Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2025 - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Nov 19, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Jun 20, 2026.
  1. 1

51 vote(s)
    23.0%
  2. 2

3 vote(s)
    1.4%
  3. 3

5 vote(s)
    2.3%
  4. 4

3 vote(s)
    1.4%
  5. 5

11 vote(s)
    5.0%
  6. 6

4 vote(s)
    1.8%
  7. 7

10 vote(s)
    4.5%
  8. 8

18 vote(s)
    8.1%
  9. 9

12 vote(s)
    5.4%
  10. 10

105 vote(s)
    47.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Mindenki csúszik lefelé, ha föléje pakolnak.
    Ha már nem látod a zölddel írt összeget, akkor bevette, és hozzáadta a már előzőleg beadottakhoz.
    Ellenőrizheted, ha minden beadás után, amikor végzel vele, fölírod az állásodat is, és a zöld számot is, s akkor látni fogod a növekményt a frissítések után. Várd meg a lista frissülését és utána te is frissítsd az ablakodat F5-tel.

Sziasztok!
    Azért gondoltam, hogy kiszámolom, mert így talán kisebb az eltévesztési veszély, ;) és kevesebb a berzenkedés a tovább lépési igény/lehetőség miatt.
    mya100 nem dob semmit, mert hozzá igyekszünk. kiszsu 6 milla valamennyit (amit fent kiszámoltam) dob rá, mi meg mivel már szépen glédában vagyunk, mind egyforma mennyiséget dobunk, hogy maradjon a felirat, amit persze akkor látunk egybe, amikor már mindenki megtette a magáét. ;)
    Én is várom a jelszót, és akkor indulunk.
    :):D:inlove:

2. Goran

Goran Fórum bárója

Ha mindenki megvan, akkor ne várjatok az AG-re, hanem menjetek, 8 körül majd helyreáll a helyzet

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Volt ilyen korábbi TOP-okon is. Ne a helyezésedet nézd, hanem azt, hogy mennyit adtál be. Írd fel, mekkora összeggel szerepelsz a listán, és azt is, mennyit adtál be. Majd a 10 perces frissítés után újra nézd meg, mennyi szerepel a neved mellett. Elvileg nem vész el semmi, akkor sem, ha nincs zöld kiírás. De ha nem stimmelnek az adatok, akkor menj egy segítségkérő topikba névvel és ID-vel, valamint pontos adatokkal: mennyi volt, mennyit és mikor adtál be, és mennyi lett frissítés után.

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem mindegy, elkezdhetjük a beadást, de azt is számoljuk bele, hogy valaki elrontja. Nehogy megint éjfélig salátázni kelljen, mert kiugrok az ablakon.:D
    Mielőtt bármit csinálunk, mindenki fotózza le, aki akarja, mert lehet, hogy soha többet nem lesz ilyen. :D:D

5. genka53

Azért számoltam ki, kinek mennyit kell beadnia, nehogy valaki elrontsa. A félreütés eshetősége így is fennáll, majd azt is lesalátázzuk, ha kell. Ha meg elfogy a saláta, akkor répázunk. ;) Úgy szép az élet, ha zajlik. ;) Különben mit csinálnánk szerda estig?! xDxDxD

6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    De jót nevettem megintxD mya nem dob be semmitxD
    Az 1000-ben szerintem se lesz kényelmes ez a mennyiség, de az majd másik nap:D
    Nagyon szép lett köszönjük:inlove:
    Gratulálok Pokinak az első helyhez!:D

7. kukori80

Szóval azért veszünk a vállunkra egy újabb terhet, hogy ne unatkozzunk. :D:D
    Akkor hajrá, rakjunk. Legyünk bátrak. :D

8. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Nem jól írtad.
    Legyetek Bátorak :)

9. genka53

Úgy érted, most rögtön? Vagy előtte számolsz, 1-2-3 ? xD amúgy is, "Neked mélyebb a hangod"... ;):D:inlove:
    Vagy várjunk mondjuk este 6 óráig, vagy 8-ig, hátha addigra azok is idekeverednek, akik most nincsenek itt?
    Bátorság! :D:inlove:

10. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

xDxD
    Én már nem számolok ...rádobtam :D

11. genka53

Na, akkor megyek én is, nehogy lemaradjak a szétzilálásból xD:inlove:

12. kukori80

Egyszerre biztos, hogy nem leszünk gépnél. Dobjunk, aztán lesz, ami lesz. :D Nah, közben Swartsch már dobott is. :D

13. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Biztos, ami sicher, mentettem előtte a képet..megmaradjon az utókornak! :D

14. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

Én itt vagyok harcostársak, szívesen segítek bármiben!xDxD:inlove:

15. kukori80

Valami nem stimmel a beadásnál. Ezért rontottam el a múltkor is. Többet számolt, mint amit beírtam. 2 ezerrel. Hmmm....
    Úgyhogy készüljetek fel a salátázásra. :D:D
    Nagyon hiányoztál. :D:D:D

16. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

xDxD
    Van 9000 salim ... akkor megyünk utánad...számolom mennyi kell xD

17. kukori80

Én voltam a ludas, bocsánat. A db számot néztem és nem az értéket.
    A piacon lehet kapni salátát. :D Vegyél jóóó sokat. :D

18. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

xDxD
    Beálltam a helyemre mögéd...remélem xD

19. genka53

Szia!
    Ha van sok Karácsonyfagömböd a farmos faterméseknél, az is jó "hézag tömésre", mert kereken 100 a PÉ-je.
    Én abból is jól bespájzoltam, minden eshetőségre, bár valószínűleg ládákból jött, mert én nem termeltem. ;)

20. kukori80

Leszek én a zászló és mya legyen egy betű. Úgy egyszerűbb.

Thread Status:
Not open for further replies.