Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

....ahogy olvasgatom a NAGYOKAT, ....Én 8méter mélyen alszom az utolsó órában!:p
    Ez már nem az a játék, ami 2010-ben volt8)
    Szurkolok minden MAGYAR indulónak!!!:inlove:

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó új szabályokkal, lehetne újra az...:music:
    De most ebből kell kihozni a legjobbat!:inlove:

3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Új fejlemény tűnt fel.
    Másoknak is nem tetszhet a viselkedése, mert van, aki kihagyja a tételeit és az enyémet viszik el, az övét ott hagyják, pedig valamennyivel azt olcsóbban adja.
    Valamint az is esélyes, hogy újabb játékos is feltűnt, aki esetleg szintén konkurense lehet.

csio70, genka53, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  4. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Szia ! Érdekel a történet ! Melyik piacon és kinek NE ADJAK EL SEMMIT ? Hajrá MAGYAROK !!!:inlove:

5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Egyelőre nagyon csendesek a fórumok, kevesen beszélgetnek a TOP-ról és kevesen is reagálnak a hozzászólásokra. Mostanában azt látom, hogy a fórumokon a látogatóknak csak a 20-25%-a olvas belépve a játékba, tehát a hozzászólási szándék kevés. Évekkel ezelőtt ez fordítva volt és a játékosok legalább 70-75 %-a olvasott a játékba belépve. A látogatók száma is elég gyérnek mondható. Az event kezdése előtti percekben globálisan 5644 játékos volt a fórumokon, ebből a német játékosok voltak a legtöbben 3264-en, mi, magyarok 918-an, a lengyel játékosok 660-an, szlovák és cseh játékosok 322-en, és a többi ország játékosai 480-an. Nagy következtetést nem lehet ebből levonni, de anno láttam már évekkel ezelőtt ennek a globális számnak a 10 x es értékét is azokban a percekben. Egyébként hibáknál, más eventeknél is körülbelül ezek a számok láthatóak a fórumokon. A Top csevegők hangulata nagyon csendes (még). Gondolom inkább az áll a háttérben, hogy a fórumlátogatottság a kicsi. Persze lehet az is, hogy az érdektelenség nagy. Minden esetre az, hogy nem TOP5000 van, inkább azt súgja, hogy nem érdemes már 5000 TOP indulóra tervezni. Na nem azért mert nem lenne annyi induló, hanem inkább azért mert lehet pár salátával is be lehetne kerülni.
    Én jelenleg az utolsó bódéval küzdök.Teljesen kiment a fejemből, hogy kell fahéjrúd így arra nem készültem fel és villámcsapásként ért a dolog. lehet ma , lehet holnap belépek a TOP-ba sereghajtóként.
    Az 500 alját megbecsülni sem merem, mert a hangajuh és társai ólak egy egészen új lehetőséget nyitottak meg a játékosoknak az idén. Pont úgy lehet az 500 alja 8-10 milliárd, mint akár 30-50 milliárd is vagy több. A nyereményeknél a felhő az, amire azt mondom hogy jó, illetve , hogy lehetne rosszabb is, de összességében most jobbak a nyeremények. A kárpótlások is úgy látom, hogy kezdenek helyes irányt venni. De azt nem értem, hogy ezt miért nem lehetett hamarabb elkezdeni.
    :)

Utoljára szerkesztett: 17.11.23
    HéricsBáró, csio70, jucus100 és 34 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Szerintem nincs ember akinek tetszik ez a játékmorál...8) amit 100-as csinál:oops:
    Visszafelé reagálok rá...
    Jobb későn mintsoha;)
    Ha 8-10 lesz... azt az érdektelenség szüli... a 30-50 háááát elég riasztó....:oops:

A felreppenővel én sem számoltam... de kb 20 perc és meg lesz;) viszont azt gondolom várok....

Hogy micsoda adatokra figyelsz:eek:o_O mindig meg tudsz lepni...8)

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Lehet, hogy azért beszélgetnek kevesen, mert még küzdenek a belépéssel. Amíg nem lépsz be a játékba, addig nincs sok mondanivaló. Viszont a játék nagyon mozog, folyamatosan raknak be. Nem tudom megsaccolni az alját, de nagy számot várok.

jucus100, inanna11, -forrest-gump- és 8 más kedveli ezt.
  8. alex0824

Utolsó nap, éjszaka leszek kíváncsi, mennyi játékos lesz a fórumokon. Általában éjszakánként van amikor több a fórum látogatok között, a google és társai robotok mint az élő személyek. Megnyugtató viszont, hogy a robotok nem vetélytársak a versenyben!
    :D

HéricsBáró, jucus100, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Kukori :)

Majd szamolgatok kicsit hetvegen hogy mire lehet eleg, aztan meglatom. Nincs nagy harci kedv bennem porgetni, nullazni, mindent beallitani... mar regen nem tartok itt ebben a jatekban.

Ha osszetudok szedni 15-20 milliardot, lehet meg probalom a harci kedvet is osszeszedni hozza :)

HéricsBáró, Sali~*.*, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én is ott tartok, ahol te. Amikor végzek, átveszem a kompenzációs csomagokat. Akkor már nem segít a +1 növény. :D
    Amúgy biztos sok gazdát lefoglal a sok piccoló pakolás..

genka53, inanna11, -forrest-gump- és 9 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Azt hittem ilyenkor már 3000 játékos bőven bent lesz...

