Visszajelzés Új próba: Időutazás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Vond be a rokonokat is ;) Lehet, hogy kedvet kapnak a farmozáshoz :)

Gio, -kaktuszable-, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  2. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sima pörgetést kezdtem event előtt. Elsőre kiadta a +1 termés bónuszt. Persze, hogy előtte állt meg eggyel, egy party pörin. Soha nem örültem kevésbé még party pörinek.

csio70, Gio, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

.
    Sziasztok!
    Az event online!

Ahhoz, hogy nálatok is érvénybe lépjen a farmról egy ki és belépés szükséges.
    Kellemes eventezést kíván
    a Farmerama csapata​

Gio, HéricsBáró, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  4. 301969

301969 Járnitanuló

Kedves ,,Illetékesek"! Elárulná nekem valaki, hogy hogyan lehetséges, hogy a valentin naptárból kapott + 1 terménybónuszt csak most kezdik el némelyek használni??? 1. Hol volt eddig? 2. Tudtommal, ahogy kinyitod a szívecskét, azonnal aktiválódik/dott. 3. Az eventnek is vége. Szóval: hogy is van ez?? Miről maradtam le már megint? :( :( Előre is köszönöm az infókat, már ha (esetleg, hasonló jutalmak esetén) hasznát is tudom majd venni. :D

inanna11 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Lakatokat adott napon kellett nyitni, viszont a sorvégi extra dobozok félretehetőek mindaddig, míg a játékban van a naptár.

Gio, Maszatka47, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  6. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Szia! Én is például tegnap éjfél előtt nyitottam ki a sorvégi meglepetésdobozból, hiszen ezeket nem kötelező az adott napon kinyitni. Ezek sorvégi extrák voltak. Még olyan 33 óra van hátra a termésbónuszból így.

csio70, Gio, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Na 1. baki bezsebelve, mit ne mondjak számítottam rá :D Komótosan nagy kockákat kihelyeztem a bahára, a 10 mag elvetéséhez. Erre mondom nyomom géppel, csak azt felejtettem el, kiskockák is maradtak fenn, így persze abba dobta be a vetőgép. Így 10 mag szaporodik kiskockában :D Mindegy Több is veszett Mohácsnál :)

rencsike982, csio70, Gio és 8 más kedveli ezt.
  8. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Most akkor Hogyan is van ? Nem aratok le egyszerre többet mint amit be kell adni? Akkor honnan veszek a következő ültetéshez magot ha nem mehet a raktárba?

stellácska26 kedveli ezt.
  9. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 160 felröpi elsőre,2 terület tarlórépa,1 pedig olasz köles ,széleken fákkal! Nem tudom ez jó arány-e? Sikerült kipörgetnem +1 termésbónuszt,és a helikopterkirándulást is! Sok felröpit kívánok minden gazdatársamnak! :D

taga1, csio70, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Akkor indítsd a feladatot amikor már a beadás aratás után marad annyi mag amit visszavethetsz, hozzá kell számolni a visszaültetendő magokat.

11. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!

Én 10perc múlva aratom a 10vetőmagot 1x1-es kiskockán. pörgettem egy 100% bónuszt, aktiváltam tegnap a +1termést. egy kiskocka 9termést ad.

Lenne egy kérdésem! Az miért baj, ha 1x1-en szaporítom fel? o_O
    Sok sikert mindenkinek!

12. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    Huszonnehany porgetesbol 2 helikopteres bigyo, meg 2 plusz 1 noveny bonusz 6 oraig:) Nehany ezuston most gyorsan felszaladok, aztan majd jon a tobbi:D

Minden naptar igy mukodik, csak a napi nyitogatasokat kell aznap nyitni, a sorvegi bonusz ajandekok addig nyithatoak, amig a naptaros event fut, ez most a valentinosnal tegnap ejfel volt. Forumon mar egy ideje tema volt, hogy sokan igy csinaljak, ugyhogy ha nem csak most jossz kerdezni, akkor te is hasznalhattad volna. A forum olvasasa ugyan fakultativ, de erosen ajanlott:D:D

Lillapilla73, csio70, rozo52 és 13 más kedveli ezt.
  13. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Nagy kockában 1 aratásra több magot ad.

14. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia!
    Már értem, egy 2x2-es kocka egy magot kér, viszont 1nagykocka 4db 1x1-es kocka 4magot kér....most a nagykocka adna 11-et és az csak 1magba került, egy kiskocka ad 9 magot. valóban jobb szaporításnak a 2x2.
    Köszönöm válaszod! Szép napot!

15. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

nekem most dobott a gép + 1 magot és a 100 magomat elvetettem nagy kockára.akkor a 3 területre 1/1re mennyi magot tartsak meg! Hogyan nem veszik el amit ültettem ,mert valahogy át kellene állni

16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ha nem kacsakataztad, akkor a nagy kocka 8 novenyt kellen hogy adjon, az 100 nagykockan 800 noveny. Ha a ket elso ezustot megcsinalod (100 es 125) akkor meg mindig kell hogy maradjon eleg mag a 3 terulet 1x1-re.

csio70, rozo52, Gio és 6 más kedveli ezt.
  17. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    A kerék kidobott 3 db termény bonuszt így dőlt az egész számítás,maradok nagy kockán végig szuperezve, másfél területen,a többin maradnak az értékesebb dolgok ha már van 3 bonusz,és mindkét event így fog kifutni.

csio70, rozo52, Gio és 13 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

Volt egy hiba a számolásomban, ezért javítottam a táblázaton. A 2/1 feladatnál csak 120 növénnyel számoltam, de 125 kell, ezért a második körhöz nem 12, hanem 15 KK szükséges. Remélem még idejében tudtam szólni, ha valaki esetleg azt követi.

Gio, -kaktuszable-, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  19. pisti243

pisti243 Törekvő

Idökolátossat még soha nem csináltam.Ha jól értem akkor fellehet szaporítani a 10db magot x mennyiségre majd,vetni és aratás elött aktíválom az órát aratom a mennyiséget és kész?Elöre is köszönöm a segítséget!! :) :)

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Borult minden tervem;) Mert pörgetettem néhány bónuszt:p Most aztán arathatok kockánként:wuerg:egy óra múlva remélem 5-6 feladatra pipa kerül;)

csio70, Gio, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.