Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tudom, hány farmot fog végül betolni... De a páduai tyúk tápjait mutogatta, azzal meg csak akkor megy valamire, ha a kisfarmok is 120-as szinten vannak. Vagy, ha a közös piacotokon be tudja cserélni pl. mantára, ami nem szintfüggő.

HéricsBáró, csio70, jutka190226 és 9 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ezek után az lenne a szép ha kizárnák...:music:Akárhogy nézzük játszópajtásának tekint:( Pedig ha tudná hogy Te csak játszol vele...8) szórakozásból:inlove: Gyűjtsétek a csengő pengőt!:music:

jutka190226, .sylvia72., Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

S
    Szia!

Virágfestése nem gondolnám, hogy minden farmján van annyi (5), hogy nullázni tudjon állatokkal. Apróbb újabb kisfarmokon a felhője sem gondolnám, hogy megvan. A tápokhoz kellenek a növények is, amit vagy termel, vagy a piacon veszi meg hozzá, mert a piros kosárban lévő nem lehet elég hozzá. Vagy kész tápot vesz jó drágán. És akkor kell jó sok PP, hogy ha nullázik, minél több állatot adjanak az ólak, mert ezek a nagyértékű állatos ólak csak simák, nincs narancs fejlesztésük. Vagy szuperakciós napon farmaranyért gyorsan ledarálja a tápot, de növény akkor is kell hozzá. Én elég sok időt töltök a farmon és mondhatni a salátától kezdve szinte mindent magam termelek le, és ürítem a napi piros kosarak tartalmát (ha el nem felejtem). De ennyire erre koncentrálni eszembe sem jutna.
    Minden esetre nem tartom tisztességesnek ezt a fajta "versenystílust" a többiekkel szemben. És végre oda kellene hatni a BP részéről is, hogy max 2 farmmal indulhasson minden játékos, esélyt adva a többieknek.

jutka190226, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  4. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! "Ich werde es tun" gazdáról van szó? Szép beszédes a farmneve. Vajon milyen üzenetet akar kiírni?

jutka190226, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Tavaly araszolva lépegetett előre, most viszont a 20 milliárddal beékelte szerintem magát az első 200-250 játékos közé. A maradék 250 játékos meg, ha okosan pakolgat, akkor talán az 500 alja megállhat a 10-12 milliárdnál. Ezzel az értékkel is bőven túl lesz értékelve a felhő.

jutka190226, genka53, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  6. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok :) !
    Melyik piacon ( h )arcoskodik a Bad Boy?

7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Azokat a kis farmjai malmai csinálják neki a piros kosárból.
    Gondolom van vagy 50-60 kisebb farmja 150-es szint körül és azok is kevergetnek neki.
    Csak így van értelme.
    Fel kell vinni a kis farmokat a dekorokkal megfelelő szintre és mehet a malom.
    Én is ezt csinálom, csak én nem ilyen nagy számokkal és nem indulnék soha a kicsikkel is topon, elvéve másoktól a lehetőséget, hiszen nekem a bp-tal van dolgom, nekem nem ellenfeleim a játékostársaim.

Nem tekint játszópajtásnak.
    Ellenfélnek, sőt ellenségnek tekint.
    És ez így jó.
    Annál röhejesebb az egész, de persze van ebben egy kis viszolyogtató is.
    Neki a csengőpengő fontos, ő megmutatni akar, de arra meg nem gondol, hogy már mindent megmutatott magából mindannyiunk számára - és nem most, hanem már 2 éve egyfolytában.

jutka190226, ladislaw11, genka53 és 17 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy a 100 kisfarmja mind fent van a 150-es szint környékén. És azt látom, hogy egyelőre csak 32 farmot vitt be a TOP 500-ba. Szépen ki is díszítette a címereket, így kétséges, hogy a többi farmot is betolja-e.
    Akárhogy is van, az előző hsz-omban arra szerettem volna utalni, hogy a rengeteg olcsó manta, amit kiteszel, az ő játékát segítheti. Arról nem is beszélve, hogy megvettél tőle korábban egy csomó mindent, amivel felkerült a CSP-lista tetejére, és a folyamatos alápakolgatással lehetőséget adsz neki arra, hogy mindent olcsón visszavásároljon Tőled. Nem vagyok ott a piacotokon, csak azt látom, ami a fórumon ebből a kakaskodásból látszik; így természetesen ítélhetek tévesen. De számomra egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy ki játszik kivel... Ne haragudj, nem bántani akarlak, és az is egyértelmű, kinek a pártján állok. De gondold át... Nem akarok erről vitatkozni, ismétlem, simán lehet, hogy rosszul látom a dolgaitokat.