12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Lassan beérik az utolsó beadáshoz is a növény és pakolgatok majd én is.:)

A TOP-os eventet és a vele járó közös szurkolást, izgulást mindig szerettem, meg persze a készülés is adott egész évre egy kis elfoglaltságot.
    A lelkesedésem viszont mostanra már eléggé megkopott, nem csak a TOP, de úgy általában a farmozás iránt. A "sünis csapat", meg ahogy a BP kezelte az egész ügyet, sokat "segített", hogy tovább kopjon... :(
    Korábban is csak keveset költöttem a játékra, de az eltelt egy évben már semmit (pontosabban a nullázásom előtt vettem egy havi prémiumot). Megnéztem, hogy mit lehet összehozni a dekorok és a felhők adta lehetőségekből, és elég szépen megtelt a pajta, aminek egy részét be is fogom adni, mást úgyse tudok vele kezdeni 8)

Jó lenne, ha a TOP10-ben vagy 20-ban is össze tudna állni egy magyar csapat, szívesen lennék a tagja egy betűvel :D

Pokimoki72-nek drukkolok, hogy sikerüljön megnyernie a TOP-ot, elég szépen bekezdett :inlove:

Hajrá mindenkinek aki indul, HAJRÁ MAGYAROK! :D

HéricsBáró, Sali~*.*, csio70 és 36 más kedveli ezt.
  13. kukori80

6 milliárddal folyamatosan csúszok le. Ilyen még nem volt soha. 3 óra alatt 10 helyet csúsztam, ami azt jelenti, hogy 6 milliárd felett raktak be. Aki bent akar maradni, az majd kitámasztja a szemét egy gyufával. :D
    Háát, szerintem lehet, hogy az kevés lesz. Nem biztos, de lehet. A harci kedv az jóóó, mert az kell hozzá, vedd elő a sufniból.:) Lehet, hogy megéri kivárni.

Sali~*.*, genka53, Kuzdern és 13 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Hm... A bedobált érték nem látszik azonnal? az alsó részen a névnél? :eek:o_O
    A dobozok jöttek... de nem látom az összeget:(
    No mindegy nem sok... csak egy kis ízelítő szaladt be....:music:

15. alex0824

xD
    Igen! És tudod miért?
    Ha hasonlóan számolok, ahogy nálunk az átlag kereseteket szokás, akkor a fórumos látogatok, látható maximális számát megszorzom kettővel. Legyen 10.000 játékos, aki játszik a játékkal és elosztom ezzel a regisztrált farmok számát.
    Tehát világosan látszik, hogy minden játékosnak átlag 5744 kis farmja van. Ennek tekintetében teljesen érthető, hogy kevés idő marad a TOP-ra!

Kávé infúzión keresztül!
    :D

16. -Holdfeny-.

Jó hogy befutottál! Remélem dobogóra érkezel;):inlove:

17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Megindultam.. meglátom meddig bírom az iramot.
    A bedobott cucc nem látszik, hajigál az ember befelé aztán egyszer csak kiír valamit a rencer:p;):wuerg:.

jucus100, genka53, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Sziaaa Réka. Már hiányoltunk, de tudtam, hogy be fogod dugni az orrocskádat a Topra. No akkor hajrrrráááá.
    Csak a 10 perces frissítés után látszik.

jucus100, genka53, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  19. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia Toma! Nagyon kedvelem a hozzászólásaidat, mert értelmesek jól átlátod a dolgok lényegét. Most viszont néhány dologban nem értünk egyet. Virágfestés dekor nem haszontalan. A nagy farmomon tudok nullázni, de csak akkor teszem, ha kifogytam az állatokból. Tenyésztős event előtt olvasom a pletyit ott előbb tudom milyen fajta kell és ha nincs muszáj nullázni. Soha nem vettem részt a top-on csak ameddig megérte nekem. Én csak játszom nem versenyen akarok indulni. Lehet lenne annyi bedobálni való terményem, de nem motivál. Az nem érdekelne, hogy mi a nyeremény csak kényszernek érezném, hogy megfeleljek másoknak. Elég megfelelési kényszer van az életünkben. Nem akarom ezt áthozni a játékba is ami nekem arról szól, hogy munka után kikapcsolódjak. Nagyon régen nem emlékszem mikor volt egy olyan szüreti fesztivál amikor makkokat kellett gyűjteni. Persze nem sikerült végig vinni, de élveztem. A gesztenyés felhőm megvan és nagy hasznát veszem hiszen kevés időm van a felszaporításra. Van még egy ilyen felhőm. A kicsiken sajnos nincs és nagyon érzem a hiányát. Hétvégén ha éppen nem kell dolgoznom igyekszem mosogatás és mosás között letermelni a szükséges gazt. Szerintem az lehetne káprázatos nyeremény ha lehetővé tennék a régi jó felhők, dekorok megszerzését. Persze nem valós pénzért hanem farmos munkával.

20. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Azzzztamindenit. Véletlenül benne vagyok a Top 600-ba :)

csio70, marcsi152, maszilva és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.