Visszajelzés A dzsungel királya - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 28.5.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 26.12.25, 20:36.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Eventgazok lassan letermelve...jöhet a 3 órákkénti kukorékolás xD:D

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az a helyzet, hogy a BP-nek sikerült története leggonoszabb eventjét létrehoznia. Az évek alatt hozzászoktattak bennünket, hogy lehet gyorsan is kivégezni egy eventet pörgetések, bónuszok, szupertrágyák használatával. Majd betettek néhány olyat, ami az eventes területen játszódik, és X óránkénti belépést igénylő, nyögvenyelős event lett. Jött a tiltakozás. Erre megkaptuk ezt. Egy szavunk sem lehet, 6 területről jön a röpi, a szokott terepeken és extrákkal termelhetünk. Csakhogy.
    Sokan nekiállnak, és letermelik az eventgazokat és felröpiket a szokásos módon. De nem lehet beadni, csak apránként! Valójában ez ugyanolyan kényszerbeléptetős event, mint az eventes területen játszódók, csak itt nem a növénytermesztés lekorlátozásával, hanem a megrendelőkkel érték el ugyanezt. És lesz, aki drága extrákkal letermelte az összes növényt, de nem tudja majd beadni, ha nem tud egy hét alatt 22-szer belépni a farmra, és a kiesett megrendeléseket csapótáblákkal megoldani. Lehet kapkodni, és bőven túltermelni - gyorsan, tehát újabb extrákkal - az eventnövényeket a csapótáblákért, vagy kosarakat vásárolni.
    Nem csak bizonytalan a befejezés, de azután lesz bizonytalan, hogy az ember elhasználta a gazokra az extráit. Lényegében (majdnem) feleslegesen, mert beadni úgysem lehet. Ügyes...

Andzsi1971, padre65, soresne és 48 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Szia!
    A filmvirágnál 7000 darabnál vettem észre a baklövésemet...termeltem erőből 8) no comment...

És még az 50 csapótábla is nagy segítség, amit csillagos érméért lehet kiváltani...

Utoljára szerkesztett: 29.5.25
    padre65, kmandy, PZoli64 és 14 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Szia. Semmilyen baklövést nem csináltál, sőőőt. Vissza tudod vele hívni Ellát, az ad 3 Csillagzsetont. A 3 zsetonért veszel a boltban újrahívót, visszahívod Ellát és ezt ismétled. De arra figyelj, hogy maradjon 15 csillagzseton az event beadásához.
    Hajrá.

PalMa, lovardatanya, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Szia!
    Igen...már ki is írtam...haladok xD

kmandy, Farm_Tadity_, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Igen ebben igazad van, volt olyan lüke játékos aki ezt csinálta, többek között én is, végeztem is a növényekkel. Aztán el kezdtem gondolkodni, hogy hogyan is tovább? De meg kell hagyni élveztem a gyorsított termelést, a keserű poharat pedig majdcsak megiszom menet közben... Szóval azért annyira nem kell sajnálni sem az extrákat, sem engem... Attól nem félek, hogy nem tudok belépni vevőket kiszolgálni, mert (sajnos) lesz rá időm... :(

Lehet, hogy Jancsikának lesz igaza amikor arról írt, hogy neki elég egy dekor is ebből az eventből?

padre65, lovardatanya, PZoli64 és 10 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Utolsó adag gazom érik a Bahán (10 órás) és a kötelező növényekkel és felröpikkel kész vagyok, mint sokan mások, illetve letermeltem még plusszban a boltba csapók vásárlásához filmvirágot és ennyi.
    A haladás innentől nem az én kezemben van>:(
    Nagyon sok játékos, akik nem lépnek be a 6 nap alatt elégszer a megrendelőkhöz, vagy nincs elegendő pajtakészletük, búcsút inthetnek az eventnek.
    A kicsimen el se kezdtem.

lovardatanya, maszilva, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  8. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A növényeket letermeltem, de sikerült megint teljesen unalmassá össze hozniuk ezt az eventet is.
    A három óránkénti kiszolgálással. Legalább ha csökkentenék a "versenyzők" kiszolgálási idejét talán elfogathatónak mondható lenne az event.
    Jelenleg itt tartok, de öreg vagyok bohócnak, hogy várjam a három óránként ki tudjam szolgálni a versenyzőket.

kmandy, Caccus, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  9. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Szia. A farmerSS gazda leirt fentebb egy jó módszert ( #26 ) amivel meg lehet oldani, hogy ne kelljen 3 óránként belépegetni. Én megfogadtam a tanácsát, és már teljesen kész vagyok az eventtel. Persze hozzáteszem, én felkeltem éjszaka is, de anélkül is akár ma este vagy holnap lehet végezni vele.

