Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Réka. Nem is tudom. 1 óra alatt 25 helyet csúsztam lefele, valahogy nekem ez inkább meleg, mint langyos. :D:D

genka53, Melan, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem én is szurkolni.
    Nagyon ügyesek vagytok, nagyon büszke vagyok mindenkire. Csudaszép a sok magyar zászlós címer.
    Annak is nagyon örülök, hogy más országoktól is látni összetartó csapatokat.

Drukkolok minden magyar játékosnak, hogy elérje azt a célt, amit kitűzött magának.
    Örömmel látom azokat a neveket, akik évről-évre ott vannak és külön öröm nekem az, hogy olyan játékosok is belevágnak, akik eddig nem próbálták.

Van két nagyon kedves szomszédom, akik nem szerepelnek a magyar listán. Ugye nem baj, ha nekik "fogom a csipiszt"?

Nem először nézem a partoldalról ezt az eseményt. Ezt nem tudom megszokni. :(

maszilva, greenfields, zsona416 és 25 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Most tart 200- nál az ezer , lent nem olyan nagy az örület..o_O;)Én 400-at dobtam be azt mondom szerintem elég, de 500 szinte biztosan elég hozzá az edigi ütem alapján.;)Mindenestre a krokusz , krizantém és baha fák félre téve ;)
    Az is lehet hogy 0 percezek holnap, bár szeretem volna késöbbi eventekre is tartalékot. :oops:Sebaj..Az ezer meglesz a Mamutok meg hozzák majd..;)Én gépnél leszek záráskor, de ha úgy érzed hogy biztosra mész akkor dobj rá.;) Szerintem az 500 inkább 800-és 900 körül lesz, az is benne van hogy milliárd.Bár azon meglepödnék.o_OLehet csak a Vasárnapnak szól a hajrá.o_O;)

Utoljára szerkesztett: 17.11.19
    genka53, Melan, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    De nehéz megállni,hogy ne sorozzam meg a toppot,de az adott szó az adott szó és nemcsak Magyar honban,reméljük jövőre egy kicsit átrendeződnek a dolgok.
    Hajrá Topposok.

Hermione72, zsona416, missuzy_53 és 13 más kedveli ezt.
  5. kukori80

A 19 órás emelkedés: 30 millió
    Ha éjszaka nem fog csökkenni, akkor több lesz az átlag, mint 22 millió.

missuzy_53, genka53, Melan és 5 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Végig bogarásztam az 500 alati neveket..o_OVannak köztük olyanok akik akár az első helyre is sanszosak..:music:Lesz itt még adok kapok.. :oops:Szerintem az első hely se dölt el..;)xD
    Az 500 -500-nál vano_O;):p

Kuzdern, missuzy_53, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Az első hely biztos hogy nem dőlt el, mert még nincs is a listán.:)
    De innentől tényleg mindenkit óvatosságra intek holnap 2-ig aki az 500-ban benne akar lenni, mert nagyon eldurvulhatnak az árak.

Kuzdern, missuzy_53, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Mérlegeltem én is és úgy döntöttem, hogy "festetem" a pajtám az idén. :D Úgy, hogy ami tőlem tellett azt elküldtem. Tavaly is összekaptam magam, ez most is így lesz. ;)

9. mementori74

Szia
    Én is festetem,de csak ott ahol a papok táncolnak.

10. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Látom megérkeztél végre :D

Hol legyen a következő találkahely, ha újra lépnünk kell?:music: Megint ~100 milliót ugorjunk? Mondjuk 723.881.030 (javítva) és eggyel mindig fölötte, ahogy zárkózik valaki?

Utoljára szerkesztett: 17.11.19
  11. DevilMókus

Én a tavaly dobogóst láttom pld elöttem..;)De valóban az elején láttam Blackladyt és Dreamcatcehrt az induláskor 1380000-al egymás mellet.o_ONem hiszem hogy kihagyják.;)

Kuzdern, juliannakoczkas, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia. Ne sajnáltasd már magad, Te döntöttél úgy hogy nem indulsz. De ha akarod, akkor feloldozunk és dobálj. :)
    A 19- 20 órás növekedés: 26 millió.

13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jobban izgulok mint a szóbeli érettségin.xD Bár az ehhez képest semmi nem volt.:D
    Felzárkózott mindenki.
    Sajnos muszáj lesz dobnunk ismét. Akkor 100 milliót ismételten.:)
    Örökítsük meg az idei feliratot is szerintem. Vagy ne?:music:
    Aztán aki akar mehet tovább bár én már nem tudom, hogy mennyi az annyi.:oops:
    Jó lesz ha már vége lesz...

Kuzdern, juliannakoczkas, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  14. mementori74

Szia
    Csaknem papné lettél,hogy oldozni akarsz.:)

Kuzdern, juliannakoczkas, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Ha nagyon szeretnél dobálni, akkor áldásomat adom rá.:D:D

Kuzdern, juliannakoczkas, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Igeen? Mert kit várunk még?

Kuzdern és juliannakoczkas kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Megérkeztél elém látlak..;)Robogj csak tovább én még sülyedek az 500-at elengedtem:oops:.. olyan 750 hely körül azért már lépni fogok.;)Végül is egyszer van Top..;)az ezret nem hagyom:p

Kuzdern, juliannakoczkas, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

A feliratot szerintem most engedjük el, már az is tök jó, hogy sikerül így összeállni egy csoportba :inlove:
    Elkezdem az ugrást, leszek én a sor végén, majd gyertek ahogy tudtok :D

Kuzdern, juliannakoczkas, Gio és 6 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. A győztest. :)

20. DevilMókus

Meg is jöttek. Minden frisitéskor 0,5 milliárd mindketönél az emelkedés hajszálpontosan..o_OEzek összebeszéltek az tutti;)xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.