Visszajelzés A göcsörtös fűz eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Igen, emlékszem.

Csak ez már olyan eső után köpönyeg. Valami akkor, ott eltört bennem a játékkal kapcsolatosan, ami többé sosem javul meg.
    15-20 nap és elérem a 200. szintet. Ha aratok tisztességesen. Ami nálam sosem biztos :D S tudod, hidegen hagy. Sem drukk, sem jó érzés nincs bennem. Olyan, mint bármely más szint elérése. Tavasszal még éreztem, hogy komoly teljesítmény lesz. Alig vártam, olyan mérföldkőnek számított. Ma már olyan, mint a sok event között 1. Olyan, mint a többi.
    Mára már szétrombolták azt az álmot.

Na most felbuzdulva a titkokra, kitettem a kb 50-50 titokólamat, s fát, ami 1 ideje porosodott a pajtában. Szerintem nem lesz benne semmi érdemleges, szilfa tuti nem, azért sem(nem is tudom melyikből kéne lennie), :D, mert a tegnap kirakott babás titkokból sem lett semmi, amit nagyon bent akartam hagyni. Ja, de az 1 narancs koala, meg 1 sóhaj erejéig a sárga flamingó, mert olyan szép sárga volt. :D Aztán gyorsan ki is vettem :D :D

Gio, _Cygnus_, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  2. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Már csak az hiányzik a boldogságomhoz, hogy az állatos oldalon csikóhalat kérjen - én így hívom -.

-hanny2- kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD én is örülnék neki:p jóóóól megtollasodnék belőle8)

Gio, evakarma és bendi1121 kedveli ezt.
  4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Egy árva db szilfám van, tegnap előtt kaptam, kitettem az összegyűlt titokfákat. Úgyhogy javaslom, akinek van még a pajtában titokfája, tegye ki, hátha éppen egy szilfa bujkál valamelyikben. Természetesen kiültettem a szilfát, minden jóval megszórtam, ha lesz idő rá, termelek a piacra is. Ja, a vörösbegy ólakat is meg kell szellőztetni, de gyorsan. :) A többi hozzávaló megvan. Jó ajándékok vannak az eventben, tetszik.

MamaMeseKertje, Gio, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Melyiken??xD

ulmo12 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

ŐŐŐŐ én folyamatosan teszem ki:wuerg: szóval rajtam nem múlik:p

Gio, Fuhur, ho-hoboy és 2 más kedveli ezt.
  7. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok a szilfa melyik titokból lesz.

8. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Miből gondolod hogy felmegy az agyagedény ára?

Leho69 kedveli ezt.
  9. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Nos akkor figyelem a piacot, de nincs, általában 0 szokott lenni.
    Már túl vagyok rajta, nem volt közötte csak "tűzrevaló" !:cry:

§Böbe13§, ulmo12, imi010 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    A Jancsi-ból.

MamaMeseKertje, Gio, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  11. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Bánatomban kibontottam 40 csengőpengős ládát, 10 milla meg egy kis apró. Jöhet a piacomra a szilfa.

Beus85, MamaMeseKertje, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a mostani eventnél 45 ezerért vitték a nyulat korlátlan mennyiségben. 2 nyúl árán is ugyanezt tudtad volna elérni, és nem terheled a malmod darálással, és marad x*4 tyúkod is ;) Szóval lehet ezt még fokozni :D Szerencsére sokan sokféle módon játszunk és piacozunk 8)

Lillapilla73, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  13. lbs76

lbs76 Aktív író

Sziasztok!

3 óra alatt sikerült 14 db szilfa termést szereznem. 70 ezer/ db áron. :( Mi lett volna, ha olyan, régi termést kérnek, aminek alacsonyan van az ára? Netalán az is felértékelődik kis mértékben? De ez... A szilfa a legfrissebb titokcsemete, miért nem lehetett kihagyni? Mint a tengeri malacot. Mondjuk ha holnap kiderülne, hogy mégse szilfatermés kell, akkor első reakcióm a megkönnyebbülés lenne.
    Amúgy a Nagy gyár 4-esem most 101.520 tp-t mutat, de amikor minden tp-növelőt elindítok, sokkal többet ad. :)

Gio, bendi1121 és -W-595- kedveli ezt.
  14. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Én titok fákkal és titok ólakkal várom az eventet, meg saguáróval.
    Nem értem, mi ez a nagy pánik ezzel a fával? Megnéztem, nekem 42 szilvafám van, közte 10 XXL-es. :D

evakarma, denisadina, Brigi031976 és 6 más kedveli ezt.
  15. Madreel

Madreel Utánpótlás-írogató

Biztosan lesz ;) nálam is sok van még csak nem tudom egyszerre kirakni mert kong a kasszám ennek ellenére ha kirakom 2 perc alatt viszik most is.

Gio, ursa11, R.Daneel és 3 más kedveli ezt.
  16. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Hoznám a matekot:
    • 200. szinten van: 3 126 214 312 TP
    • 300. szinthez kell: 12 035 133 386 046 500 TP
    • Napi aratás: 10 000 000 TP
    • Kengyelgyalogkakukk futtatóból összeszedünk rá 5000%-os bónuszt, így már lesz napi 500 000 000 TP
    • A 300. szinthez így máris csak 24 070 260 nap kell, vagy 65 900 év
    • Szóval, ha eljutunk a napi 500 000 000 000 TP-ig, akkor már csak ~66 év...
    (Csendben jelezném, a legtöbb játékos összes farm TP-je nem éri el a 2 000 000 000-t sem, de legyünk happyk, látni a célt... xDxDxD) A következő 5 25 évben csak +TP%-os cuccokat fogunk kapni.:p

MamaMeseKertje, Gio, times84 és 6 más kedveli ezt.
  17. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Az event alatt én is így csináltam a nyulakat árultam inkább de már volt le darálva 500 anakonda tápom és azt is árultam közben:D

Gio, Rékuci1111 és -W-595- kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Mondtam Én hogy van az alagútnak vége:pxDxDxD

Gio, helena64c, bendi1121 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Gondoltam, hogy nem hagytad ki :D

Gio, bendi1121 és nevada007 kedveli ezt.
  20. imi010

imi010 Utánpótlás-írogató

Bölcs beszéd !

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.