Egyúttal szeretném itt megköszöni farmerSS gazdának a segitséget és számolgatást.

Utoljára szerkesztett: 30.5.25
    PalMa, kmandy, lovardatanya és 9 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Hűha ! Nagyon ügyes vagy !
    11 óra előtt lesz időm az 50 csapóért menni, van eddig +7 (2 napi belépés + 3 kiskosárból), és csak ezután megrendelőzök.
    Bízom benne, hogy ma estére-holnap reggelre én is elfelejtem ezt az eventet.

PalMa, lovardatanya, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  11. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

"Mennyire tetszett az event? Kérlek értékeld". Háááát :)
    Szóval termelek, ahogy tudok. RACS semmi más! Lesz amennyi lesz. Jönnek a 30 fokok odakint, nem fogok időre belépni, hogy kiszolgáljam a kunyisokat. Főleg a medencéből nem :)
    Ha majd úgy leszek már, akkor nullázok egyet a csapó miatt és beadogatom a dolgokat.
    További szép napot mindenkinek :)

12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A Boltból kiváltva az 50 csapótábla, volt 7 db., így ennyivel 2/3.kör 7/10 ajtóig jutottam, vagyis az event kicsit több, mint feléig.
    A többi ajtóra marad a 3 óránkénti >:( bekukk.

PalMa, lovardatanya, Lenczy és 7 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én egy picit lemaradtam tőled, de azért alakulok mint a púpos gyerek a prés alatt:

[​IMG] Jelenleg várok a normál időre, ráérek még :) A boltból 19/50 csapót váltottam ki, majd lesz még több is. :D
    Sok sikert mindenkinek :)

PalMa, PZoli64, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  14. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok! Amikor veszem érméért a kört vagy egyéb beadandókat, miért nem látom a beadásnál? Mintha semmit se vettem volna.

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    alakzatos zsetont nem tudsz venni a boltban. Csillagos érmét tudsz venni zsetonért, ha jól megfigyeled a boltban az első fül kínálatát.
    A Csillagos érméket a második fülön tudod elkölteni, eventkellékből a Csapótáblát tudod megvenni, amivel a Megrendelőket tudod visszahívni
    Csatolom az ismertető ezen részét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-dzsungel-királya.26359/#post-1451070

A Körzsetont, Háromszögzsetont, Négyzetzsetont, Csillagos zsetont csak a Megrendelőktől tudjuk megszerezni, illetve az XL kosár is tartalmaz.
    Sok sikert!

16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Érméért nem tudsz venni semmilyen kört, négyzetet..., hanem ezekért cserébe tudsz-tudnál venni érméket.
    1 db. négyzetért pl. kapsz 3 csillagos érmét, de fordítva nem lehet.

PalMa, lovardatanya, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  17. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nálam kell 1 frissítés, hogy megjelenjen a Csapó, amit a Játékboltból kiváltottam.

18. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event befejezve, felhőn a kitehetők! xD
    Üdv. gazdatársak! :)

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jól elrepült ez az egy hét. :D
    Gratulálok!
    Holnap délután akarok nekifutni én is. Ahogy látom, lehet mellőzni a 3 órás befutkosást. Majd átgondolom még.. :)

cirmi54, PZoli64, anci0915 és 10 más kedveli ezt.
  20. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Eddig 38 csapótáblát használtam el, így eljutottam a harmadik kör hetedik szintjéig, ahol a felröpik állítottak meg, hogy meglegyen a harmadik kitehető.
    Ha elég filmvirágot termelsz, azzal nagyon sokat lehet haladni, mivel a kapott három csillagot - a beadandón túl -, be tudod váltani érmére.
    Így elég, ha csak kocogsz. :)

PalMa, lovardatanya, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.