6 éves a Farmerama - Születésnapi event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 25.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Olvass vissza ezen az oldalon, ott van Laboviti válasza egy ugyanilyen kérdésre (#1013)

Gio, sziszi1965, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Ok! Vissza olvastam, nekem a 29 -es mar regen kesz van , na mindegy , koszi a valaszt BombadilToma:)

alpha58, Gio, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nekem nem sikerült egyszerre elfújnom a gyertyákat, pedig vettem egy jó mély levegőtxD aztán egyenként fújkáltam őket:p:inlove:
    A külön ajándék a 29-ben van, egy kitehető elem;)

ada77201, Gio, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  4. missuzy_53

Koszi a valaszt Iboly ;)

sziszi1965 és iboly54 kedveli ezt.
  5. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Na, ezt a 6. szülinapot jól telibe trafálta a láz, a nátha és a köhögés. Összerázott aggyal egy sereg hibát vétettem. Elszámoltam az eventgazt, azt hittem, jól jönnek a zsákok, de most látom, hogy nem is, elfelejtettem emberi időben aratni (mert már este 8-kor elnyomott az álom)...
    Annyi eszem azért volt, hogy még időben leszedtem az egyik gesztenyés kütyüt, nehogy véletlenül learassam a felhősort, így ha másképp nem megy, a végén nulla percezek... (A felhősort azért már beüzemeltem, és a gyertyákat is fújkálom egy ideje, de azt sem tudom sokszor, hogy mit is kaptam éppen...) :sleepy:

kingababa64, Arwen69, Leho69 és 14 más kedveli ezt.
  6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Te szegény, jól elkapott a gépszíjxD Jobbulást és eredményes játékot!:D

Gio kedveli ezt.
  7. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

xDxDxDxDxD!

Sziasztok!
    El nem tudtam képzelni, hogy miféle össznépi játékot találtak megint ki a fórumlakók a "Fájd el!" felszólítással. Arra rájöttem, hogy az eredetileg fújd el lenne, de nem értettem, mire föl ez a leírata a felszólító mondatnak...
    Annyira figyeltem a szövegeket, hogy csak ma vettem észre a "Fájd el!" felszólítást a feladat teljesítő oldalán. xDxD
    Tünemények vagytok, nagyon szeretem a humorotokat...! ...és az, hogy minden segítségkérőnek a "fájd"-dal válaszoltatok... :cry:
    Akkorát nevettem, mikor rájöttem, honnan van a szöveg... Köszönöm!:)

xDxDxDxDxD

Készen lettem, de hagytam a tortából. Már a maradék elcsapná a hasamat... ;)

emocy91, ada77201, alpha58 és 14 más kedveli ezt.
  8. kisverena

kisverena Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem!
    Miért nem tudom befejezni a tortámat,ha mindenem van,de nem enged sehol sem díszíteni,még a lakat nélküli mezőkön sem?!
    Segítségeteket köszönöm.
    kisverena 6337397

9. macsezso

macsezso Fórumszaki

Tudja valaki,hogy az felhő sorra kitehető elemek cserélhetőek lesznek-e cserenapon? :music:
    Mert ha nem,akkor nem szerzem meg duplán.Hajtok továbbra is több habcsókra legalább 100-at le akarok gyártani event végiig.Ha beváltsák,legalább visszakapom a csp-t amit ráköltöttem az event-re.:p

ada77201, Gio és Peszi2 kedveli ezt.
  10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Gio és sziszi1965 kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Előre soha semmit nem lehet garantálni csere ügyben, de 99,99%, hogy az eventen nyerhető dekor elemek idővel bekerülnek az ajándékozható tárgyak listájára.

A születésnapi ajándék (szülinapi csodatorta) más tészta, az nem event nyeremény!

ada77201, Gio, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  12. macsezso

macsezso Fórumszaki

Köszönöm,az infot ;)
    Akkor mégis kiváltom .
    Ennyit a beváltott csp-ről. :D

Gio és Peszi2 kedveli ezt.
  13. missuzy_53

Jobbulast ;)

MamaMeseKertje, Gio, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  14. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Kérek egy kis segitséget,ki kapott illeve kaphat torta meglepetést.2010 óta játszom,de torta nem jutott hozzám,kicsit szomotú vagyok tőle!

sziszi1965 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A Hírek felületről lépj be az eventhez ;) Akkor meg kell hogy érkezzen hozzád ... ha mégsem a support segít ;)

ada77201 kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

ada77201, sziszi1965 és Gio kedveli ezt.
  17. dávidka2005

dávidka2005 Fórum-zöldfülű

Milyen jutalom jár ha mind az összes gyertya ég tudja valaki ??

18. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    A csokitorta nagyon szép, amióta mindenhol mázas lett. Most már csak a gyertyákkal kell foglalkoznom, tetszett az event.
    Boldog szülinapot Farmerama.:)

emocy91, Peszi2, Brigi031976 és 4 más kedveli ezt.
  19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ha rákattintasz megmondja mit ad. Egy kitehetőről van szó.

ada77201 és Gio kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nekem reggelre lesz teljesen mázas ... A gyertyák már égnek tegnap óta ...
    A plusz kitehetőket először nem akartam kiváltani .... Aztán mégis csak meg lesznek ;)

emocy91, _Cygnus_, Mikulás48 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.