Visszajelzés A göcsörtös fűz eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Ha ezt is törölnék már nem veszik el :D:D:D:D:D:D

2. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

A holnapi fás válogatásból!

genka53 kedveli ezt.
  3. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Köszönöm a számolást komfortba teszem minden jóval és így befog érni reggelre.

4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nikókám! Ez nem semmi!!!!!!!!!!Gratula!!!

Gio, kovacsniki84, fiam62 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na kérem! Ez nem semmi. :) Gratula drága Niki. :)

Gio, kovacsniki84, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Köszönöm!

7. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Aha! Akkor itt lesz a hiba, hogy raktárházakat nem tettem ki. A legenda fullos, azzal nincs gond, egy Panni ül a Tölgyön, a 2. számú példány a szántón. Mondjuk a szokásoshoz képest nagyon jó, mert nem szoktam készülni, vagy elfelejtem, vagy elbénázom, aztán indítok 17 felröpivel. xD Csak gondoltam, most hogy felkészülök, lesz vagy 240. ;) Te mit teszel a raktárházakba felröppenőváráshoz?

ursa11, Gio, R.Daneel és 6 más kedveli ezt.
  8. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sajnos a 15 Jancsi fából 1 db Szilfa nem sok annyi nem lett. Csak kecskefűz, nyírfa, mandula, datolya, vörösfenyő, ezekből meg már annyi van, hogy alig fér a pajtába. De jelenleg van még 12 szilfatermésem, szívesen kirakom akinek kell, és 16-os piacon van, jóval áron alul. Dobjatok Baglyot. 1 valakinek adnám oda mind a 12 db-ot :)

Lillapilla73, Gio, -katalinjani- és 5 más kedveli ezt.
  9. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Délelőtt komolyan mondom kerestem a Szilfatermést és nem találtam. Nem is tudtam, hogy hol keressem a fát. A piros kosárnál? Hát nem. Aztán valami "Jancsi" titokfából fejlődhet ki... Na gondoltam magamban... Ezt jól kitalálták. Több millióm bánta a piacon mire végre találtam kínálatot rá. Sokáig szürke volt nálam. Már egy jó ideje nem veszek titokfákat. Na mindegy ez van. Kell a gyárfejlesztéshez. Viszont az tényleg egy jogos kérdés, hogy mi lesz majd a 101-edik gyárfejlesztéssel ha majd ott tartok. :)

10. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Fákból 22 órás kecskefűzfákat, ólakból neon béka, szamár, medve, srtucc, denevérrel bezárólag (27+ ólak), barkácsból pedig piros és narancs hódfa, narancs ragasztó, piros birka, és rózsa ólak (27-40 óra). Ezek olyan hosszú érésű ólak, hogy többnyire csak ilyenkor kerülnek ki (külön-külön gyorsítom az ólakat és a terményeseket, attól függően mennyi idő van hátra) Rövidebb érésidővel is jönne 1:1-ben (vagyis 2x2-n 8 felröpi), de inkább biztosra megyek, és legalább használom ezeket az ólakat is, ha már vannak :)

ursa11, -kaktuszable-, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Macskagyökérrel és pár óllal vártam a kezdést.
    A legendám fullos és az egy Panni is fent ül, 198 db felröppenőt kaptam!
    Az állatokat már beszórtam, a fatermésekből is csak a szilfatermés hiányzik, de lassan meglesz az is ugyanis van 1 fám amit locsolok!
    Nem volt szép dolog berakni egy új fának a termését ami szinte alig van a farmokon... És aki meg is venné de nem tudja miből mert akinek van mindnél drágábban adja... Nagyon sajnálom azokat akik ezen buknak el, igaz csak egy gyárfejlesztésről beszélünk de akkor is!
    Szóval akinek a segítségére lehetek az 16-os piacon megtalál szilfatermés ügyben JÓVAL ÁRON ALUL adom!;)
    Sok sikert mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 11.10.18
    Lillapilla73, emocy91, spagetti24 és 18 más kedveli ezt.
  12. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Köszönöm, hogy felfrissítetted ezt az információt! Ugyan "csak" 100 %-os terménybónuszt sikerült pörgetnem, de máris cserélek komfortra! (Katázva 38 aratható, tehát 35 a hozam)xDxDxD Mivel csak kb 500 KK trágyám van, így gazdaságosabb lesz.

13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia és gratulálok!
    És ne tessék az ördögöt a falra festeni:D, mert ehhez most nem nagyon akarok pörit meg szupit se használni, várom az új pp főnyereményt, amit a cinegék csiripeltek...;), így viszont még csak az alsó sor 5. feladatánál tartok.:oops: Tuti kell 2 nap, mire teljesen végzek. Viszont az event egyszerű, a nyeremények jók, a nyeremény érméknek hála már 62 kincskeresésen vagyok túl:D kezdek megnyugodni, hogy meglesz a 140.
    A röpire sem igazán lehet panasz, 1x1-en a 3 terület eventgaz, pannik nélkül 19+20+24 kampósbotot dobott. Azért az nem rossz. Éjszakára is sulyom ment vissza a földbe, beterveztem egy nagyobb dekor-átpakolást, jó lenne hamar végezni ezzel és nekiesni.;)
    Azt hiszem, mára ennyi. Jó éjt!

taga1, ursa11, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szerintem emiatt felesleges aggódni. :) Az a sejtésem, hogy csak annyit szerezhetünk majd az eventek során, hogy a FA-ért kaphatókkal együtt legyen meg a 100 szint.
    -----
    Azon morfondírozok, mennyivel találóbb lett volna, ha a BP Göcsörtös fűz helyett (El)átkozott szilfa névre kereszteli az eventet. :music:

spagetti24, OJani, taga1 és 18 más kedveli ezt.
  15. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Nem semmi. A piacon 450 000 csp a szilfa.

16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

8 rublikán vagyok túl a felhő felé. Növényke visszaültetve, 10-kor még tudom aratni, aztán megyek dolgozni, csak 4 után jövök. A szilfám még mindig megvan a 12 db, szóljon akinek kell, és 16-os piacon van. Nemsokára 20 db lesz (kb. 2 óra).

Jó eventezést mindenkinek.

Gio, Sali~*.*, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  17. mandano

mandano Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A szilfatermés ára átlépte a 800 ezret!! És még ennyiért is megveszik

Sali~*.* és -katalinjani- kedveli ezt.
  18. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    Nálam a szilfa 200000db ilyen még nem volt mi lesz itt:)

genka53, Sali~*.* és kovacstne kedveli ezt.
  19. lbs76

lbs76 Aktív író

Kincses ládából kaptam egy "Jancsi"-t. Kiteszem, hátha szilfát terem. :music: Nálam most 444-540-632-670-700 ezerért van kint szilfatermés ajánlat. Mindkét szemem sír, bár nekem szerencsére már nem kell. :cry:

genka53, kovacstne és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Köszönöm a tanácsokat, utánanézek milyen hosszú érésű óljaim vannak és legközelebb kipróbálom ezt a módszer.

genka53, Gio és Rékuci1111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.