Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2025 - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.11.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 20.6.26, 14:01.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Esti helyzet:

100025004000
    2024.11.27. K 20:002541530217
    2025.11.25. K 20:003609574,4223,8

PalMa, Marika312, -ágianyu33- és 12 más kedveli ezt.
  2. vihence

vihence Törekvő

Sziasztok!
    Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, amit eltervezett. Olyan jó benneteket olvasni, sajnálom, hogy holnap vége. Igazán lehetne ez az event 2 hetes!

Marika312, _Ilona49_, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  3. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszi Toma. Azt hiszem ebben a percben engedtem el a dédelgetett titkos álmomat, hogy megszerzem ezt a felhőt idén. De amilyen gyorsan emelkedik az 1000 alja, álom marad. Kb 5-6 milliárdot tudnék dobni, De ha kícsúszok, akkor feleslegesen dobtam be sok sok mindent.
    Most értem haza a 2 napos unokázásból, mindent is visszaolvastam :) Bátorak voltatok :)
    Körül nézek a piacon van-e valami óccsón :)

Marika312, tompaker, Synodendron és 11 más kedveli ezt.
  4. chajagi

chajagi Junior szaki

Szeretném megkérdezni, hogy a TOP-ba miért nem lehet feltölteni luxus bájitalt?????

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Kétszer már sikerült összeállni. Mentsd el a legutóbbi képet, mert félő, hogy a legvégén tényleg szétesünk. 12 farmról van szó.
    Ez is szép teljesítmény, ahogy eddig összeálltunk.
    Csak megfelelő készlet kell ahhoz, hogy amikor hazaérsz akár este 8-kor is be tudj dobni szükség szerint.
    A cél továbbra is az 1000-ben való maradás, de ugyanazt kapja a 10. mint a 710. vagy a 999.
    Persze nem lutrizunk a 900 tájékra, mert az már életveszélyes környék lenne, és jó lenne, ha a felirat is megmaradna.
    Nyugalom, ez az egy hátralevő nap az idegek játéka lesz.

HAJRÁ FARMEREK ÉS FARMERLÁNYOK! HAJRÁ MAGYAROK!

6. *Csillagpor*

*Csillagpor* Utánpótlás-írogató

Látom holnap jön az igazi bolondokháza. 8)
    Piacot is töltik.:D

genka53, Marika312, tompaker és 3 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Így van, töltik rendesen - ez a 27-es piac.

genka53 és zsani_apja kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Jó éjt mindenkinek, töltődjünk fel jól a holnapra, mert szükségünk lesz rá. :D:inlove: