Visszajelzés Őszi varázslat + TOP 5000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csio70

csio70 Fórumlakó

Gratulálok!!!!
    Nagyon szép!!!!:inlove::inlove:

Kuzdern, zebrina04, mya100 és 20 más kedveli ezt.
  2. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Országonkénti összesítés:FarmSámán érdeme.Köszönet érte.
    1.német1241
    2.magyar1234
    3.lengyel753
    4.cseh327
    5.orosz303
    6.román254
    7.spanyol144
    8.görög143
    9.bolgár124
    10.holland111
    11.francia92
    12.angol (US)65
    13.olasz58
    14.szlovák42
    15.török31
    16.portugál18
    17.portugál (brazil)18
    18.angol15
    19.finn11
    20.dán10
    21.holland (belga)3
    22.angol (AU)2
    23.francia (belga)1
    Aktuális lista: 2020-11-30 20:40
    Következő frissítés: 2020-11-30 20:50

mya100, marcsi152, HéricsBáró és 33 más kedveli ezt.
  3. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Köszi szépen, aranyos vagy, de van még tartalékom, csak egyelőre várok. :)

Kuzdern, mya100, Hanikó71 és 10 más kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Kuzdern, kekmaci75, ArthurKyra és 64 más kedveli ezt.
  5. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Gratula FarmSámánnak ehhez!

Amúgy érdekelne, hogy ez vajon mennyire mutatja a valós országonkénti eloszlásokat, hisz ez csak 1 event a sok közül.
    Valóban ilyen arányokat lehetnek az aktív/inaktív játékosok számát illetően is? Esetleg más szempontok/felosztások szerint? Jó lenne, ha a BP kiadna évente egy ilyen statisztikát, színes-szagos ppt-t vagy vmit... Tuti van nekik, max. nem publikálják, pedig nem oly titkos infó ez...

mya100, marcsi152, Farm_Tadity_ és 4 más kedveli ezt.
  6. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Az szép! :p
    Még Gary hiányzik innen, de tuti megoldjátok! Átmegyek pomponlányosba innen, hajrá, hajrá!

kekmaci75, mya100, Hanikó71 és 15 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szép!

Gratulálok Réka, ezt már nem veheti:music: el tőled senki:inlove:.

Kuzdern, Hanikó71, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Azt leginkabb annak szantam, aki nem szeretne tovig ragni a kormeit a vegen :D:D:D

Remelem hogy meg sem fogja kozeliteni ezt a szamot a vegen.

Fel hatkor irtam fel egy allast (475 millio), utana orankent neztem ra, 20 milla emelkedes nagyjabol, utolso allas fel kilenckor volt 519 millio, msot 524 millio, tehat ahogy varni lehetett estere kicsit csendesik. Reggelre mondtam, ha 600 millarol indulunk, akkor ugye siman lehet szamolni plusz 200-300 millat napkozben, es tovabb fog tartani, tehat sokan hazaerhetnek munkabol, plusz 100 milla? eredmeny.

Nehez becsulni, de remelem nem erjuk el az 1 milliardot sem, vagy mondjuk csak nagyon halvanyan:)

Ezert mondtam, hogy mondjuk 1 milliardos pajtakeszlettel lehet kicsit izgulnek, 1,3-1,5 milliard mellett viszont remelhetoleg nem kell aggodni a peszmekerert :music:

DE ezek csak nagyon egy maganvelemenyen alapulo becsles, nem egy tudomanyos, tuti biztos modszertan xDxD

Nagyon nagyok vagytok:inlove::inlove::inlove:

Kuzdern, csio70, maszilva és 26 más kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Én is szurkolok minden indulónak :) Én is beneveztem, jelenleg a 650.-ig helyen állok 757.800-as beadással. Gondolkozom, hogy este mielőtt lefekszem, még nyomok rá egy keveset, meg reggel, mert utána sajnos csak 4-re érek haza délután, és 6-ig már nem sok idő lesz. Tartok tőle kicsúszok. Mit tippelnétek, mennyit tegyek rá. Jelenleg kb. még 300milla mehetne, mert én erre az egészre kb. 1 milliárdot szántam. De tudok tovább menni, csak azt már nagyon a végén tenném.
    Rékuci nagyon gratulálok, tényleg császár vagy:) Leg, leg, leg. Hihetetlen mennyi pajtaértékkel rendelkeztek, ehhez már tudás kell, taktika keményen. Tippjeidet elolvastam, így csinálom régóta, mégsem tudok ennyit, de még felét sem. De ez így jó. Mindig tanulunk tőletek. Hajrá Magyarok :)

