Visszajelzés Őszbe nyíló kert - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Ahhoz képest, hogy randa nagy csúszással kezdtem hozzá és ma minden aratással elcsúsztam, a felhő aktív, a röpik összegyűltek- kedves szomszik, küldjétek a nélkülözőknek légyszi!- növény még hiányzik a fennmaradó 30 feladathoz, de gondolom holnap az is összejön... állás: 55 farmos és 65 bahás feladaton pipa. Rohanok tovább...

csio70, ZitaGAZDA03, Gio és 13 más kedveli ezt.
  2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Válaszodat köszönöm, sajna nekem ilyenek még nincsenek, majd csak potyog a sárga levél. Szép estét!

Gio, ulmo12, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Örömmel jelentem, hogy a felhőt a paszulyon feldíszítettem, :D innentől sétagalopp a befejezés, habár azon vagyok, hogy mielőbb visszarendezzem a farmnak a megbontott részét. A tölgyesen meghagytam a mamutokat, azokhoz nem nyúltam.
    Bőséges levélhullást kívánok mindenkinek! :D:inlove:

csio70, maszilva, ZitaGAZDA03 és 25 más kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Sikerült, megvan a felhősor, már aktíváltam is. (Kárpótoltam magam az elmaradt Zsiráfért, ... majd lesz az is 1X).
    http://kephost.com/images/2017/11/03/oszi-felho.jpg
    Még egy kis növény kell a végéhez, felröpi , ezért éjszakára 1-1 területre hosszú érésűt ültetek.
    Mindenkinek sikeres eventezést - Zsiráfot, sárga levelet és minden jót kívánok !

csio70, maszilva, majoranna65 és 25 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!Hűha, sokan igencsak ügyik itt. :) Felhősor már megvan, meg stb... Gratulálok nekik. :)
    Én eddig 30/26-os vagyok. De ma nem is tudtam csak most nemrég aratni. :) Azért megy ez, megleszek én is szerintem vele. :)

csio70, miniowl, ZitaGAZDA03 és 17 más kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

-Szemecske-, csio70, missuzy_53 és 18 más kedveli ezt.
  7. mano1210

mano1210 Járnitanuló

Fenyvesi1010 és osztrak12 kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziaztok mindenki!
    Szia brekkencs!
    A baha jobban szokta ám adni a röpiket és azt se feledjük,hogy a 2 területről fele annyi kell a 6,5 órás vörös gazból. Azonban a sárga leveléből viszont csak durván 50 db-bal kevesebb,azaz 365+180= 545 db kell. :)Piros, 4 órás levélből meg 14.000 db gazból kell 416+180=596 db.:pMost mondjuk én nem nyűrrögök,mert elég arányosan jött idáig,haladok is szépen,de nincs is jó kedvem,bár felénél mind 2 oszlopba jóval túl vagyok,ha netán érdekel valakit.:cry:Fácánom és Krokszim is már régen van. Nekem a Rák,Szalamandra,Pingvin,Homár nem lett befutó eddig. Ja és a Bölény!:(
    Ma még 1x aratok és holnap végzem is,ha lesz kedvem hozzá. Kisebb farmok jól besegítenek nekem és többeknek is szerintem.:oops:

missuzy_53, ZitaGAZDA03, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
  9. krivacsnelli

krivacsnelli Fórum-zöldfülű

Igen, sikerült az előbb kiváltanom. Köszönöm a turmixot, biztos sokat segit

majoranna65, Gio, brekkencs. és 9 más kedveli ezt.
  10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Reggel küldöm. Remélem sikerül eljutni a 3ik szintre.További sikeres játékot !

Gio, brekkencs., ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
  11. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

sziasztok
    gratu aki készen van nem tudom mit csinált jobban, pedig csinálom rendesen 3-4 aratás naponta azt most vagyok kész 106 feladattal :) csatni locsolás és nem éjszakázom pihi is kell! :p

taga1, csio70, ZitaGAZDA03 és 15 más kedveli ezt.
  12. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Gratulálok a már a felhőt birtoklóknak, sok sikert a még küzdőknek ! Én is elég tűrhetően haladok, biztosan meglesz. Az ólakat viszont már kitettem, ismételten sem zsiráf, sem fácán. Nem megy ez nekem sajna, valahogy mindig elkerülnek. Nektek több szerencsét hozzá !

csio70, maszilva, Gio és 12 más kedveli ezt.
  13. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Nekem az egymagvú tök ezekkel az érésgyorsitókkal 8 óra 24 perc alatt érik be.Valamit elbaltáztam volna?

Gio, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Jucimuci, szép estét !
    Gratulálok én is, mert szépen haladsz, és biztosan sikerülni fog végigvinni, befejezni az eventet.
    Én az elejét szoktam "megnyomni", amíg tart a gesztenyés felhősor (6 óra) és a kar.süti, feh. ártatl. hatása. Felszaporítás után komfortba ültetek egy kört, ez felröpiben és növényben is segít. (Erre tartalékolni szoktam trágyát is). Van egy eventes sztrágya, Kkata limitem, ezt szoktam elhasználni, aztán sietve visszarakom a mamutfákat, hogy pótoljam az elhasználtat. Éjszaka én is aludni szoktam.
    Mindenki maga tudja a napi programjait, s ehhez igazítja az event-teljesítést, s jól van ez így.

jucimuci, csio70, ZitaGAZDA03 és 8 más kedveli ezt.
  15. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Két nappal ezelőtt kezdődött az event, és még négy napig tart. Mi ez az izgalom???

taga1, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  16. Ananke

Ananke Fórumelemző

Szia! Én még csak a 81-l tartok, mert nem jön jobban a röpi, de még nem izgulok:DxD

jucimuci, taga1, Gio és 3 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

marcsi152, ZitaGAZDA03, Gio és 5 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem rontasz el semmit, annyi az. Az idézett számítás nem jó, a bónuszok nem adódnak össze csak úgy egyszerűen. A három termék összesen 30%-kal gyorsít, ez ugye 70%-os érésidőt jelent. A víz 20%-ával azonban szorozni kell: az érésidő 70%-ának kell venni a 80%-át, ami nem 50, hanem 56% lesz. (0,70*0,80=0,56.)

marcsi152, majoranna65, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  19. Funtinelli_boszi

Funtinelli_boszi Utánpótlás-írogató

Hol van "Tudjukki"?

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

taga1, Fenyvesi1010, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.