Visszajelzés Őszi varázslat + TOP 5000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem véletlenül szoktuk mondani, hogy senki ne hagyja az utolsó percre a beadásokat.
    Elhiszem, hogy ez a TOP beadás, akkor sem szabad addigra hagyni.
    Beadás tényét tudjuk ellenőrizni, ha megtörtént a beadás, de akkor az eredményeden is látszódna, így valószínűleg kifutottál az időből.

Sali~*.*, inanna11, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Mindent elfogadott, amit beadtál 6 óra előtt, de az nem volt 100 millió. Még 1millió SEM. Sajnos nagyon elszámoltad magad. A beadásait 100-100 darabok voltak nem magas értékű állatból és fatermésekből. Másodperc pontosan meg lehet nézni. Hidd el, most számoltam utána.

Matold, tina07141983, Marika312 és 13 más kedveli ezt.
  3. dorotea80

dorotea80 Fórum-zöldfülű

Felicidades equipo húngaro, habéis ganado y además ha sido muy bonito.

Gran trabajo , enhorabuena.

Tej-Csárda, maszilva, nolina1965 és 36 más kedveli ezt.
  4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az szép lenne, magyar és külföldi gazdák együtt kirakhatnák. :)

csio70, jófarmerlány, inanna11 és 13 más kedveli ezt.
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Thank you!:inlove:

Pl. szomszédok rávehetnék egymást...

Én is megkaptam a csomagomat! Boldogság van!xDxDxD

6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Amikor az ember azt gondolna, hogy ennyi ev utan mar mindent latott a TOP-ban (valtozasok evrol-evre, Csocsoo kizarasa, modik nem indulhatnak), es nem nagyon szamit meglepetesekre, mert nagyjabol meg van hogy mire szamithat (katynka odateszi magat az elejen, jonnek a vegen a nemetek, es robbantanak, utolso napi orulet a TOP 1000 aljan), akkor jon Rekuci es a tip-TOP magyar csapat, es mutat egy olyat, amire nem volt pelda. :inlove:

Mar eleve Rekuci beszalloja olyan volt, amire nem hiszem, hogy sokan szamitottak, mar az elso nap nyilvanvalova tette, hogy iden magas lesz a lec. Masodik napon meg ugye kiakaszotta a szamlalot is:D.

Aztan jott Mementori, es Pokimoki, es bejelentkeztek a dobogoert, a vegen pedig ez a HUNGARY felirat... hat ez valami gyonyoru szep volt. Es akkor meg egy extra raadaskent, megjelentek itt a kulfoldi jatekosok, es gratulaltak a magyar csapatnak, ugyhogy ez az idei TOP nagyon kulonleges lett. Koszonet erte nektek, akik akik resztvettek a feliratban, ez egy felejthetetlen elmeny volt!!:inlove: Nagyon nagyok vagytok!!!

Gratulalok minden magyar jatekosnak, akik neveztek a TOP-ra, remelem minel tobben elertek a celjukat. Kulon gratulalok a kedves Szomszedaimnak, nagyon jo titeket minden evben ott latni a listan:music:

Es nagyon jo olyan neveket is latni a TOP listan, akik regi ismert nevek, jatekoskent, vagy itt a forumon, de sajnos ma mar nagyon csondben vannak.

Erdekes szamomra a nemetek hianya, azert ok ott szoktak lenni az elejen, de most valamiert nem nagyon latni oket. Lehet Rekuci korai belepoje utan ugy gondoltak iden nem nagyon lesz ebbol verseny, ugyhogy inkabb visszafogottan vettek csak reszt a mezonyben. Csak hogy a tavalyi gyoztest emlitsuk, a nevet a 325. hely kornyeken erdemes keresgelni;).

Jovore ugyanigy ugyanitt (ha a Unity is ugy akarja:music:)

Utoljára szerkesztett: 2.12.20
    Tej-Csárda, steve223, Zuhi és 55 más kedveli ezt.
  7. Ingara72

Ingara72 Fórum-zöldfülű

Hola, felicitaciones a todo tu equipo, has hecho un excelente trabajo. Soy americano, vivo en España.

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Megpöcköltem a ládákat , és ezek lettek . :inlove:
    • Levéltánc
    • Kukacoskodás
    • Virágos dallamok
    • Virágcsokor
    • Pogó show
    • Levéltánc
    • Multitaszking zseni
    • Ingrid tanítványa
    • Pocok légyfogó
    • Levéltánc

steve223, Sali~*.*, maszilva és 29 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!
    Ezek jók, elfogadnám így felsorolva mindegyiket, gratulálok hozzá. Nekem ezekkel együtt 19 ládám vár nyitásra és még ki kell gondolnom hogy hová is tegyem le őket, hol lesznek jó helyen azok amiket meg is szeretnék tartani :) Ma már nem bontok semmit, majd reggel a kergével próbálkozom, remélem oda kifér arra a pár percre mindegyik amíg kinyitom :)

Sonche, -W-595-, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Mindenki meg tudja változtatni a pajzsát, ahogyan és ahányszor akarja. A Farmon a fő ház,a kék tetejű ahol 4 dolog van, a Címerkönyv-re katt. A háttérszínt a címerforma és a címerminta fölötti csúszkával, a figurát képkiválasztással a 3. fülön.

11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Megérkezett a jutalom:). Köszönöm szépen. Boldogság van. Telepakoltam rózsaszínnel a felhősortxDxD;).

Sali~*.*, Rebcsok, ulmo12 és 13 más kedveli ezt.
  12. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Megkaptam a TOP-os ajándékokat én is, köszönöm szépen. Az idei TOP nagyon szép élmény marad. Még egyszer gratula minden gazdatársnak....egy kis pihenés és lehet készülni a következőre:)

furmint111, Sali~*.*, csio70 és 18 más kedveli ezt.
  13. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Kedves Mindenki!

