Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Holland volt az eredeti és egész évben kémkedett k.tynka-nál

zsona416, genka53, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  2. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Sziasztok! Szerintem elsiklottam a sok hozzászólás között. A felhőt csak az event után kapjuk meg? Mindíg visszadob a játékterületre, ez azért van? Segítségeteket előre is köszönöm

Éva0315 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Csak event után kapjuk, de csak az első 500 játékos.
    Húhhhaaa, az előző órában 33 milliót emelkedett az 500 alja. Nagyon belehúztak a gyerekek. :D

genka53, DevilMókus, Éva0315 és 11 más kedveli ezt.
  4. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Köszönöm a segítséget

Éva0315, Kuzdern és kukori80 kedveli ezt.
  5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Néhány ötlet, javaslat a toppal kapcsolatban!

A holnapi véghajrá előtt érdemes elvégezni az egyéb farmos tevékenységet, vagy későbbre halasztani! ( ne akkor kattogjunk a farmon)
    Takarítsátok ki a gépet, zárjatok be minden más ablakot, csak a farm és max. 1 fórumoldal legyen nyitva lehetőleg!
    Állítsatok le, zárjatok be, minden háttérben futó, nélkülözhető programot is!
    Óriási bosszúság lenne ha egy hibás süti egy lassulás miatt úszna el a helyezés!

Sok sikert és kitartást mindenkinek!

Hajrá Magyarok!

maszilva, zsona416, missuzy_53 és 38 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Nem tudjuk mit hozz a jövő, de én hajlok ara amit "Sagittarius" írt. o_OReklámozzák azt amiről nem beszélünk.;)
    Gondolok a rövidített Űrlényekre és a 6 területes külső röpire.o_O Egyszerűen kialakitják az érzést hogy ez neked kelljen..:music:Egyébként volt élet akkor is amikor nem volt gesztenyés felhőnk.;)A játékba találok kihívásokat igy is , ennek is meg vannak az elönyei nem biztos hogy a táp termelő vadászó,non-stop katogtató farmélet olyan vidám.;)Gondolj "Beko" vagy "Csocso" írásaira.:music:o_O
    Persze nyilván eredményes, de például pár napja párezres zöld-cseppes 0 percezés is romá untatott,és még hogy 0 perc vagy 1 óra katt-katt:oops:Monoton.:sleepy:Szóval akárhogy is van a játékot érdemes játéként játszani szerintem.:pLegfeljebb kicsik maradunk.;)
    Egyszer csak megnövünk.;)xD

CoraQueen, missuzy_53, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

600 millió környékén is elkezdtünk gyülekezni :D

@Imi* ha már ég a lábatok alatt a talaj, akkor gyertek majd időben :D

Jelen állás szerint a magyar csapat így képviseli magát:
    • TOP 500 (1-500): 98 (19,6%)
    • TOP 1000 (501-1000): 110 (22%)
    • TOP 3000 (1001-3000): 409 (20,45%)
    • Összesen: 617 (20,56%)

Hajrá magyarok! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 17.11.19
    maszilva, zsona416, CoraQueen és 22 más kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    Igen, sokkal jobban pörög, mint tavaly. Igaz, ebbe belejátszik a sok tökös latte is. Ami azért vastagon látszik a beadott értéken, de a pajtát nem érinti.
    Pillanatnyilag az 1000-ben maradás a cél a részemről. 700 milliónál többet nem szívesen dobálnék be, de az 1000-hez szerintem elég lesz 570-600 millió. Az 500-at nagyon óvatosan 800 körül gondolnám. Aztán lehet, hogy teljesen rosszul gondolom. Te mit gondolsz? Ti mit gondoltok?

genka53, Melan, juliannakoczkas és 8 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Szia :) szerintem még elég sokan vannak, akik kivárnak. Van aki még egyáltalán nem rakott be semmit, és van, aki csak maximum a felröpikből valamennyit. Lehet, hogy nem megy el 800-ig a TOP 500 alja, de szerintem 600 fölött lesz. Most még csak ~423 millió, de szép lassan araszolgat felfelé :music:

genka53, Melan, DevilMókus és 8 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

850 milla lazán fog kelleni. Este 6 óra. Ez duplázódni fog. Jelenleg 850 a 120. hely körül elég. Ne feledjük. Szűkebb lett a vonat.
    És 4-500 millát az eventből is lehet, minden megerőltetés nélkül, hozni.

genka53, Melan, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  11. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm.

