Visszajelzés A firkász- eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.3.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kostyalneili

kostyalneili Fórum-zöldfülű

Sziasztok! a 13. tenyész terepen nálam a ház alatt nincs firka!

2. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Sosem találtam volna meg őket;)

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A 14/20-nál jársz? Mert ott ha elmész az albumban a 6. részhez, ott van az ábra.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ismertetőből hozom az információt:

.
    Neve
    ..............................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteKihelyezhető
    A firkász[​IMG]3.07:0020501x2A felhőkre és minden területre.
    (A teliholdas területeket kivéve.)

.

5. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

A matricás album 6. oldalán találod meg a firkát középen.
    Ha bepakoltad a matricákat, akkor is látnod kellene. Igazgasd el a matricákat és akkor talán láthatóvá válik.
    Sajnos ez az album nem ad olyan látványt, mint a régi, én ezért nem is pakolok bele semmit, így nekem egyszerű volt a megtalálása a firkának.

6. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm szépen :)

7. MózesBotond

Mivel a házat nem tudod elhúzni a helyéről, így monitorméret függvényében 2-6 cm-re keresd, egy kicsit jobbra és alatta.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Nagyon rendes vagy, de 4-et találtam és kész. Még az alapvetőt sem, hogy bemegyek a piacra, beírom a keresőbe NYOMOK, fényképalbum 6.oldal tök üres, firkász 3/3 gazdaköri. A felhőt megtaláltam, egy malacot adott félszemmel, ő gondolom Rackó lenne, visszamegyek, mert hátha csak sorjában adja, tehát amit megtaláltál, akkor rajzolja a következőt és csak akkor lehet megkeresni. Sehol semmi. Malom semmi. Hiába nyomkodom a vakond kötényét olyan bőszen. Hát feladtam, pedig fel is nagyítottam 150%-ra. Főfarmon hiába várogatok csak a szarvas bukkan elő vagy ba alsó, vagy jobb felső oldalon semmi nem változik. Kerekkerék meg van, már nem tudom kinél olvastam. A nemesítés talán meglesz, de nemesítés folyt nálam és ahogy írják a gazdák újat kell indítani így ez marad reggelre ha lesz rá még időm. Azért nem semmi (pedig nem tartom magamat annyira ostobának) de, hogy csak ilyen dedós módon tudjak valamit megtalálni. Mintha az iskolában lennék a tanulóimmal. Ja, középsúlyos értelmi sérültek

Utoljára szerkesztett: 1.4.20
    Fenyvesi1010 és nagymami2 kedveli ezt.
  9. Morpheus.v.2.0

Morpheus.v.2.0 Junior szaki

Csak sorban adja. Első után a másodikat kell megtalálni, aztán a harmadikat, és így tovább. Abban a sorrendben, amit leírtak a listában.

ildiko44 kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha a hírek felületre mész , milyen rajzot látsz ?

DevilMókus kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

Hiába keresed össze vissza, csak sorban lehet megoldani. Melyiknél akadtál el vagy melyik lett meg utoljára?

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. MózesBotond

Szia öregem, mivel egyszer már szólítottalak így, ha jól emlékszem.

Tartsd a sorrendet, a számok mentén haladj onnan, ahova eddig eljutottál és sikerülni fog.

DevilMókus és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Pedig már sokan leírták, hogy csak sorrendben lehet csinálni, tehát pajta-mozi-víztartály- stb. Nézd meg, hogy hol akadtál el és onnan kell folytatni, amit látsz a felsorolásban. Egyébként nem nagy veszteség fog érni, ha nem csinálod meg akkor sem, inkább a keresés volt benne a jó.

DevilMókus, ildiko44 és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Ha 4 megvan, akkor a Kerekkerék jön. A party pörgetésre kattints és ott a malom ajtajában van a rajz. (Én is itt akadtam el, de segítettek.)

15. MózesBotond

Gio és nagymami2 kedveli ezt.
  16. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Szia! Mitha egy fektetett villa lenne kék/sárga/pirosas színnel. A pirosas virág talán. Jobb fentről valami sárga darabkák hullanának. Ha sorban adja, a kerekkerék volt meg utoljára.
    Annyira jók vagytok és annyira önzetlenek, mire válaszolok, Ti már 2 nappal előbbre tartatok. Most amit utoljára láttam egy link.

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jeeee , a harmad szagot érzek a levegőben :inlove:

Szerintem az az aratógép . A kuponoknál keresd .:inlove:

Gio kedveli ezt.
  18. kukori80

Amit leírtál , az a munkásoknál van. A következő a 6/20 lesz és a bahán kell keresni az elefánt felett. Naa és akkor innentől már tudod nézni a sorrendet. Sok sikert.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. MózesBotond

Aratógép

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nagyon teccik a firkácláda. Vagy firkácládát ad vagy egy másik ládát. Két firkácláda átváltása másik ládára 1 perc folyamatos kattintgatást vett igénybe.
    H... gyerekeknek olcsó szórakozás?

Gio, denisadina, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.