Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Izgalmas indulás;)
    Talicska.... 502.... Fehérség:music: 504....
    xDxDxD
    Én inkább tündértermálforrást szeretnék...8) Szerintem vetekszik a Havermackóval...:D

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ne hülyéskedjetek... Akinek van ilyen dekorja, az csak dobáljon be, legyen ott a neve a listán, de nem kap semmit, mert korábban már vásárolt? o_O

3. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A kliensen lakat van az eventes területen.Átjöttem a böngészőre...ott megjelenik a beadás de az ültető terület nem...a páncélpannikat sem tudom kitenni,mert csak pörög a virág.Eltelt fél óra és egyik eventet sem tudtam elkezdeni.Túl sok a játékos fent,nem bírja a szerver...mindig ez van indulásnál.Idegesítő

4. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

És kijárt jobban akinek két éve van meg vagy én aki most talán megnyerhetném?

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Most legalább volt időm visszaolvasni, látom megy a harc az elemekkel. Nem fogom engedni, hogy egy ilyen ...... játékos elrontsa a játékomat. Sokan egész évben készültek. Nekem kell az a felhő. A BP. feladata lenne, hogy rendet teremtsen, mi kicsik vagyunk ehhez. Írjátok, hogy ne adjunk be. Azzal mit érünk el? Azt, hogy neki még könnyebb legyen. Ezt az örömet nem adom meg neki.

greenfields, eviii_mee, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nekem már van egy, de jó lenne még egy. Akkor a következő top-os indulásom kicsit megkönnyítené.;)

jutka190226, Sali~*.*.*, vihence és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

:oops: Ez egy őrült farm... őrült ötletekkel:oops::oops::oops:

-forrest-gump- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nálam böngészőben van a lakat.
    Ezt elengedtem. Megyek inkább olvasok egy jó könyvet.

-forrest-gump- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -forrest-gump-

Az én üres helyem ott van mert még csak be sem szagolok az eventes területre pedig simán beférnék az első 100-ba is

10. -BombadilToma-

Oké, feladtam.
    De akkor nagyon halkan megjegyezném, hogyha mi magunk sem tudjuk pontosan, milyen TOP eventet szeretnénk, akkor egyrészt hogyan várhatjuk el a fejlesztőktől, hogy tudják; másrészt akkor bármivel rukkolnak elő, az rossz lesz...

11. -Holdfeny-.

Ennyi erővel vásárolható is lehetne újra.... :music:

Baby72 és -forrest-gump- kedveli ezt.
  12. Goran

Goran Fórum bárója

Azért mert most nem tudom átvenni a kompenzációs csomagot kapunk majd egy másik kompenzációs csomagot??? :eek:o_O

jutka190226, genka53, jucus100 és 7 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Pedig indulhatnál, mert vele tolnál ki. :)

jucus100, Sali~*.*, -forrest-gump- és 2 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Persze... Lesz benne egy Talicskázó birkák nevű dekor, ami aktiválás után véletlenszerű hibát generál a játékban, de néhány percig várnod kell, hogy ez betöltődjön...

HéricsBáró, zsona416, ursa11 és 18 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Ez lesz a minimum:p

jutka190226, Goran és -forrest-gump- kedveli ezt.
  16. -forrest-gump-

Pedig lenne még miről írnom ami nekem biza nincs meg:oops:és ami másoknak káprázatos cucc

17. Sali~*.*

Szia Kakaska!
    Én is átadom a helyem az idén. Igaz még mindig nem lehet belépni. Persze megértő és türelmes is vagyok.

greenfields, jutka190226, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia Sali, óóóó, miért nem indulsz?
    Már nem vagyok megértő és türelmes. Ma kétszer szerettem volna aratni, de úgy látom, nem fog összejönni. :cry:

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    megjelent időközben a Hivatalos közlemény is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-játékkal-2023-november.24231/#post-1355094
    Reméljük, hogy mielőbb sikerül a Központban orvosolni a problémát, s újra tudunk játszani.
    Addig nem tudunk mást, mint türelmesen várakozni :-(
    Megértéseteket köszönjük!

jutka190226, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

A középső kategóriában nincs felhő.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.