Kuzdern és nevada007 kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia. :)
    Az 1000-hez biztos elég lesz.
    Az 500-t figyelem, reggel már 760 milliót mondtam. Az 500 játékosból mindenki dobja be az eventes dolgokat, tehát ott nagy eltérés nem lehet, csak ha valaki többet aratja a növényt párszor, de az 30-60 milliónál nem lehet több szerintem.A többit nem mondom, hogy ki, mit tud még csinálni, mert az farmfüggő.
    11-12 órakor: 17 milliót emelkedett
    12-13 órakor: 16 milliót
    13-14 órakor : 22 milliót
    14-15 órakor: 19 milliót
    15-16 órakor: 22 milliót
    16-17 órakor: 33 milliót
    17-18 órakor: 24 milliót
    Átlagban : 22 millió. Van még 19 óra, az kb. 418 millió és most 427 millión van = 845 millió, ha átlagban nézzük.
    Lehet ennél sokkal több is, de lehet kevesebb is. Nehéz megmondani. Most már azt is el tudom képzelni, hogy az 1 milliárdot fogja verdesni a szárnyaival.

genka53, Melan, juliannakoczkas és 10 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Lassan megkezdhetem a bemelegítést.:oops:
    Túl szép lett volna...
    Tűzvész esetére.;)

genka53, Melan, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Én meg se tudom most tippelni. Azt néztem meg most, hogy a tavalyi 595 millióm a 146. helyre volt elég. Most 790 millióval lehet ugyanott helyet foglalni, és ez még nem a vége. Ahogy kukori írta, benne van a pakliban az 1 milliárd. Érdekes egy TOP ez most az biztos.

genka53, Melan, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Sziaaa, húúú de régen láttalak. :) Előbújtál a barlangodból a Top-ra? ;) Még nem látlak, hol vagy???

genka53, Melan, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia.:)
    Tavaly az 1000-be való bejutás volt a tét, idén pedig az 500-ba. Szóval érthető is ez a nagy értéknövekedés. Most kétszer annyian vagyunk de csak fele helyre...
    Érdekes lesz a vége az egyszer biztos.
    Hajrá Mindenki!

genka53, Melan, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaaa :) Elő bizony, de majdnem lemaradtam. Pénteken kezdtem el termelni az evetre a növényt. Gondolhatod...tisztára begőzöltem. Termelek még, de már az utolsó kör van letéve és kész. 22:10-kor elméletben, ha nem alszom el az aratást :D Bár ennek most kicsi az esélye. Kivételesen nagyon odafigyeltem, hogy tudjam tartani a tempót. De ez ugyebár egy kivételes event. Aztán beköszönök én is a TOP-ba. :) Azért van annak ám előnye is, hogy csúszásban vagyok. Így látom, és nagyjából fel tudom mérni mit kell még csinálnom, hogy biztos meglegyen ami ahhoz kell, hogy bent maradjak az 500-ba. Készültem-készültem, de ilyen őrületre azért nem számítottam. Mindegy, újratervezés :D

CoraQueen, genka53, Melan és 8 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Az biztos, hogy kívülről érdekes és tanulságos figyelni az eseményeket. Ne aludjál el, majd kukorékolok 22-kor. :D
    Most volt nálam 1 órás nézés: 31 milliót emelkedett.

genka53, Melan, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Itt 600 környékén még csak langyos a szitu 8)

Van még hely :D

Fuhur, genka53, Melan és 7 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nyugalom úton vagyok már.:D
    Ki kell matekoznom na...

Ribiszke, genka53, Melan és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.