Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bárkinek nem tetszik valami, az már neked nem tetszik. És igen, bezzeg én ... Én nem leszek szomorú, mint Te, ha nem tetszik egy event. Neked, ha véletlenül nem tetszik egy event, elrontották a napod. Nekem a napom marad, csak az eventem rontják el. Az meg az ők bajuk.

Cyra65, furmint111, rencsike982 és 4 más kedveli ezt.
  2. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Csak egy hasonlóság.
    Amaránt PÉ: 1250 Macska: 450 ez a legtöbb.
    Csak 2*100 bónusz mellett is a különbség szinte ég és föld :D
    Részben "korlátlan" öntermelő szupertrágya VS 1 óra megfeszített piaci vásárlás ,tápgyártás mellett éves szinten .
    Viszont a játékba kerülése talán 4 -5 hónapjához képest.
    S erre az eshetőségre nem hiszem hogy bárki is készült volna
    hogy több százezer táp van raktáron.

Utoljára szerkesztett: 12.11.19
  3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) javaslom, hogy használj egy egyszerű képletet: piaci ár / pajtaérték. Ahol ez az érték kisebb, mint 5, azt be kell adni, ami több, mint 10, azt csak eladni szabad...
    Például:
    A papagájtoll a piacunkon ~40 ezer CSP, a pajtaértéke 1.864, így itt a mutató: 21,46 (nem szabad bedobni, csak eladni)
    A méz ~5.500 CS, a pajtaértéke 740, itt a mutató: 7,4 (vész esetén beadható, ha van belőle több tízezer)
    A krizantém hónapokon keresztül 670 CSP-be került a piacunkon, aminek 265,6 a pajtaértéke, ez 2,52-es mutató, vagyis nagyon megérte vásárolni (ráadásul 9.999 db-os tételekben), de nagyon sok bahás fa is volt, aminek a mutatója 3 és 4 között mozgott, most már inkább 5 fölött vannak, de időnként kifogható nagyobb tételben is 5 alatt...

A szitakötőt el szeretnéd adni, pedig annak a piaci ára ~55 ezer CSP, a pajtaértéke pedig 9.875, vagyis a mutató 5,5 (szerintem ezt inkább venni érdemes)

Legyen mondjuk 10 millió pajtaértékű papagájtollad. Ezt ha eladod, és veszel rajta szitakötőt, akkor lesz 38 millió pajtaértékű állatod.

A TOP-ra készülésnél, és általában a pajtaérték bedobálós eventeknél érdemes egy kicsit számolni. Természetesen, ha valakinek több millió állata/növénye/fatermése/terményese van egy dologból, akkor kényelmesebb azt bedobálni, de akinek számít, hogy 200-300 millió helyet 0,8-1,2 milliárd álljon rendelkezésre, annak érdemes piacoznia is ;)

maszilva, mya100, nagymami2 és 16 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Miről beszélsz??? :cry:Jesszus. Lassan én is úgy leszek veled , hogy nem érdemes veled beszélgetni. Fejezzük be, viszontlátásra.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

szia!
    Az hogy beadható-e majd kiderül élesben, de 120 a pajtaértéke.
    Az ólak aratásából kapott + hátizsákokkal kapcsolatos terveidet Bekonál fejtsd ki kérlek!;)

Update:
    Letesztelve: Nem adható be!

Utoljára szerkesztett: 12.11.19
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hát egymilliárd pajtaértékű állat :
    • 135 CSP egér : Kb 7,5 millió egér
    • 380 CSP medve : Kb 2,6 millió db medve .
    • 450 CSP macska : Kb 2,3 millió db macska .
    Ez vagy rengeteg pörgetéses bónusszal lehet , vagy rengeteg táppal .

Ha eljutok a bedobásig , a krókuszra szavazok :D

juliannakoczkas, genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!
    Ezzel a témával kérlek téged is hogy Bekonál ötleteljetek!

8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Jól beszélsz,az első 100-200-ba az amaránt fogja vinni a prímet,mert jóval a top előtt megjelent ezért sokan kalkuláltak vele,szerintem még olyanok is akik nem is készültek a topra,lesz az élbolyban meglepi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.11.19
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Az Amaránt 234 szintől elérhető és azért ki is kell nemesíteni. Szerintem max a Top 500-at érinti, de nem hiszem hogy ezt adják be mert piacképesebbb lehet mint mondjuk a krizantém.
    Szia : Köszi Jó számolás , nem ismertem ,de sok mindent alkalmaztam belöle pld a Krizantémot és a bahás fákat. A papagájtollal és a szitakötővel viszont megleptél.Átértékelek ezt azt a beadásnál , eddig inkább csak azt vettem figyelembe mit milyen könnyen tudok letermelni.:music:és az menyire eladható/ Pé
    De ez profibb.:)

