenne:
    1. Célszerű lenne a Mesterségek völgyében is egy víztartályt kihelyezni.
    2. A barkácsolt ólak előállításához FÁBÓL kell a legnagyobb mennyiség. Jó lenne ha az építő fa is előállítható lenne pl. egy "Fűrészüzemben" (hód fa+ akármilyen hozzávalók) ,Vagy Fürészfát termő fa, stb formában.
    Jelen formájában túl lassan gyülik össze a szükséges famennyiség.
    Üdv: Keveremkavarom
    ID: 36777848

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha egy recepthez vízre van szükséged, a vízmennyiség jelzője mellett találsz egy zöld plusz jelet; arra kattintva feltöltheted a tartályodat.

taga1, imi010 és mebajah kedveli ezt.
  3. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

A mostani 8 órás növény ismét eszembe jutatta hogy milyen jó lenne ha a nagyobb értékü kupont lehessen váltani mint a pénzt szoktuk hogy ne menjen sok kárba

Kincső52 és sárgazanót kedveli ezt.
  4. sanya62

sanya62 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Először is boldog újévet kívánok mindenkinek.
    Ezzel kapcsolatban jutott eszembe,hogy nem lehetne egy csoportos üzenetküldést
    létrehozni,hogy az ilyen alkalmakkor ne kelljen egyenként beírni ugyanazt az üzenetet.

Rebcsok és Kincső52 kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

BÚÉK Mindenkinek!

Isten ments, a csoportos levelezéstől! Éveken keresztül rengeteg olyan farmközti levél ment, amit valaki elindított egy álhírrel. Sok fajta problémát okoztak, és sok fajta levél volt. Kitűnő lenne a szerverek túlterhelésére, és nagyon jó támadó felületet biztosítana egyeseknek.

_Ilona49_, *bálint* és ria91 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok !

Mivel most nagyon ráérős vagyok ... jöttem ötletelni ...
    Dekorok ... Rengeteg van ... Jó helyük van a felhőn ... De minden héten legalább 2 alkalommal kapok valamelyik csibémtől ingyenes ajándékok közül dekorelemet ... Hasznosíthatnánk őket ...
    Pl ... fel kellene ruházni őket x pajtaértékkel ... Nem csak az elhasználódókat hanem mindet ...
    Persze el lehet ajándékozni ... vagy beváltani cspre eventkor ... de valljuk be ... ez édeskevés ...
    Lehetne egy dekortömörítő .... Pl : 1000x pajtaértékű kitehetőért kaphatnánk egy különlegességet .... 10000x pajtaértékűért újabbat ... majd 100000x és 1000000x értékű bedobálás után ismét valami különlegesen jó dekorelemet ami a beadott x pajtaérték mennyiségében adna csp-tp-btp +valami dekorláda a legmagasabb szintűnél ami egy egy véletlen szerű dekort tartalmazna ... mondjuk 48 órás érésidővel a kisebb szinteken a 2 magasabb szinten 72 órás éréssel ... olyant ami nem lenne cserélhető ... farmhoz kötött lenne ... Jót tenne a szervereknek ... kevesebb kütyüt kellene nyilvántartani ... Persze hogy ne legyen háborgás a nincs mit beadni miatt ... 100. szinttől legyen elérhető ... Természetesen többször újraindítható lehetne a bedobálás ... A feladatsorok végén mindig csak 1 a legmagasabb szintű dekorunk lenne ... - az egymásra építhetőség jegyében ...
    örülne neki mindenki .. Helyhiánnyal küzdők ...és a Tp vadászok is ...

Kincső52, *bálint*, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  7. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Igen, valóban jó lenne! :) meg ha valami kicsike köze lenne a valósághoz a termesztett növényeknek, ill. a nevelt állatoknak. Pl. az érési idő egy reteknél szinte évszázados, holott a leggyorsabban növő növények egyike.
    A játék bonyolultsága, sokrétűsége nem gyerekeknek való, viszont a játék tartalma az infantilisnál is infantilisabb. Több humor is elférne benne. De a legnagyobb bajom az, hogy a sok óltól már nincs szabad földterületem, hiába váltottam ki hosszú güzüléssel a Vadaskertet :( ha termeszteni akarok, az állatoknak kell menni, visszarendezni meg hosszadalmas :(
    Az se lenne rossz, ha néhány kattintással le lehetne állítani, "parkra" tenni és ugyanúgy vissza...
    A tápok keverésénél nem ártana, ha akkor lehetne megszerezni egy-egy állatot, ha már az a növény rendelkezésre áll a táp keveréséhez, nem pedig fényévnyire van a megszerezhetőhöz.
    Szeretem ám azért! :D de jobb lenne, ha jobb lenne...

