Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Kevered a malomba a 2 féle felröpiből és a kis területen lévő gazból és igen szép PÉ-je van. Jobb mintha külön-külön
    dobálnád be az eventes cuccokat. Aztán bedobod a TOP-ba, kapsz érte ládákat.
    A felröpike úgy is jön, a gaz is megterem, így amig van felröpi és gaz ez mind ingyért van.

Marika312, Baby72, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Vagyonláda néven keressétek. :)

jutka190226, Marika312, JUCUS és 6 más kedveli ezt.
  3. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Hát nem is tudom,akkor miért nem azt a nevet írták le az ismertetőben....
    Kinyitottam nemrég őket volt 101db,hát nem igazán erőltették meg magukat ha tényleg ezek lennének az ezüstös ládák.....

4. Ninett79

Nem tudom miért nem írták át a nevét. Valóban semmiségek lapulnak benne...

5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Volt a dologra célzás több helyen. De ami biztos, az az, hogy nem én vagyok az!
    :)

6. imifiu

imifiu Aktív író

Én se értem az event logikáját! :)Tökös latte, Topba kell, de itt a szitakötők, meg a mantaráják győztek!
    Szökőkútfű kosárból meg arra kell ha már tűkön ülsz, és azonnal akarsz mindent!:D

7. wrola

wrola Utánpótlás-írogató

Hát, én le vagyok döbbenve. Jó pár évet kihagytam a játékban, jó fél éve játszom újra. Én még úgy "szocializálódtam" ebben a játékban (biztosan emlékszik még erre más is), melyben cserenapon még egy xl (!) őszibarackfárt...igen nem elírás, ....némi túlzással a fél farmunkat odaadtuk. :) Az utolsó toppom még 2015, vagy 16-ban volt. Kaptunk valami himi humi kitehetőt. Akkor emlékeim szerint 200 millió értékkel 500-ban lehetett maradni. Most meg..?! Nagyon durva. Most néhány miliárdnyi értékkel nem merek elinduli a topban...:) Elmúlt évek tapasztalatai alapján, mostanság mennyivel lehet bent lenni az 500, illetve 3000-ben ?

Utoljára szerkesztett: 18.11.23
    vihence, Kuzdern, -forrest-gump- és 5 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Itt megtalálod az eddigi TOP-ok eredményeit: https://docs.google.com/spreadsheet...EndNtTUJpk8V65yLYFU/edit?pli=1#gid=1100303912

9. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szép Estét, Sziasztok:)

Örömmel látom, hogy egyenlőre szép számú magyar játékos van a listán...maradjon is így. Mostanra sikerült végig olvasni a topikot...hát nem semmi számok röpködnek itt...alsó hangon 10-15 milliárdra becsültem az 500 alját, de úgy látom, hogy az kevés lesz...szóval aki bent akar maradni annak fel kell kötni rendesen azt a nemes ruhanemüt...kívánom, hogy mindenki érje el a kitűzött célját, hajrá magyarok:)

[​IMG][​IMG][​IMG]

PZoli64, jutka190226, Hahacska és 16 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)
    Eszedbe se jusson utánozni, mert a végén már tényleg nem lesz helyünk átlag játékosoknak!xD:cry:xD
    Én nem számoltam meg, hogy hány farmja van az 500-ban, nem is izgat különösebben, csak reménykedem benne, hogy nem akad egy félőrült párja /társa aki ugyanezt veszi a fejébe jövőre:oops::music:

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Köszöntök minden TOP-s játékost és szurkoló közönséget. Kívánom mindenki érje el a kitűzött célját, tudom nagy lesz a tülekedés, ám maradjunk bent.
    Hajrá Farmerama, hajrá magyarok!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Kedves Sámán!
    Köszönöm szépen, hogy az idei TOP-on sem maradtunk közös banner nélkül.
    Egyben, ha megengeded szeretném megkérdezni Tőled is, mint a farm egyetlen Sámánatól, hogy idén milyen kilátások, találgatások, tippek vannak a három kategóriában? Tudom, még korai bármilyen következtetést levonni, csupán előre jelzést szeretnék.
    Ha valakinek van ötlete, szívesen olvasnám.

ursa11, jutka190226, Hahacska és 13 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ez a mai nap kommentje.:)

13. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Kedves Játékosok!

Történt egy kis változás a beadások után megnyerhető ládák terén.
    Ezüstös láda helyett Vagyonláda, Romantikaláda III. helyett pedig Fényösvényes láda I. a nyeremény.
    Ennek fényében javítottuk az eventismertető ezen részét.
    Elnézést az okozott kellemetlenségért.

További sikeres és örömteli játékot kívánunk mindenkinek!

Hajrá magyar gazdák!!!

PZoli64, marcsi152, Ayrin67 és 18 más kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Semmiségek pici ládája.:) Ez lenne a megfelelő. Nagyjából a ládák 75%-ára is.

Ha nem haragszol, én írnék egy jóslást. Csak azért is, mert leült a hangulat, s mert megdörzsöltem a gömböm. De még az is kiröhögött. Szóval:

Bárhogy lesz, úgy lesz,
    A jövőt nem sejthetem.
    Ez a harc ezer rejtelem,
    ahogy lesz, úgy lesz.....

:);):inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.11.23
    marcsi152, kovacstne, jutka190226 és 14 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Jucus!
    Köszönöm szépen, ezt a részét én is ismerem.:inlove: Mondanám, ha harc, legyen harc, deee inkább legyen egy sikeres játék.
    Biztos, hogy a gömböt nézted?;)

jutka190226, Baby72, Hahacska és 10 más kedveli ezt.
  16. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Nem biztos. Lehet, hogy a rubik kockát dörzsölgettem. xD

Hahacska, vihence, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Egy Fontos info!!!!
    Ezüstös láda helyett Vagyonláda, Romantikaláda III. helyett pedig Fényösvényes láda I. a nyeremény.

Baby72, apumbiapa, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Még az is lehet. Geometriában sosem voltam jó. xD

vihence, Baby72, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Igen. Mostanában az élet egyéb területein is azt figyeltem meg, hogy ami foglalkoztatja az agyam, az nem úgy alakul ahogy számomra optimális lenne. Így, sok mindent átértékeltem, nem ragaszkodom dolgokhoz, emberekhez, tárgyakhoz. Minden úgy és akkor történik, amikor annak eljön az ideje. Ez a boldogság kulcsa?
    Az 1000-ben szeretnék benne lenni. Van még mit bedobálni, de a 3000-ből már biztosan nem fogok kiesni.
    16 talányos fa, 3 db 24 órás kupon, 10 bónuszláda és egy item a különbség a két jutalom között.
    Presztizst nem jelent egyik sem.
    Vonjátok össze a hsz-eket mert kikaptok;):).

marcsi152, jutka190226, vihence és 6 más kedveli ezt.
  20. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Összevonnám, de nem tudom. A geometriában lévő hiányosságaimat még ez is tetézi. De biztosan jön egy kedves modi és megteszi. Köszönöm!(Amúgy azért írogatok, mert tetszik a bannerem. Sosem láttam még ilyen szépnek):);):inlove:

Hahacska, vihence, aida2330 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.