Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem hinném, hogy a felhő végett lenne annyi. Az már több, mint a tojásom. :D

greenfields, Gio, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A tavalyihoz képest ég és föld... A többi jutalom a szokásos, de a felhő az eddigiekhez képest meglehetősen jó.
    Meg aztán, ahogy Kata is írta, jóval hosszabban lehet bedobálni. Felhalmozódhatnak nagyobb pajtakészletek, bár továbbra is úgy gondolom, hogy csak pár száz igazán nagyban játszó játékos van, és ezeknek sem mindegyike indul a TOP-on. Aztán ott lesz újra sokkisfarmoskiskedvencünk. Az eventgaz értéke tavaly 60 CSP volt, most 5000, és kapjuk a 48 órás bónuszt is. A felröpi értéke tavaly 120 CSP volt, most 10000. Sokan nulláznak most, ők sokat összeszedhetnek belőle. A malomtermék értéke is az előbbiekhez mérten jóval magasabb.
    Persze majd meglátjuk...

ursa11, maszilva, PalMa és 14 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A játékosokon múlik... mennyi lesz az annyi...:music:
    Itt nem tud működni a pontazonosság alapján kibővített első csoport... talán csak a 3000. helyen... :music:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.23
    juliannakoczkas kedveli ezt.
  4. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Sajnos ez az event ismertető nem sikerült a legjobban, több hibát is tartalmazott, ami kizárólag rajtam múlott.

Elnézést kérek mindenkitől!
    Ez sajnos így sikerült, a jövőben remélhetőleg kevesebb ilyen fog előfordulni.
    Ezúton köszönöm azoknak a játékosoknak akik jelentették a hibákat.
    Virtuális ölelés mindenkinek. :)

Sok sikert kívánok, hajrá magyarok!

greenfields, ZitaGAZDA03, Fuhur és 32 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, a felhő jó, ezt én is mondtam, de hogy 15 milliárdért. Valaki kérdezte tőlem és 9-10 milliárdot mondtam. De akkor nagyon alábecsültem. Fel kell kötni a gatyeszt. :) Ilyen alapon lehet 30 milliárd is, ha a sok farmosok felviszik az árat.

6. -Holdfeny-.

:eek:o_O:eek:o_OEddig azt gondoltam reális szákot szoktál leírni... de a 30.... az sokk:oops: Legalább is nekem....o_O

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Karácsony előtt szeretném elérni , hogy 6 ossal kezdődjön . Hogy más mit szeretne , nem tudom .

PalMa, juliannakoczkas, Hahacska és 5 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

Ezek az apróságok valóban olyan pár száz millió különbséget jelentenek "csak", de részei az okoknak.

greenfields, ZitaGAZDA03, PalMa és 8 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Te vagy az egyetlen aki szembeszáll vele...:music: Ahhoz gyenge, hogy az első helyre törjön... így inkább szétteríti a javait... és minél többször akar a top táblázatban szerepelni....-.-

Esetleg egy szavazást kellene indítani.... Ki támogatná az egy játékos egy Top nevezés bevezetését...8)
    Meglepően kevesen támogatnák:oops:

greenfields és juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

Csak hogy tisztázzuk: én 11 milliárdot mondtam, nem 15-öt. Azt csak mint lehetőséget tettem hozzá. És az én tippem nem szentírás, egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Te tipped rossz.

Tavaly az a 30-35 farm kb. 200 millióval emelte a TOP 500 alját. Ha ez 100 lett volna, akkor olyan 700 milla lett volna a többlet. Az idénre ez a hatás már másfél-2 milliárdra rúghat, vagy valamivel többre, ha "tehetős" gazdákat szorít ki, akik tudnak még bedobálni, és emelik a tétet. Vagyis a 30 milliárd erős túlzás(nak tűnik most).

Sajnos csak úgy lehetne kiszúrni vele, ha titokban (azaz a fórumtól távol) össze tudunk szedni legalább 150-200 gazdát, akik hajlandóak lennének az utolsó órában rádobni 50 milliárdot, hogy kiessen a nyavalyás az összes farmjával...

11. kukori80

Tudom, hogy mit írtál és tippeltél. De én már továbbgondoltam és az előzményeket nézve, nem lehetetlen. Sőt, akár több is. Inkább készüljünk fel, minthogy meglepődjünk.

PalMa, juliannakoczkas, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Igen... :music:
    Mondjuk ez kevésbé zavar mint a több farmmal indulás:oops:
    Ez egy nagyon jó ötlet;) Bár szerintem ennél kisebb szám is elég lenne...:music:
    Szép lenne ilyen összefogás;)

13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Ismerem a véleményed, említették a Fejlődési taktika 4332-es hozzászólását.
    Vele nem kell szembeszállni, láthatod, hogy a saját maga ellensége.
    Egyetlen piacon sem ennyire olcsó az állat és most még sokért is adom, hiszen a tüntetőmalacot 5999-ért, igáslovat 6400-ért, pádovai 8400, de a hangajuhot is 11700-ért árulom és akörül megy a galloway is általam.
    Várom, hogy a türingiaival mi a célja, remélem neki is van és azzal is szórakozunk.
    Így pénzt nem lehet csinálni topon kívül, ahogy játszik.
    Ha nincs valamilyen állata, akkor kirak pár tételt, hogy leverje az árakat és mások se keressenek rajta és ez neki a taktika vagy jön hátulról mellbe valamelyik másik farmjáról.
    Nekem ez nem taktika, felénk az ilyen viselkedésre más a megnevezés.
    Most a muflon 8400, kabóca 31000 körül van.
    Csodálom, hogy még a lista elején tudott maradni.
    Most persze lesz neki is csp-je, de nagyon remélem, hogy beelőzik, akár többen is, hiszen másutt, más piacokon eszes játékosok vannak, akik attól, hogy nulláznak, még vigyáznak a piacukra, hiszen az a játékterük.

greenfields, ZitaGAZDA03, PalMa és 9 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

... és felvinné a TOP500 alját 55 milliárd környékére. Nagyon durva lenne...

