Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.1.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Toma, köszönjük hogy eddig is számoltál. :) Viszont lenne egy kérdésem: ha nem lehet ezzel a bahás felhővel nullázni, akkor egy narancs mantaráját (24,45 óra) mennyire lehet lecsökkenteni az összes felhővel? Mert a Szárnyas ovi felhő miatt csak 30 percet tudtam volna, de ha hosszú az idő, akkor nem éri meg elkezdeni sem és akkor nagyon bánatos leszek. >:(

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Tanultam az előbbiből, és óvatos duhaj leszek: mivel nem tudom, mivel hat együtt ez az új felhő, tesztelnem kell ahhoz, hogy számokat mondjak. De hozzávetőlegesen megmondom, csak kéne tudnom, hogy az összes felhő mellett még milyen bónuszokat vegyek figyelembe. Szupertáp pl? Rekeszek? Virágfestés hány db? stb..

3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Furcsállom mindenesetre ha nem adódik hozzáo_O Persze ha így van akkor így van, nincs mit tenni;)
    Engem személy szerint rövidtávon nem érint mert tápok hiányába nem 0 volna egyébként se jelenleg állatokkal.:sleepy:
    Hát akkor várni kell 2 virágfestés birtokába a másik 2-re.:oops:
    A dologban viszont sajnálatos hogy így maga a felhő nem annyira értékes ..:cry:
    Ez van .:(

4. kukori80

Teljesen úgy csinálnám, mint mementori, csak most nem tudom, hogy mennyi idő alatt érne be egy narancs mantarája. Bemásolom:
    Virágfestés 20%/db-2 darab volt bent
    - Karneválkirálynő felhősor 10%
    - Húsvét 2012 felhősor 5%
    - Szárnyas ovi felhősor 5%
    - Valentin-napi cserép 10%*
    - Sajtgolyó
    Meg a Toppos felhősor

-Fülemüle-70, GA-BI-O-Farm, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. Picimaci2018

Picimaci2018 Fórumprofi

Sziasztok játékostársak!Rékuci és Pokimoki jó nézni a harcotokat!!!:)Hajrá nektek,és minden indulónak!Mindenki érje el a kitűzött célját!Nekem is viszket a kezem,még mindig nem tudom,kezdjek-e bedobálni vagy sem!Minden láda jól jön alapon valószínű el kéne kezdeni...De...Akik benn maradnak az 500-ban,és irtózatos "pajtatakarítást"csinálnak,azoknak is nem olyan nagy a nyereménye!A felhő és a dekorok nagyon jók,de ennyi az én részemről!A talányosok már nem izgatnak,10 bónuszláda(ritkán ad azt ami kéne!),1 neon ól(!),meg a többi!Sokan nulláznak meg minden,aztán több milliárdos pajtaürítés után kapnak 250 sz.trágyát meg 100 KK szupertrágyát!Hááááát tényleg mindenki jól fontolja meg,mit áldoz be!Én a magam részéről elmegyek egy darabig a ládákért,meg csinálom a levesmester gazdakörit!Ha kiszámítom a termények pajtaértékét,meg az aranyállatokét,összesen 35.933.350-ért kapok 7100 db.sz.trágyát és 360 db szupertápot!Na meg rózsaszín csacsikovácsot....!:)Tudom a nagyoknak már ez nem tétel,de nekem igen!Akik indulnak,a verseny izgalmáért csinálják,talán eljön a számomra is majd az az idő egyszer!Bár sok száz milliárdot érő pajtám nem lesz az én életemben!!!:)Sok sikert mindenkinek!HAJRÁ!!!!Mert játszani jó...

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én elvesztem. A felhő jutalma, hogy 25%-kal gyorsabb termelés bahamás területeken állatok esetén. Ezt én úgy veszem, hogy ez a tulajdonsága. Ezt, ha kipótolom 75%- al, akkor lehet nullázni az ólakkal a bahán? Nem, mint ha nekem meglenne a hiányzó, de jobb félni, mint felkészülni. ;)

-Fülemüle-70, Mica67, LCZAnikó és 6 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak ezekkel 6 óra 40 percre saccolom. De mivel nem vihető le nullára, így a rekeszes bónuszok és a víz is játszik (esetleg a szupertáp) ezért kérdeztem vissza. Vízzel és a két rekeszes termékkel 3 óra 20 perc; és ha még szupertápot is rádobsz, akkor 0:50-1:40, függően a szupertápra ható 5 bónusz használatától. De újfent hangsúlyozom, hogy ezek a számok bizonytalanok, tesztelnem kell a felhő hatását, ha már ilyen csúnyán beleszaladtam ebbe a gikszerbe... Sőt, a teliholdas felhóket is, mert ott is feltételeztem, hogy együtt hat a többivel, de ezek szerint valószínűleg azok sem...

