Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.1.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Én a rájámat már beadtam....... :D

-Fülemüle-70, Fuhur, Kuzdern és 15 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hja, azt már én is xD

3. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, drukkolok mindenkinek aki feljebb szeretne jutni mint a TOP 3000, vagy addig eljutni és bent is maradni! Most adogattam be a pajtából és épp a 2733.helyen állok, ami fényévekre van a a Nagy Játékosoktól, de ahogy olvastalak Titeket nem kevés munka, és taktika van az eredményetekben, gratulálok Nektek. Nem bántam meg az arany tenyésztett állatkáim beadását, remélem lecsúszni a 3000ből nem fogok....
    Ha sikerül a 3000ben bent maradni, a játék legvégén kapjuk meg az Alma meglepetést és a Bronz jutalomcsomagot?
    Hajrá mindenkinek, aki még feljebb szeretne jutni, izgalmas játékot!

PalMa, -Fülemüle-70, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lassan eléri az 500. helyet az egymilliárd . :D

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Igen majd az event végén jön egy ellenőrzés /persze közben is/ és utána lesz eredmény hirdetés és vehető át a TOP nyeremény.
    Hajrá neked is, légy óvatos, messze még a vége!:)

6. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Az Egészség dekort amit az event leírásba szerepel,hol lehet megtalálni ? Vagy az a TOP 3000 be van ?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Szia!
    Itt #3 olvashatsz róla.:)

8. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Végeztem, a felhő beüzemelve, most már csak aratgatok, a TOP nem hoz lázba! xD
    Üdv. gazdatársak! :)

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Melan. Hétvégén sokan ráértek dobálni, gondolom holnaptól lecsendesedik. De hogy mi lesz szerda délutántól???
    Kitéptem egy tollamat és a gyertya fölé tartottam, hogy súgja meg, mennyi lesz az 500 alja, de ez a kuka nem súgott semmit.:D:D Még tartom az 1,5 milliárdot. :)

PalMa, -Fülemüle-70, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  10. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm a válaszodat! a cél az hogy bent is maradjak, remélem sikerül!

11. Sali~*.*

Szia!
    Legyen igazad Kakaska! Akkor nagyon boldog leszek!:)

-Fülemüle-70, Fätum, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ez de jó gondolat. Holnap elmennek dolgozni és hétvégén mennek haza, arra meg már byby TOPika!! :D ;)

13. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép estét kívánok:)

Röviden és tömören így érezhetik magukat más nemzetek:

Szerintem a következő TOP-nál a magyaroknak külön kategóriát fognak indítani...xD

Minden tiszteletem a csúcson lévőknek...le a kalappal előttük...nekem, ha az utolsó darab búzát és tyúkot is összepakolom jó, ha a tizede van a pajtában, el sem tudom képzelni, hogy mekkora munka van ebben....szóval hatalmas nagy gratula már most nekik.

Azért szépen mozgolódik az egész lista is...hajrá minden magyar indulónak:)

maszilva, PalMa, -Fülemüle-70 és 22 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Közeledik a 800 millió , utána a 900 , és áááá , egymilliárd ?

PalMa, -Fülemüle-70, -Erbrow- és 5 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Persze, majd hétfőtől vasárnapig fognak dolgozni miattad, hogy ne essél ki a Top-ból. :D:D

16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek!Nagyon szurkolok játékostársaim,legyetek nagyon óvatosak!!!Egyszer indultam a TOP-on és hibáztam! Nem figyeltem a frissítést és annyira a fejemben volt,hogy ne hagyjuk a bedobálni valót az utolsó percekre.Na igen, az utolsó pár másodpercben,csoportosan bedobtak pár millát.Nekem is meg volt a bedobni való és bukta lett.Azt mondtam soha többet nem indulok.

PalMa, -Fülemüle-70, -Erbrow- és 9 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Toma az 500. - 800 millióval. :) Ez tetszik. :)

maszilva, PalMa, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Ésss ő is megérkezett az 500 helyre . :D:inlove:

maszilva, PalMa, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  19. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Én csak a 64 lattet dobtam be az előbb, egyből feldobott a semmiből a 2722. helyre. Valószínű még az este folyamán ismét eltűnök a listáról. Ennyit a helyezés megtartásáról.

PalMa, -Fülemüle-70, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia : hajrá sok síkert .
    Viszont 1 aprócska megjegyzés.
    Érdemes nézni a piacot és pajta érték alapján beadni.o_O
    A tenyészállatokat ha ár alatt is eladod mondjuk 100-150 millió alatt( melyik mennyio_O), rengeteg ajánlat van nagy pajta értékű olcsó beadni valóból : szegfű Hajdina Len Krizantém , v Állatok szitakötő, stb A tenyészállatok a piacon átváltva jóval többet is érhetneko_O
    Ha rászánod érdemes átszámolni. 1 aranyállat 2-4 millió PÉ körül mozog 1 szitakötő ami nálam mondjuk 40000 csp
    Ha csak öt veszük 3-400 szitakötő 3-4 millió Péo_Ode nem kerül csak 12 millióba azaz ha átváltod tudsz venni3-4 ezer szitakötőt ami 30-40 millió Pajtaérték azaz meg 10* a beváltási értéket;)xD
    Vagy a Hajdina 3-4000Csp körül ,de a Pajtaértéke 820 azaz kb3000 hajdina ami középértéken3500csp-an 10,5 millió csp már ugyananyi ,de 30000 már 10* annyi24,6 millió Pé a beadáskoro_O
    Anno ezt Rékuccitol tanultam , érdemes csinálni egy piaci állandó számlálót a pajta értékkel egyensúlyba;)

PalMa, -Fülemüle-70, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.