15. -Holdfeny-.

Jó ideje nem piacozok... max vásárolok ezt azt... figyelve kitől.... :music:
    Az lenne...8)
    De ha ez megvalósulna akkor bebizonyosodna, van élet és van összetartás....8)
    s picit szellősebbek lennének a túlzsúfolt pajták;)
    viszont ez akkora szám... amit kevesen vállalnának be....:wuerg:

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Engedjétek meg nekem, hogy pár szót én is írjak ebbe a vitába? Beszélgetésbe? Nem tudom eldönteni, hogy minek is nevezzem.
    Én ezt az egészet nem tartom tisztességesnek (nem a beszélgetést, hanem a helyzetet).
    Miért is?
    Az én piacomon is vannak akik nulláznak állatokkal és bizony nekem hiába van csp-m én nem tudom olyan olcsón feltölteni a pajtámat, mint bizonyos számú piacokon van esélye az ott játszóknak.

Engem nem izgat az, hogy hány farmmal indul valaki, tegye meg, ha megtudja tenni.

Kb 10 évnyi játékom van, abból 8 éve nem hagytam ki egyetlen versenyt sem. Most erősen gondolkodom rajta, hogy mit kezdjek magammal és a pajtámmal. Ha úgy látom, hogy hiába tennék bármit is, marad nálam én pedig maradok a top előszobájában, nem indulok el.

Az esélyegyenlőség ott kezdődik, hogy a piacok is egyformán működnek. Nincsenek halott piacok, már pedig vannak. Nincsenek helyzetbe hozott játékosok a picon keresztül, már pedig vannak.

Szóval várok és olvasok itt, ott, amott.

17. -Holdfeny-.

A piacok a játékosok miatt halottak...:music: van akinek az ár felverés, van akinek az ár leverés a játék... :music:
    lehet piac nélkül jobb lenne a játék;) Ahol olcsón fel lehet tölteni a pajtát ott kevés a játékosok tőkéje... :wuerg:
    Ha sokan kivárnak az indulással... sokan fognak csalódni... :(
    A felhő jó:inlove: Szerintem simán neked is meg lesz... 8) Most gondolkozol rajt... aztán megteszed mint mindig8)

greenfields és juliannakoczkas kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Nagyon rég jártam erre, de most egy rövid időre visszatértem a TOP miatt.
    Az elmúlt 1 évbe egyetlen eventet nem csináltam s igazából nem hiányzott és a farm sem nagyon öszintén.
    Igaza lesz Tomának 15-16 milliárd körül lehet alja.
    Csak hébe-hóba bejöttem s megnéztem mit is találtak ki nekünk a készítők.
    Ezzel az állatos mizzériával annyira de annyira t.... sz....k magukat, hogy abba hiba nincs.
    Esélyegyenlőség alapján az elmúlt 2év alapján bárkinek elérhetőve tették,
    s az évek alatt ki így, ki úgy tanult belőle, hogyan lehet több és több PÉ létrehozni vele.
    Valószinüleg az idei lesz az utolsó olyan TOP amikor még talán, van értelme küzdenem az 500-ért.
    Jövőre azt hiszem a fentebb meg nem nevezett személy viszi a pálmát majd minden téren , nem csak én hanem sokan mások is kifognak esni.

Változás pedig a BP , mind pedig a személy részéről biztosan nem lesz! (minek is lenne) !
    D... a l. aztán jól van az úgy, illetve megértem azt is ha számára ez a játék.

Utoljára szerkesztett: 15.11.23
    greenfields, PalMa, vihence és 16 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Sziaaa Niki, tényleg rég jártál erre. :) No akkor csapjunk a lovak közé és hajrá. ;)

greenfields, Gio, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Mivel a játékosok többször kifejezték jogos nem tetszésüket saalegokart nem éppen sportszerű TOP-os cselekményeivel kapcsolatban, több ország fórumain, és ő ennek ellenére továbbra sem változtat a hozzáállásán, és kimondottan szándékosan, ismételten a játékosok játékélményének rombolására készül, ennek hangot is ad pofátlanul, így simán vonatkozhat rá az ÁSZF 6.3-as pontja.
    "6.3. A felhasználó ezenkívül tartózkodik minden olyan cselekménytől, amely zavarná a játékok és/vagy szolgáltatások normális működését vagy megzavarhatná a felhasználók közötti sikeres interakciót."
    Az, hogy valaki 1 farmnál többel kíván indulni egy olyan versenyen, ami eredetileg önálló gazdák megmérettetésére lett kitalálva, ez már önmagában is olyan cselekmény, ami megzavarja a TOP eseményt, a játékot és a játékosokat is. A viselkedése a játékosok közötti interakciót is sérti mert a játékosok miatta, a viselkedéséből adódóan negatívan reagálnak magára az eseményre, Ő rá, és esetleg egymásra. Lehet találni okot a kis farmjai kizárására a TOP-ból.
    (Remélem a német játékosok is olvassák ezt." AGB 6.3")
    De elég lenne kiegészíteni az ismertetőt mindenhol annyival, hogy az idei TOP-on minden játékos 1 farmmal indulhat az eseményen és csókolom. A Bp előzetes bejelentés nélkül is változtathat szabályokon!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.