Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!!:inlove:
    Csatlakoztam a Magyar csapathoz!:music:
    Ma reggel bedobáltam ezt-azt, ;) a 200 millám elsőre 426. helyre sorolt:D Vannak még tartalékaim, ;)de nem söpröm ki a pajtát
    Jó volt látni :inlove:....most lecsúsztam, 8) de a tavalyi eredményemmel elégedett lennék, ami 1340 volt 200millával:p
    Lehet, hogy a mostani latolgatások szerint sokkal több lesz az alja, de az aljának is örülni fogok!!!:D
    játékot mindenkinek!!!:inlove::inlove::inlove:

maszilva, genka53, Melan és 12 más kedveli ezt.
  2. csendi1

csendi1 Fórumprofi

köszönöm a választ!

DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia nyuszkó :) Igen azt hiszem ma meglesz az alap event. Még két aratás és a növény kész. Az hittem neccesebb lesz, de arattan hajnalban is, igy kisebb csúszásokkal de tudtam tartani a tempót. Az utolsó bódét kell legyürnöm, aztán osztok-szorzok és beköszönök a TOP-ba. Láttalak ám, hogy Te már ott vagy :)

genka53, Melan, zsona416 és 8 más kedveli ezt.
  4. ursa11

ursa11 Fórum félistene

A macska rúgja meg, elrontottam, 600.111.031 lett:( Pedig már a címert is lecseréltem. Na majd a következőnél...Ma nem leszek már, csak este, majd meglátom hol jártok:)
    Megvolt a legjobb helyezésem, innen már csak azért dobálok, hogy bent maradjak az 500-ban
    Hajrá nektek, hajrá nekem!:D

maszilva, genka53, helena64c és 14 más kedveli ezt.
  5. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Sziasztok,én pakolnék,de állandóan forog a napraforgó,ha véletlenül enged valamit bedobni.Teljesen lefagy,és csak a böngésző bezárásával tudok kilépni,majd újra Firefox és belépés.Más böngésző is ugyan ez.Az 1563. állok jelenleg,de feladtam. 6 farmon játszom és gyakorlatilag napi 6-8 órát ülök a gép előtt. ,már lassan 10 éve.Napi 4 aratás a gazból,és malom.Ezeket holnap még bedobálom a ládákért,hátha addig javul a helyzet.A felhő csak álom,nem is tudom mi értelme? Mindenkinek jó játékot pörgősebb dobálást és a kitűzött cél elérését kívánom.A magyar csapat a legjobbbbbb,mint mindig. Benéztem a topba, és kicsit javult a játék.Most betudtam dobálni pár cuccot. Hajráááááááá!

Utoljára szerkesztett: 17.11.19
    genka53, Rebcsok, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

A felhőt csak a TOP verseny 1-500. helyezettek jutalma lesz. A ládák pedig az event kellékeiből (azaz a növényből, a kétféle röpiből és a malomtermékből) nem adnak az event után. Az összes többi benne lesz.

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Dobj be egy kávét ;) Az event kellékei közül nem adnak semmit, tehát fahéjrúd, töklé, tököslatte... Az összes többi mindent adni fogja a láda....

genka53, Melan, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  8. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

szia
    Sikerült nekem is felzárkóznom hozzátok. Bár kicsit figyelmetlen voltam.

genka53, helena64c, Melan és 7 más kedveli ezt.
  9. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

10. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) jó lesz ez 600.111.031 is, akkor majd ide zárkózunk, ha a többieknek is jó :D

Többiek mit szóltok hozzá? Ma 14 órakor egy lépés a 600.111.031-re? :D

genka53, helena64c, Melan és 8 más kedveli ezt.
  11. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Csak event tárgyat adok be a TOP 3000-hez elég. 58 milló értékben. Nem tudom hol lehet a határ szakasz, de nekem ez is elég. Ahogy jönnek úgy pakolom. A gazdaköri feladatokhoz bőven kell pajta értékek, ide nem pazarolom el. Ameddig elég lesz elég lesz.

genka53, Kuzdern, BriGitta75 és 3 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

600 millát begyúrtam már. A többivel várok. Talán holnap reggelig.
    em sietek, hogy serkentsem a mögöttem lévőket. Úgy sem adják fel. Csak az utolsó pillanatban.
    5-6 milliárdig minden fájdalom nélkül jó vagyok.

maszilva, z2856, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem, minimum fél milliárdot, de ez csak óvatos becslés. Lehet ennél jóval több is. Igaz, kevesebb is, de abban én nem merek bízni.
    Szóval, ha nekiállsz, akkor óvatosan.

---------------------

Csak még egy személyes apróság. Jó régi az aláírásod. :)
    Olyan nevek is vannak ott, akik sok éve nem játszanak már. :inlove::( Régi kedves szomszédaim is szerepelnek a listádon. :inlove:

genka53, Melan, rozo52 és 8 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát még 1 nap van a csatábol..Jelenleg 260 milla elönyöm van az ezerhez.:music:Az nem lesz elég...:oops:(Pedig jó lenne;))
    Kb 100 millával számolok amit rá kell dobjak még az megvan.:pAz 500-at Olyan 600 és 800 közé tippelem..:music:
    Délutántól számítok gyorsulásra.. o_O

genka53, Melan, Zatini és 6 más kedveli ezt.
  15. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

A megszokott rendxDo_O

Ez már most min dupla lesz hétfő 14:00-ra.

genka53, helena64c, Melan és 12 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Niki. Igen, nagyon meglódultak.:) Óránként 15-16 millióval növekszik, van még 27 óra. Ha marad ez a növekedés, akkor 760 millió lehet az alja.

genka53, kovacsniki84, Melan és 8 más kedveli ezt.
  17. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Húúú ezt kell meséljem :) meglett a feladatba kért növény mennyiség és megnyílt a TOP beadási lehetőség előttem is o_O - én még soha nem TOPoztam - na..... gondoltam, itt az ideje hogy tegyek 1 próbát: bedobtam 10 ezer szantálfamagot - tudom ez nevetséges lehet ... de.... és majd leestem a székről mikor megláttam a felugró nyeremény ablakot - képet nem tudok hozni róla :wuerg: de a beadási sáv kizöldült :).

genka53, Ribiszke, Puszpang és 11 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Milyen 12-es listáról hiányzok ? :inlove: Kész a 3 bódé :inlove:

Melan, Gio, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  19. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Hűha! Nagyon ügyesek vagytok. Idén próbálkozom először, szeretnék az 500-ban benne lenni. Jelenleg a 240.hely az enyém. Most kivárok. :)

maszilva, Ribiszke, helena64c és 8 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A TOP-on induló szomszédaim vannak velem együtt 12-en, Te lennél még akire várok, hogy csatlakozzon a csapathoz, mert hiányzol :D
    Ügyes vagy, gyerünk kezd el a bedobálást, ha indulni szeretnél :) Várlak :)

Melan, helena64c, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.