EGY ÉLMÉNY VOLT !!!
    A fórumon a lelkesedést, szurkolást olvasni, és a játékban részt venni egyaránt.

Kedves Réka, teljesítményedről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Ahogy a mögötted álló HUNGARY-t létrehozó team-ről is. Minden elismerésem !!! A többi HUN-t kirakó csoportnak is köszönet! :inlove:

Nem akartam indulni, így kényelmesre tervezve az eventet tegnap délelőtt 10-re lettem az alappal kész, akkor kezdhettem a bedobálást. A fórumon olvasottak miatt döntöttem úgy, hogy ennek az élménynek én is részese akarok lenni. Mivel semennyire nem készültem, az 1000-t elengedtem, de a 3000 reális célnak tűnt ;). És sikerült, a 2548. helyen végeztem. Nagyon örülök neki :), az ajándékok hozzám is megérkeztek.
    Azt hiszem, jövőre készülök egy "kicsit" xDxDxD
    Külön köszönet azoknak a játékostársaknak, akik felajánlották a többieknek segítségüket a piacon keresztül :inlove:.
    Én is kaptam támogatást, ezúton is köszönöm (akinek szól, tudni fogja) !!! :inlove:
    Lehet, hogy anélkül is sikerült volna, de a pajtám elég üres lenne most. A csp-t annyira nem sajnálom, maradt még, és pótolni is könnyebb ;).

Mindenkinek gratulálok, aki indult, bármilyen helyezést is ért el !!!

MAGYARNAK LENNI !!!

aida2330, furmint111, steve223 és 32 más kedveli ezt.
  14. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Kedves Toma!

Olyan táblád nincs, ahol látszik, hogy mit érdemes venni/eladni? :)

Amúgy a jelenlegi exceled-ben nálam nem működik a dropdown lista, pl növényeknél. Alapból ugye áfonya látszik, de hiába kattolok rá, nem ad ki listát. W10, 365 amúgy...

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Piacos táblám van egy saját használatra, de az nem közzétehető. Alapvetően utálok piacozni, nagy ritkán szánom rá magam, így a tábla csúnya, elavult, átláthatatlan; magam is mindiig elfelejtem, korábban miért is tettem bele ezt vagy azt az adatot....

A lista nem tudom, miért nem működik, már más is jelzett ilyen hibát. De dolgozom egy alternatív megoldáson, ami remélhetőleg mindenki számára használható lesz (régi és online Excel, LibreOffice). (Hol is hallottam mostanában ezt a szöveget? :D Megihletett a BP...),

Sali~*.*, maszilva, iboly54 és 19 más kedveli ezt.
  16. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Köszi és megértem.
    Remélem azért nem Unity-ba portolod át! :D :D

vihence, ulmo12, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Tegnap már hiányoltalak. :) Semmi gond nincs. Az életbe nem gondoltam volna, hogy "kezdőként" a 100- ba benne leszek. :D
    Azért most tényleg boldog voltam. A fórumon a hangulat is super volt.
    A lelkilufi meg nem kell. Majd jövőre felfújjuk megint! :D

Sali~*.*, vihence, nyuszi63 és 11 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A TOP, az jöhet. Megint beviszek kettőt az ötszázba.
    A másikban meg nem értünk egyet. Órákig nézték, hagyták, hogy ne rondítsanak bele. Az ők önuralmuk több, mint fair-play volt.
    És ne feledd: nem dedósok vagyunk, hogy hagyniuk kell minket nyerni.
    Ha piacozni akarsz nem árt egy pár dologgal tisztában lenned.
    Nincs univerzális piaci tábla, mert különböző piacok vannak, és az ott bolyongók határoznak meg mindent. Némely piacon olyan kevés már a valóban aktív farm, hogy 5-10 játékos determinál mindent. Azon kívül a piacok a játékosok szükségleteivel együtt hétről hétre változik.
    A piaci szereplőket (akik állandóan ott vannak) ki kell ismerni. Tudni kell a szokásaikat, mert nagy árat lehet ennek hiányában fizetni.
    A piaci stratégiát elsősorban a farm felszereltségéhez kell igazítani. Hiába mondjuk, mit érdemes, ha az esetleg termelni sem tudod.
    Későbbiekben pedig a piaci tudásod nagyban segít majd a farm fejlesztési stratégiájának megválasztásában.
    Naponta többször végig kell nézni ki mit árul, mit vesz. Ez rengeteg idő. Egy sikeres folyamatosan piacozó, többet farmozik, mint egy mindenevő eventező.
    Ezeket vedd figyelembe, mert enélkül mindegy kitől milyen ötletet, tanácsot kapsz, mert nem fog működni.

Utoljára szerkesztett: 2.12.20
    Maryanne1, Sali~*.*, maszilva és 23 más kedveli ezt.
  19. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Sziasztok!
    Ha ezt egy kicsit is más szemszögből meg vizsgáljuk akkor könnyen ki lehet találni hogy nem a dobogó volt számukra a tét hanem az elsődleges cél az 1000-ben maradni kevesebbet ugyanannyiért elven.

inanna11, juliannakoczkas, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  20. sensaciones

sensaciones Fórum-zöldfülű

Hola.
    Soy un jugador mexicano que llevo años jugando en Farmerama y no quiero perder la oportunidad de felicitarlos por su desempeño en el TOP.
    Fue maravilloso y muy amable lo que hicieron, gracias por eso. No sé hablar húngaro, pero espero que el traductor me ayude.
    Te enviaré un abrazo, un beso y mis más sinceras felicitaciones.
    ¡Espero que tengas unas felices fiestas y sigas cultivando!

Tej-Csárda, Zuhi, Sali~*.* és 22 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.