_Ilona49_, betjoli és papirocska kedveli ezt.
  8. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Sziasztok!
    A bagoly fája jelenleg hét helyen van kihelyezve. Ahhoz, hogy learathassam össze-vissza kell rohangálni a területek között, majd újra visszatérni a rendes aratásra.:mad: Nem lehetne ezeket az égigérő paszuly első sorára pakolni, ezzel is megkönnyítve az aratást? :music:

imi010, Kincső52, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  9. breky73

breky73 Járnitanuló

Sziasztok!Szerintem a békatápot is meg kellene változtatni,mint a macskát.Rengeteg tojás megy el a mesterségek völgyében,ráadásul a rókatáp is tojást kér.A piacon viszont horribilis árat kérnek a tojásért.Vagy akkor a macskatáp is maradt volna tej felhasználásával.Így lenne igazságos.Köszi:))

_Ilona49_, taga1, Kincső52 és 7 más kedveli ezt.
  10. jung96

jung96 Utánpótlás-írogató

sziasztok nem tom de nekem a tenyész telepen ilyen eventen is hogy hiába reménykedek abban hogy esetleg nagyobb szintűek is beugranak de nem csak ilyen hogy fekete tyúk barna , barnából fekete de egy barátomnak is ugyan így van nagyjából .nem tom másnak így is lehet? hát nekem kezd kifújni a tenyésztés vagy csak idő kell de ha venném a szuper tápot akkor nekem pl sokba jönne ki mire egy feladatot végig csinálnék

11. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

Vagy ami nagyon régen volt és mindenki szeretne egy bizonyos famenyiségért kapna egy farmarany fát.

szekulagábor, Samborg, Kincső52 és 2 más kedveli ezt.
  12. béka

béka Haladó

Üdv. mindenkinek. Szeretném az eventnövényt szaporítani, de 0 van a raktárban és azt írja nekem "ne aggódj, 5 óra múlva". Nem adtam be, mert 0. Segítenétek Kedves Modik, valaki. Köszönöm. ID 50993843

aragorn* kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, segítség kérő topicba tedd be, mert itt nem nagyon vannak modik, akik tudnának segíteni

_Ilona49_ és aragorn* kedveli ezt.
  14. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Szuper jó lenne, ha az összeépített dekorációkat ismét elemeire lehetne bontani 8) !!!
    Csere napokon igen jó lenne, hiszen vannak keresett kitehetők, amelyeket ezzel a módszerrel el lehetne cserélni :inlove:...

Mindezt természetesen farmaranyért gondoltam, nem ingyen :D xD !!!

Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :) !!!

15. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

sziasztok! nekem lenne 2 ötletem :)
    1. lehetne csinálni gyors aratást, mert az 1x1-es területeket nagyon nehéz aratógép nélkül szedegetni
    2. a farmárudába belelehetne tenni néha a farmaranyfát és a mamut, természetesen nem pár pengőért hanem pl a farmaranyfát 5000-ért a mamutfákat pedig pl 3000-ért így lenne esélye azoknak akik lemaradtak róla :)

szekulagábor, taga1, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  16. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Nálam 2 farmot töltenek meg az ólak, a harmadikon is már alig van hely a terményeknek, úgy, hogy nincs kint mind. A fáknak sincs már úgy helye, pedig az összes 1x1-es lehetőséget a széleken a fáknak hagytam meg. Igazából a Vadaskertben és a Füvészkertben bíztam, hogy azzal fel tudok szabadítani helyeket az ültetvény számára, de hiába volt a sok munka, a "küldetések" teljesítése a csillagokért, ez nem jelent igazi megoldást, alig fér el benne valami. A fejlesztések pedig olyan mennyiségű állatot és növényt nyelnek be, hogy máshova nem marad. A fejlesztésekkel se vagyok előbbre, megjegyzem, 2-2 helyet szabadít fel a többmilliós beruházás. ... de ezt már máshol írtam. Egy gazdatársunk javaslata lenne a megoldás, hogy olyan legyen a Vadaskert és a Füvészkert, mint a Tenyésztelep. Attól még érdekes a játék, (sőt!) ha könnyebben lehet gazdálkodni, több sikerélménnyel.

_Ilona49_, Samborg, Kincső52 és 3 más kedveli ezt.
  17. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

A tegnapi Baby-boom nagyon rosszkor jött és túl rövid volt: hétköznap úgy, hogy munkaidő alatt lett vége :( Lehetne úgy, hogy máskor legalább 7végére teszik? vagy nem 24 órát, hanem 36-ot?

_Ilona49_, imi010, Kincső52 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Van egy olyan javaslatom a szupertáppal kapcsolatban, hogy amikor kézi etetés van, kérdezzen rá, hogy biztos, hogy a szupertápot akarom-e használni? Többször jártam már úgy, hogy gyors egérkattintgatás közben véletlenül valamelyiknél a szupertáp került be és automatikusan 10-15 szupertápot sikerült elhasználnom. Jártam már így az alsó széleken nevelt növényeknél a szupertrágyával. :eek:

19. aragorn*

aragorn* Haladó

Jó ötletnek tartanám, ha farmaranyat veszünk, illetve abból vásárolunk vmit, akkor adhatna vmi értékeset is, pl. itt gondolok a kobalt tiki eventtel kapcsolatban arra, ha már áldozunk rá nem kevés pénzt a farmaranyra, akkor legalább 1 olyan értékes ólat adjon amiről épp azaz event szól.......

Samborg, OJani és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. aragorn*

aragorn* Haladó

Jó ötletnek tartanám, ha pl. mobilos vásárlásnál is több vásárlási lehetőség lenne, nem csak 1, ha több pl.farmaranyat akarok venni, akkor utalással tudom elérni a lehető legjobb ajánlást........lehetne mondjuk nemcsak 115 farmaranyat venni mobilos fizetéssel, hanem többet is

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.