Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2024 - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 20.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 19.6.25, 17:01.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Jobb lenne ha más jönne rá!!! xD
    Az legalább távol tartaná a géptől!
    Bár amennyit farmozik, szerintem abban a helyiségben is rendelkezik eszközökkel:cry:

Sylja, kutyaszálló, vihence és 4 más kedveli ezt.
  2. peter1022

peter1022 Rutinos

Kiváncsi vagyok hogy zárunk :)

Tavaly az
    500. helyhez 18699000088 érték kellett. Most az 500. hely jelenleg: kb 10 milliárd
    1000. helyhez: 2550182306 érték kellett. Most az 1000. hely jelenleg: kb 3,6 miiilárd
    2500. hely jelenleg: 626 millió
    3000. helyhez: 388457142 érték kellett. Most a 3000. hely jelenleg: kb 511 millió.
    Az utolsó bejutó hely pedig: kb 295 millió.

Én az elmúlt évek alapján nagyon erős TOP eventre számítottam valahol 50 milliárdos határral a TOP 500-nál. Most úgy tűnik, hogy erős hajrával lehetnek meg a tavalyi számok, ha a bejutási határokat nézzük szintenként. Valószínűleg a kibővítés miatt lettek kisebbek a számok, de ez csak TIPP. Odafent jobban látják, hogy a játékosok száma milyen mértékben változott az évek alatt, vagy csak tavalyhoz képest.
    Én 2020 óta vezetem a statisztikát. Akkor 895 Millió kellett a TOP 1000-be jutáshoz. De rég volt már. :p:p

maszilva, kutyaszálló, vihence és 8 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, ha jól számoltam 22 farmot hoz fel. Az 1000-ben most 57 farmja van.

4. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Azt már nem mertem írni, nem lenne jó ha most tiltanának ki.:D

koricsabi, kutyaszálló, vihence és 4 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Ha 500 lett volna semmit se dobok be speciel:p, ott a jelenlegi Pajtával reménytelen lett volna minden,o_Oakkor nagyon durva számok lennének már.:music:50-80 milliárd körüli jött volna alighanem...:music:
    A Top versenyben való részvétel idővel alakul ki ,:music: az 1000-nél kevesebb a" semmi se számít" szemléletű játékos.:music:
    De rövidesen minden kiderül.:music:

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igen... ez így van...
    De azt gondolom, ő nem akar egy farmmal sem kicsúszni... Szóval előtte állva nincs veszély...:music: úgyis csúszunk lefeléo_O
    De én azt sem bánom ha az élre áll... Legyen ez a boldogsága:oops:

7. kukori80

A macskák után egy újabb frappáns mondata:
    "Győztes csirkefogó"

8. DevilMókus

Bánjuk vagy sem a Pajta dönt.:music: Ha valóban van 10 billiárdja ,akkor nincs mit tenni.:cry:
    Normál emberi halandó enyit nem tud letermelni ,már a 0-ra szánt idő is kimeritő lenne,a többiről nem is beszélve ami kell hozzá tápok bónuszok... .:oops:
    Ilyen számot csak rendszerben csapatban lehetne produkálni,és nem is kevés ember kell hozzá:music:

9. kukori80

Szia Mókuska. Nem nagyon olvastam vissza, hogy döntöttél? Meddig tudsz menni?

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lehet, hogy van lehet hogy nincs...:oops: Ettől még nem változik meg ő maga... az marad mindig is aki volt...

Szánalmas.....

11. DevilMókus

Végig megyek amedig bírom;)xD
    Jelenleg azt mondom15 milliárdig:music:(Nem 0-tam rá állatokkal mert kevés Partymo_O,)
    Ha efelett lesz akkor elengedem.:sleepy:
    /A komfort szintet nem engedem el, piaci állatok stb Tabú/
    Mindenáron nem kell a felhő ,ha úgy alakul hát játszottam 1 izgalmasat.:pxD

Utoljára szerkesztett: 27.11.24
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Nagy hajrá minden Magyar indulónak az utolsó órákhoz, érjétek el a célotokat!

upload_2024-11-27_15-16-32.png

Luminary, Rékuci1111, Sylja és 33 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azért egy icipici észrevételem lenne ehhez. Kicsit megnézegettem a 14. piacot, és azt találtam, hogy az árak minden egyes megnézett tételnél (találomra néztem néhány növényt/fatermést/terményt) kb. 2-3-szor annyiba kerülnek a 21. piacon, mint a 14-esen. A csatni ugyanannyiba. Az állatok viszont nálam nagyságrenddel drágábbak. Vagyis a TOP-os felkészülés mégis csak könnyebb ott, csak nem állatot kell termelni és eladni, hanem mást. Pl. az előző event slágerterméke a sajt volt. A 14-esen 400 ezer most, a 21-esen 700. A hozzá való egér darabja ott 7500, itt 31000. 30 sajt eladásából (30x400000x0,9 [piaci jutalék]) ott 4200 mantaráját tudok venni (4255 CSP/db), nálam ugyanebből a 30 sajtból (30x700000x0,9) 243-at (77777 CSP/db).
    Persze nem akarom ezzel azt sugallni, hogy a 14-es a tejjel-mézzel folyó Kánaán... Én is tudom, hogy nagy mennyiségben előállítani valamit nullázással lehet a legegyszerűbben, vagyis azt a legegyszerűbb árulni, amivel nullázni tudok. Ez a 14-esen nyilván nem megy, máshogyan kell játszani. Abban egyetértünk, hogy a szomszéd piaca sem "zöldebb", de minden piac egy picit más; az evolúció pedig arra tanít bennünket, hogy az a legsikeresebb, aki a legjobban tud alkalmazkodni a körülményekhez.

14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Kb hányas rajtszámnál?

15. kukori80

A mostani számokból nem nézek ki még 15 milliárdot se. Na de majd 8 után lehet, hogy nem ezt mondom. :D
    Szia Dóri. 999-től felfele.

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

978-1007- ig is
    Szerintem ezeket is fel fogja vinni a többihez.

17. kukori80

Szia Gabi. Biztos. Együtt lesz a csipet-csapat. :D
    De csúszik ki mindig az 1000-ből, lesz munkája mire felér.

18. DevilMókus

A 300 távolságot játszom-700 körülre doboko_OA jelenlegibe nincs benne a 10-se ,;)de hát ki tudja mi lesz:music:
    Ha 21h kor már megörül a story :music:lehet a végét be se dobom .:music:izgi lesz alighanem...:D
    Jövő évi Top elött mindenképp 0-zok azért xDxD, aztán megint az" unalmas" első 200 taktikán leszek alighanem.;)xDxDxD

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nagyon izgat a szitu, úgy látom. Momentán törekszek a nyugalomra;)

20. kukori80

Ha a 700-t tudod tartani, az jó lesz szerintem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.