spagetti24, Hanikó71, marcsi152 és 26 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Arra vigyázz hogy olyan dolgot hagyj a végére bedobhatónak amit egy nagyobb értékű tételben be tudsz adni. Inkább most pakold be ha többféle dolgot is beadnál.

Kuzdern, marcsi152, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ebbe Te biztos vagy? én nem így látom :D

Szeretem a mókát és ezt nem tudtam most kihagyni :D :D Talán nem bánod ha meglátod a listán frissítés után. :D:D:D
    PS: Szomorúan jelentem elszámoltam magam egy helyezéssel, de attól félek nem fogom tudni visszakérni a beadott felesleget :D

Utoljára szerkesztett: 30.11.20
    Kuzdern, ArthurKyra, marcsi152 és 20 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nagyok vagytok!
    Hatalmas gratula!
    Haaajjrrrrááá!

szilagyimama57, Melan, marcsi152 és 18 más kedveli ezt.
  13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Nagyok vagytok! Külön öröm számomra, hogy két szomszédomat is az első 10-ben látom :)

Réka, remélem, még lapul ugyanennyi a zsebedben, akarom mondani a pajtádban, mert gyanúm szerint holnap délután számíthatunk még meglepetésekre. (Pokimoki barátomnak is javasolni akartam még egy "apróbb" tét-emelést, és lám, mire elküldtem a hsz-t, meg is történt...)

Az én eredeti tippem 1,5 - 2 milliárd CSP volt az 1000. helyre, most úgy gondolom (a végső hajrát is belekalkulálva), hogy ennyi talán nem lesz, de az 1,25 milliárdot el fogja érni.

No, akkor hát nagy hajrá minden top-osnak!

Melan, marcsi152, nyuszi63 és 21 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Ti ott elől!

Ez csodaszééééééép! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

upload_2020-11-30_21-56-36.png

Kuzdern, Anulu73, Melan és 42 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Super. Pont erre gondoltam délután, mikor láttam az egyeseket, hogy sorba rakhatnád a számokat, akár emelkedő számsorrendbe is. S lám,.. :)
    Én is szeretem a mókát. :)
    Nem vagyok olyan TOP- on, ahogy szeretnék, de hát ez van. Mindjárt kukkolom.

Melan, kekmaci75, Hanikó71 és 20 más kedveli ezt.
  16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)
    Nagyon izgalmas a hajrá..... egy kicsit tartok attól, hogy a tavalyi győztes nem-e a végére tartogatja a javát, gyanús nekem ez a nagy hallgatás, mintha kivárna, de ne legyen igazam.
    Hajrá Magyar Játékosok, alig vagyunk kevesebben, mint a németek.... mármint a TOP 5000 -ben résztvevő játékosokra értem :)

Kuzdern, Melan, Hanikó71 és 20 más kedveli ezt.
  17. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép Estét:)

Ez valami gyönyörű, olyan magyar érzése van az embernek, mint amikor az olimpián a Himnusz szól. Nagyon szuperek vagytok. Tudjátok történhet már bármi a holnapi zárásig, de ezt az érzést már senki nem tudja megadni a játékosainak.
    Hajrá minden Magyar Játékosnak!!! Ügyesek legyetek!

Melan, gabianyus, Hanikó71 és 18 más kedveli ezt.
  18. lilimartin

lilimartin Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Valahol meglehet nézni,hogy miket adtam be a TOP-ba.Köszi a választ

Hanikó71 kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most láttam ezt a táblázatot meg. Háát, ez első ránézésre 5000 ember. nem is gondoltam, hogy ennyien részt veszünk a TOP- on!! :D

spagetti24, Melan, Hanikó71 és 7 más kedveli ezt.
  20. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Ennél tökéletesebb már nem is lehetne! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Kuzdern, Melan, Hanikó71 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.