Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Úgy jön ide az event, hogy a TOP a logikáját tekintve pontosan ugyanolyan, mint egy event. Termelj olyasmit, amire amúgy nincs szükséged, majd dobd be, és kapsz érte valamit.
    A TP és CSP lista pont arra szolgál, amire Te a pajtaérték listát szánnád. A BP csak a TP-t tolja. Nyugodtan lehetne egy pajtaérték szerinti lista is. És még kismillió másik is, hiszen adat van bőven. Mitől a legjobb az, akinek a legjobban dagad a pajtája? Ugyanattól, mint aki az első a TP listán. Egy adott, kiválasztott szempont szerint, valamiből ő gyűjtötte a legtöbbet. De valójában a Farmerama nem verseny jellegű játék. Én pont ezért vagyok itt, és nem máshol. A saját tempómban piszmoghatok, nincs nyomás, hogy lemaradok, ha késve aratok le valamit, vagy cserben hagyom a csapatomat.
    Nem írtam, hogy nem lenne versenyhelyzet, ha lenne egy PÉ lista. Azt írtam, hogy az erős farm és a legdagadtabb pajtájú farm nem feltétlenül esik egybe. Számtalan mérőszámot lehetne kitalálni, amiben versenyt lehet hirdetni, a PÉ csak egy a lehetséges listák közül.

Értem, hogy alapvetően Te azt nehezményezed, hogy a pajtaértéket egy event keretében be kell dobni az összehasonlításhoz ahelyett, hogy lenne egy állandó PÉ lista, ahol állandóan látható lenne, hol tartasz. Elismerem, hogy kicsit mellékvágányra vittem a gondolatot. Visszatérve erre; szerintem a jelenlegi megoldás motiválóbb a többség számára, és valószínűleg nagyobb bevételt is termel, mint egy állandó TOP 10 PÉ. Valójában az a gond, hogy csak a TOP 10 látszik, és nem látod a saját helyedet. Márpedig a TOP 10-ben olyanok vannak, akikkel a többség nincs egy ligában - befektetett idő és pénz tekintetében nem lehet velük versenyezni. Számomra nem motiváló, hogy hány TP-t ért el az első, mert tudom, mi volt az ára. Ugyanez lenne a pajtakészlettel. Az ilyen Karatés Olgákkal nem tudjuk felvenni a versenyt.
    Akárhogy csűrjük-csavarjuk, a játék jelenlegi keretei között "esélyegyenlőségen" alapuló versenyhelyzet rendkívül nehezen teremthető. Egyszer megpróbálták a Kutyafrizbis eventtel - az se sült el valami jól...

2. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Szia!
    A következő frissítésig látod.

3. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Én nem tudom hanyas piacon vagyok de van egy valaki aki százezer mantaráját tett ki. 60 ezres db ár, ami 600 millió/ csomag.

4. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Lehet jóval kevesebbet.. Egyszer Nemzsu elejtett ilyen dolgot elöttem ,utána kezdtem kisérletezni, hogy ez hogy is működik.. Annyira jöttem rá, hogy a piac számoknak is van bizonyos sorrendje.. ami alakul az id számokhoz.. A kettőt kell összehangolni és figyelni, hogy kb hány perc múlva ér oda a sorszám.. Olyankor strart gyors reglni, hogy elkapd a következő járatot... :D Bocsánat ha nem értelmesen fogalmaztam..Már el is felejtettem, hány piac van.. A lényeg, hogy a sorban kell elkapni a következőt.. Igazábol amikor kisérleteztem a siker kedvéért csináltam, nem a piacos farmokért,(volt belőle elég) ezért nem is szántam több időt rá.. Tehát mégegyszer: Nézd meg ,hogy melyik ID számon lesz a következő piacos, és próbálj meg pont akkor regelni.. ( vagy inkább akkor is)több gyors egymásután inkább sikeres... :D Ha nem sikerült, számold ki hogy valószínűleg mikor jön a következő kapás... :D Ügyességi játék.. D:D

alex0824, genka53, juliannakoczkas és 5 más kedveli ezt.
  5. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Köszi, de nem ismerem a piac frissítését.
    Ha most, 13.09 perckor veszek 1 salátát, akkor meddig láthatom?

juliannakoczkas és -forrest-gump- kedveli ezt.
  6. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Sziasztok! A tökös latte hova kell?

7. nzsuzska71

nzsuzska71 Utánpótlás-írogató

Megébredtem hajnali 3 órakor és első gondolatom az volt gyorsan benézek a piacra hátha vár rám pár 0,1 tétel. Sajnos csak álom volt.

alex0824, Baby72, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes beadni a többi TOP-os event tárgyakkal együtt.

Tökös latte Pajtaérték: 448.500 / db

alex0824, vihence, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A 16-os piacon vagy.

alex0824, vihence, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ritkán lehet kifogni...:music: de ha valaki sokat piacozik... kiismeri a rendszeresen 0.1-ért kirakó gazdák játékidejét... s tud rá figyelni ha akar;)
    Amíg meg nem frissíted a Klienst, vagy a böngészőt amiben játszol...:music:

alex0824, Baby72, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  11. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Már kezdtem magam szerencsésnek érezni erre beütött a krakk megint Virágfestés dekorral sújtott az átkozott Piccolo láda:oops:

alex0824, vihence, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Tudom, mire gondolsz, de ez nem olyan egyszerű. Régebben a főoldalon megjelent szám a regisztrált farmokról aktuális volt, ma már rég nem az, nem lehet rá alapozni. Regelsz egy farmot, majd megnézed, mennyire van ez a saját piacodtól. Ez nem gond. De innentől lutri. Ha tudnánk figyelni a főoldalon, hogyan változik a számláló, lenne esély akkor kattintani, amikor az én piacom jön. Sajnos ez nem működik. És akkor már nem is biztos, hogy időben megéri foglalkozni vele...
    Amikor írtam a hsz-t, én is elgondolkodtam, utaljak-e erre a módszerre. De aztán úgy döntöttem, hogy a "lehet több vagy kevesebb is" kitételbe beleérthető a statisztikai bizonytalanság éppúgy, mint az, hogy van-e módszerem a pontosabb találgatásra. Meg aztán a farmjainak a sorszámozásából látszik, hogy minden bizonnyal a többszörösét regisztrálta az említett számnak...

HéricsBáró, alex0824, zsona416 és 8 más kedveli ezt.
  13. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Köszönöm. És ezt honnan tudtad ?

14. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Nem néztél el valamit? Mert ennek a szorzatnak az összege 6milliárd :)
    ID-d alapján, amit korábban megadtál a 7-es piacon kell lenned.

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Úgy gondolom, ha kilépünk a játékból és vissza, akkor már nem látható.

alex0824, Baby72, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Megnéztem a saját piacomon, és megtaláltam a mantákat.
    Tehát , mi egy piacon vagyunk.

alex0824, vihence, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  17. cemá2002

cemá2002 Haladó

jól írta, 10 csomag van :)

18. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Ja, hogy összesen tett ki annyit, akkor félreértettem, bocsi :)

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én a héten 2 darabot bontottam... összesen 16 piccolóból...:music: Most ennek van szezonja...8)
    Húúúú mikor játékba került... mennyire vártam az 5. darabot... most csak nyugtáztam... jött, foglalja a helyet...:music:

jutka190226, Ayrin67 és -forrest-gump- kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Igen, ez a szorzat a jó.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.