-Fülemüle-70, Mica67, Hahacska és 11 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Köszönöööm. Dehogy szaladtál bele, senki nem tudta előre, hogy mit alkottak már megint ott fenn. Szerinted ez a felhő mire lesz jó?

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm, valóban jó volt;)
    Egyenlőre én is csak event tárgyakat söpörtem be... de még nem látom hányadiknak sorolt be a rendszer;)
    Igen;) Ács city;) De gyakran járunk Tatabányára;)

Nagyii58, ursa11, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  10. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Számomra az idén az élbolyban nem lesz hely mert nem úgy jött össze a dolog,de van jó hír is,a másik top csp-s alján tiszteletemet tettem,de készülök az év végi topra,lesz ihaj csuhaj.

11. -Holdfeny-.

Jóságos ég, micsoda számok vannak az első neveknél:music:
    Gratulálok! Őrizzétek az elsőséget!

A 363. helyen állok! Azt hiszem ez lesz a legjobb helyezésem;)

peter1022, Fuhur, Mica67 és 8 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Retró+ papagáj ól szupertáppal és evvel az új felhővel ? :D:inlove:

[​IMG]Papagáj zűrzavarGyorsabb termelés a papagájröptetőben10%02:0022:00tematikus
    [​IMG]Neonfényes ólak 11.Gyorsabb termelés a papagájröptetőben10%12:0022:00részben tematikus

KépeNeveHatásBónusz mértékeHatóidőÉrési időMegjegyzés
    [​IMG]Űrcsigusz kilövő állomásNagyobb hatékonyságú szupertáp5%06:0016:00

[​IMG]10. jubileumi felhősorNagyobb hatékonyságú szupertáp5%03:0020:00nem tematikus

GA-BI-O-Farm, DevilMókus és zsani_apja kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Gratulálok!
    Van egy gazda a piacomról is fent. Egyszer valamikor írtam neki, de nem hatottam meg szerintem. :D

14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Ugyan ne tépd magad.;) Teljesen logikusnak tűnt a piccolokkal( Virágfestés lehetőség) hogy ez a felhő 1 mindenkinek jutó +, mint anno a gesztenyés.:) Mindenki más is beleszaladt ebe senki nem tételezte fel hogy ez nem így van:)
    Eleve Top nyeremény azaz nem csak 1 futó event jutalma amit rosszul értelmeztünk.;)
    Logikusnak tűnt a dolog eleve a % érték miatt ezt mindenki így értelmezte;)

Utoljára szerkesztett: 8.1.22
  15. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Mi Környe City :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Érdekes az értekezés a felhőről...:music:
    Mivel én már az eventismertető olvasásakor elengedtem:wuerg: - hiszen még soha nem voltam benne az első 500 ban a Top végén8)
    Igyekszem reálisan belőni az elérendő célt;)
    De azért jó lett volna ha a várakozásokat beváltja a felhő;) Még akkor is nálam nem lesz meg8)
    így már 19 felhőm hiányzik:wuerg:

peter1022 és DevilMókus kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A jobb oldali bódé teljesítésekor kapod meg ezt 25%-os baha felhőt .

18. kukori80

Szia, már neked is megvan.:D:D A 3 sátor után kaptuk.:D

19. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!
    Jó titeket látni ott az élen. :inlove: Szurkolok mindkettőtöknek! És persze minden indulónak azt kívánom, érje el a kitűzött célját! :)

De bárhogy is alakul a végén, azért egy dolgot nem árt szem előtt tartani: a Farmerama nem csapatjáték (bármennyire is szeretnénk - talán kissé naivan - ezt gondolni), hanem nagyon is egyszemélyes. És (szerintem) ez a TOP-ra különösen igaz.

maszilva, -Fülemüle-70, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Annyit agyalok most ezen a nullázások, hogy már megbolondulok. :D Viszont rájöttem, hogy három dologgal tudok már nullázni én is. Ugye vannak a növények, néha tenyésztésnél is tapasztalom, bár az nem tudatos. :) A harmadik, most, ha elindulok a TOP- ba, letudom nullázni a pajta készletemet. :D
    Ma megint érdemes volt olvasgatnom. ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.