Visszajelzés Őszi varázslat + TOP 5000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    Végeztem az eventel és be szálltam kicsit a topba,jelenleg 3286 helyen állok 28.974.801 beadással.
    Mindenkinek nagy drukk főleg rékucinak szurkolok hogy meg nyerje az idei versenyt.

Hanikó71, Melan, PalMa és 22 más kedveli ezt.
  2. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Én is csúszom, azért jó lenne a 3000-ben bennmaradni...

De az élboly nagyon szép!
    Jancsika! Ugye van még teliholdas fatermésed "tarcsiban"?

-Fülemüle-70, Hanikó71, Melan és 18 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Azt tudni, hogy a nemetek mindig kivarnak, de a tobbiek hol vannak? Azert a tobbi nemzetisegbol tobben elokerulnek korabban, es nem csak a vegen. Jelenleg pedig az elso 20 helybol 15 magyar, es nem is kevessel.

Na nem panaszkodasnak szanom, de erre azert nem szamitottam, nem semmi teljesitmeny:inlove:8) Ezt a listat elfogadnam a vegen is xDxD

4. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Igazad van, remek lenne:D Az utolsó nap lesz a vad vágta szerintemxD Forrni fog az egész mezőny:DxD

-Fülemüle-70, Hanikó71, Melan és 14 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Vanni van , de nem adom . :D Miért kérded ? :inlove: Hajdinát és amarántot dobtam be , és az apró . :p

-Fülemüle-70, Hanikó71, Melan és 13 más kedveli ezt.
  6. agika48

agika48 Törekvő

Felhőt mikor lehet elérni????

7. imifiu

imifiu Aktív író

Leonardo da Vinci is erre vágyott annak idelyén o_O:D

l.angelika, Hahacska, Evita-55 és 9 más kedveli ezt.
  8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sikerült végre beadnom, :Dde firefoxról nem tudtam,:cry: váltani kellett google chrome -ra!;)
    Ismét ezer alatti helyen vagyok!!!:inlove::music:.....valameddig!!!:D
    HAJRÁ mindenkinek!!!:inlove:

9. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Miért pont Leonardo?:sleepy:

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az event végén, kedden 18 órakor benne kell lenned a TOP 3000-ben.

-Fülemüle-70, PalMa, Sonche és 10 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szomszi!

Na végre :D
    Én sem panaszkodásnak szánom, de azt hittem már nem is jössz föl. Mik a terveid? Megállsz itt vagy dobálsz még? Örülnék egy biztonságosabb helynek tőled :) Elárulod, ha nem titok a következő lépésedet, mert kíváncsi lennék rá :)
    Még 48 óra hátra van, kitartást Neked is és mindenkinek :)

-Fülemüle-70, PalMa, vihence és 13 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Végre 18:00 a vége. Szabit úgy sem kaptam, így már teljesen nyugodt vagyok.​

-Fülemüle-70, Hanikó71, Melan és 9 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Szomszi,

Az eventgazt termeltem, nem akartam semmit rapocsekolni, igy viszont ilyen lassu volt :)

Egyelore az aprosagokat szorom be innen-onnan a pajta sarkaibol, aztan majd radobom amit gondoltam valamikor. 7-800 millioban remenykedem hogy megall az alja, de az 1 milliard sem elkepzelhetetlen, amit sokan irtak. Annyi keszletem van, tobb is, illetve a gyogynovenyes felhosor keszenletben van ( 1 kiteheto folyamatosan le van szedve rola, nehogy veltlenul akkor amikor kell ne legyen elerheto), tudok az amaranttal nullazni ha nagyon kell.

Egyelore varok, nezem az aljat, hogy alakul, es elvezem a versenyt az elejen a sok-sok magyar nevvel:inlove:

14. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Jaj, hát csak szurkolok neked is, és eszembe jutott, hogy abból neked milyen sok van!;):)

-Fülemüle-70, Hanikó71, PalMa és 11 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szerintem neki mindenből sok van. Csak van, amiből még több. :D

-Fülemüle-70, Hanikó71, PalMa és 13 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szerintem a Himalája teteje felé félúton.
    Ördög és pokol! 666. vagy! Uff!

17. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

:DSzép estét!
    Mire nem jó a kriptamécses kaktusz

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:inlove:
    Szurkolok Neked :D Persze mindenki másnak is, hiszen most sokan vagyunk a listán magyar versenyzők. Ilyenre nem emlékszem, hogy valaha is 17 szomszédom nevét lássam, ha megnézem csak a szomszédlistámat :D:inlove::inlove:

-Fülemüle-70, Melan, Nagyii58 és 15 más kedveli ezt.
  19. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép estét!
    4. helyen? :D

20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Lassan a tavalyi ezres szintet eléri a mostani ezredik játékos. Nem sok kell hozzá. Hátra van még egy teljes nap plusz a finis amikor még bármi lehet. Mennyi lesz az idei ezredik által bedobott csp mennyiség? Nem kevés az biztos mert a kivárók még ezután lépnek be a TOP-ba.

-Fülemüle-70, Melan, Nagyii58 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.