Utoljára szerkesztett: 13.11.19
  10. kukori80

Szia. Szerintem nem lesz nagy meglepetés az amaránttal az első 100-200-on kívül, mert az előbb írtad hogy Te se indulsz ezekért a nyereményekért és elég kevés farm érte el ezt a szintet. Mi nem is akarunk bekerülni a 200-ba, elég nekünk a 499. hely is. :D Szóval nem aggódok.:)

Kuzdern, juliannakoczkas, rozo52 és 5 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Szia!
    Na, egy gonddal kevesebb.
    Azt nem tudom, hogy hányszor lehet egy fajta színes állatkával fizetni a bótban?
    Bocsi! már megírták bagolyban, hogy 1x. Akkor csak 100 gazam lesz indulásból. (Hová lett már megint az i?)

juliannakoczkas, Gio és DevilMókus kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm Lehó,hogy figyelmeztettél a másik fórumon Ott töröltem és áthoztam ide.
    Csak úgy döntöttem,hogy kellenek nekem is ládák és hozzákezdek emiatt a TOP-hoz.Nem törekszem nagy eredményekre,de ha már van pár száz millió pajtakészletem,legalább 1-2 százat berakok.Tetszenek a ládák.Jó hogy olvasgattalak benneteket.

Kuzdern, juliannakoczkas, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok

huhhh, látom azért egyesek fantáziáját beindította a téma míg én épp meccset néztem élőbe...
    Van egy jó hírem... a GYIK-ban egy "vagy" szócskát "és"-re kell cserélnem ;) javult a Betakarítási csemegék láda II tulajdonsága ;)

maszilva, Tigrislady, nagymami2 és 14 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia Tamás. Tehát 1 party pörgetés és 1 Tökfilkós láda lesz?

maszilva, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia

ahham.... ;)

most viszont elmegyek, megkeresem az ágyam, mert mindjárt hajnalodik...

nagymami2, HéricsBáró, magdi06 és 8 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Értem én! Csak azért írtam, hogy nehogy zavarba hozz véletlenül zöldfülűeket, és ládástól dobálják be a tenyésztősbe a a párszáz milliót.
    Csak úgy mellesleg szólok, hogy megnézem : van 35000 tápom, 40000 felesleges sztrágyám. Ez indulásból 750 milla. Tavaly benne voltam az első 250ben. Idén? Kiderül. Az utolsó nap kemény lesz!

Szia!
    Ez annyira zöld, hogy ...

Japánban már most elkéstél a melóból.

nagymami2, Fuhur, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Kifújtad magad? Azért az nem ér, hogy csak Te "heccelhetsz" másokat. Kicsit jó volt "pickálni " Téged. De leszel Te még negatív. Havonta megesik már veled. Én figyellek.
    Tudod jól, hogy eleve a játéktól teljesen idegennek tatom a TOPot. Ez biztos, hogy nem teccik. Már maga a TOP, úgy önmagában nem tetszik. Tudod, Pamela Anderson sem jött be mindenkinek. Nekem sem. Sosem csengetett nálam.
    Viszont azon tűnődök, hogyha van 3 felröppenő egyszerre, melyiket adja a varázsfa? Hátizsákot tudom, hogy nem ad. Már azon voltam, hogy feladok egy hirdetést a szomsziknak, jöhet a felröppenő!!! Nézem, egyyiket sem lehet ajiba küldeni? Bakker! Nincs felröppenő ajiba! És 3 van játékban! Ezt már úgy veszem, hogy a BP szabadalmi illetéket fizethet nekem. Az eventes felröpik adfományozásának totális mellőzése az én találmányom. Ha azt ők bevezetik a varázsfára is és a napi ajira is, legyen. DE az nem mehet ingyen. Dupla szabadalmi díjat kérek. És varázsolják vissza a varázsfa árát. Nem kell. Igaz, már régen nem kell.

Cyra65, Tigrislady, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  18. silim

silim Fórum-zöldfülű

A díjak nem felelnek meg az elvárásoknak.
    Azt hiszem, hogy a díjakat napközben cserélik, hogy megfeleljenek az elvárásoknak.:D:D:D

19. |Tamás|

Szia

hmm... hmmm...

20. Leho69

Sziasztok!

Virágos bódé-fejlesztést függöny formájában kapjuk meg, és a megszokott módon tudjuk felhasználni

Színes virágos bódé
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 6.500 TP/BTP + 50%-kal több TP/BTP 4 órán keresztül
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

HOL?

Fatther és DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.