Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Az a BP dolga ha nekik jó akkor nekem is

jutka190226 és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor hajrá!:inlove:
    Lássunk az első csoportba minél több magyart!:inlove:

jutka190226 és -forrest-gump- kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Pedig egyáltalán nem lenne hülyeség testületileg bojkottálni a TOP-ot. Jusson be a 100 farmjával, aztán közel 's távol senki. Az talán kijózanítólag hatna rá.. Csak ez persze teljes mértékben kivitelezhetetlen. Úgyhogy tegyen mindenki kedve szerint.

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Az 500 nem fog menni? Bár már én se tudom, mennyi lesz az annyi, mert Toma és Niki belebújt az agyacskámba. :D
    Szia Toma, tudod mi lenne? Megszerezné mindenhol a nyereményt és jót nevetne, hogy milyen könnyen sikerült.

greenfields, jutka190226, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Keine pánik, már nyomtatják a belépőjegyeket! ;)
    Megjátszom Láng Vincét: "egy óra múlva itt vagyok!" Addigra majdcsak lesz valami javulás. :):inlove:

greenfields, jutka190226, PalMa és 9 más kedveli ezt.
  6. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Egyszer régen egy játékban összefutottam egy ilyen lénnyel. Közutálat tárgya lett, viszont semmi és senki nem tudta kijózanítani.

greenfields, jutka190226, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

Szerintem nem. Ennek a játéknak, amit játszik, nem a nyeremény a lényege. És a BP is lépni kényszerülne. De mint írtam, ez nem opció.

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nem adok a felhőért tizen-milliárdokat! Azért annyira nem kápráztat el. Ha meg kicsúszok a következő kategóriában nincs felhő.

greenfields, jutka190226, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Tragédia történt!
    Amíg itt olvasgattam, odaégettem a túrós tésztára szánt szalonnát!
    A Bp hibája! Jönnek nekem egy fél tábla csécsi szalonnával! A füst nem érdekel, de most vagy szalonna nélkül eszem meg, vagy mehetek a boltba!
    >:(

10. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Na ez valóban sz.....r helyzet. De legalább rávilágítottál, hogy nekem is ki kell szaladnom a tűzhelyhez. (csak érdekességképpen: eddigi farmos pályafutásom legtöbb bónuszát pörgettem, s most elszállnak, mint a szalonnád füstje.)

11. kukori80

:D:D:D Pedig milyen finom az a szalonna, kár érte. Majd ha elolvastál mindent, hívd ki a Tűzoltókat. ;)

greenfields, jutka190226, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  12. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Szerintem nyugodtan elmehetsz a boltba, mert a játék nem indul el egyhamar és se játék és szalonna nélküli túrós tészta az már kész katasztrófa.xDxDxD

greenfields, jutka190226, vihence és 9 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jájj, a túróstészta lényegét égetted oda, drága jó kis szalonna.:p
    Ma azt ebédeltem. Én két fajta szalonnából, bükkfán füstölt szalonnából és császár, vagy kolozsvári szalonnát sütök össze.
    Nagyon takarékon, így nem köpköd és nem ég oda.;)
    Akkor most erithetsz a bótba, merthát szalonna nélkül nem jó a túróstészta:)
    Úgy se lesz itt egyenlőre semmi.
    Vetted észre, azt összes hsz, ami kapcsolatos gokarttal, elvitte a radírpók, kár érte, mert akik nem olvasták azt
    hiszik viccelt.

14. -BombadilToma-

Nos, a játék megfelelően működik. Azt javaslom, hogy lépj ki a konyhából, és próbáld meg egy másik konyhában, ott is tapasztalod-e a füstöt... Remélem, ez megoldja a problémádat, ha nem, akkor takarítsd ki a konyhát...
    Ami mellesleg a jogos büntetés azért, mert a jó csécsi szalonnát pirítottad meg a csuszára...

Othep, greenfields, HéricsBáró és 22 más kedveli ezt.
  15. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Szép kárpótlást kaptunk azt még bezsebeltem azóta viszont nem lehet belépni. Nekem a fasírtom égett oda de nem baj mi így szeretjük

greenfields, rencsike982, Neni60 és 11 más kedveli ezt.
  16. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

Direkt úgy időzítettem, hogy befejezzem a munkát 14 óráig.
    A végén kénytelen vagyok újra elkezdeni dolgozni. xD

17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ugyanezt készítettem ma én is, egy kondérral, csak nálunk nem tészta, hanem sztrapacska a nyerő. Túrós és dinsztelt káposztás.
    Szerencsére én délre kész lettem vele, hogy mire indul/na az event, meglegyek mindennel odaégetés nélkül. 30 dkg húsos hasalja szalonna odaégetése nálam nem lehetett opció, mert e nélkül senki sem szereti.

greenfields, jutka190226, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  18. kukori80

:D:D:D Finom is az odaégett fasírt. :D Legközelebb kipróbálom én is. :D

greenfields, jutka190226, Neni60 és 6 más kedveli ezt.
  19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

xDxD:inlove:Bocsi, de amikor életem első sütijét sütöttem, úgy közel 50 évvel ezelőtt, apám azt mondta: kislyányom, ez így finom, szeretjük. (olyan volt, mint a málé.........)xD

Othep, maszilva, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nah sikerült belépni, de minek. Sehova nem enged lépni.
    Frissítésre újra csak 45% talicska tolás :oops:
    Az eventes felület így néz ki:cry:

genka53, -forrest-gump-, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.