9. Judit613

Judit613 Törekvő

[​IMG] Csak a nyeremenyekert mentem es kozben a ''helyemre'' keveredtem. :)

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én látom azt a piacot is, de az lényegtelen. Biztos, hogy előnyére vált a sok olcsó állat. Én már annak is örülnék, ha lenne pl. muflon a piacomon, nem hogy annyiért. ;)

11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A Top idején kétségtelen nem rossz üzlet a csp érték negyedéért, ötödéért kirakott állatok felvásárlása és bedobálása a TOP-ba, akár kis farmokkal is. Az meg, eladó által nem szabályozható, hogy ki az, aki ezekből vásárolhat.
    :oops:

12. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

A mantaráját ugyanúgy teszi ki ő is és azt is elviszik.
    Ez őt miképp segíthetné?
    A csengőpengője pedig nagyon is nő.
    32 nagy farmja van, ez biztos, ezekkel nagyjából találkoztam is, de be tudja vinni a többit is, arra ott a régi módszere, a polipok beadása, amiből 30 milliója volt.
    Árulja most is mindenféle kis farmjáról 9999-es tételbe, 999-ért.
    Ahogy írta, nagyon sok kis farmján is tud nullapercezni az ólakkal, tehát nem probléma számára az állat.
    Állítólag botsáskája is közel 2 millió van, szóval itt csak az számít, hogy minél kevesebb csp-t tudjon csinálni, de ahogy látom, nem az van, hogy tőlem venne, hogy áttolja valamelyik kicsire hirtelen, mert azok már tele is vannak.
    A német fórumon állítólag már jóval korábban beírta, hogy 8 milliárd körül vannak kész a farmjai.
    Ez mostanra szerintem 15 milliárd is lehet vagy talán több is.
    Itt az van, hogy ő ebben él, nekem meg az egész nem fontos, így bármit bármennyiért tudok adni, akár az utolsót is.
    Voltam már a listán első, a csp-ön a 2., mielőtt áttoltam neki a pénzt - megvolt minden, a gazdaköröm most is üres ... ez csak szórakozás, de annak tökéletes! :)

Utoljára szerkesztett: 18.11.23
    csio70, marcsi152, jutka190226 és 12 más kedveli ezt.
  13. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Én úgy vélem a virágfestés dekor minden baj okozója bármennyire is jók a tulajdonságai de nem illik bele a játékba. Személy szerint megváltoztatnám a tulajdonságait! Inkább adjon tápos ládát de ne lehessen vele nullázni! Az ólakkal való nullázás nem csak a TOP eventet vágja haza hanem a piacot is! Még a növényeknél is törölném a totális nullázást. Lehessen érésidőt csökkenteni de nem 100%-ban! Bízom benne hogy odafent átgondolják ezeket a nullázásokat és törlik! Ne feledjétek hogy hasonló dolog végett ment a nagy felháborodás az pedig nem más mint a süntojás.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ellenségből... jót fogott ki:inlove:xDxDxD

juliannakoczkas és -forrest-gump- kedveli ezt.
  15. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Szia!Súgjátok már meg kiről van szó!!???;);)

16. -forrest-gump-

saalegokart akit nem nevezünk nevénxDa sok farmos

17. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv!
    Turbótök meg van, viszont a másik két dekort - őszi hintázás, az ősz íze - hol lehet megszerezni?
    Köszke

18. -forrest-gump-

A top event nyereményei ha bekerülsz az 500-ba vagy legalább az 1000-be

19. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

A két dolgot szerintem nem érdemes összehasonlítani.
    Az egyik fusiba volt, a másik pedig azért mindenkinek elérhetővé vált.

jutka190226, genka53, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  20. paloooo

paloooo Fórumelemző

... óhhh Jesszus..., akkor olyanom nem lesz. Hmmm..., köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.