Visszajelzés A göcsörtös fűz eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Szia
    Köszi az ötletet, eszembe sem jutott, hogy a fáknak nagyobb az érésideje:).Megyek is fásitani, kipróbálom, lássuk mi sül ki belőle. Vadaskertem még nincs, egyenlőre az élő legendára gyúrok-nék, de szelektálok az ólak közül is.
    Sok sikert Neked is:)!

rencsike982, Gio, ulmo12 és 6 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szelektáld ki az összes óladat ;) ha egy területről kevesebb mint 44 felröpid jön 20 órás fákból, akkor kapsz tőlem vigaszul répás-almás csatnit. Inkább emeljük a tétet :D legyen 50 felröpi a határ 8)

Gio, ulmo12, bota493 és 11 más kedveli ezt.
  3. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Inkább maradjuk a 44-nél, az reálisabb:) az én szintemen (75).De ha meglesz az 50 azt sem bánomxD.
    Legalább tudni fogom, érdemes-e fákkal várjam az eventeket.

rencsike982, Gio, ulmo12 és 7 más kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Én 20:15 nefelejecsel várom az eventet. Kb 200 felrepire számítok.

Gio, ulmo12 és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Tudom, hogy szilfatermés nélkül is teljesíthető az event, de akkor is etikátlannak tartom egy aránylag "fiatal" titokfa termésével indítani egy eventet! A másik dolog ami etikátlan: közvélemény kutatás szerint havi 2 eventet kértünk, ehelyett elárasztanak bennünket eventekkel és akkor még a mini eventekről nem is szóltam!>:(

6. Rékuci1111

Ha ilyen sok felröpire van szükség, akkor 24-25 órás narancs ólakra (pl.: hód, medve, róka; gondolom neon béka, strucc, denevér és béka nem áll hegyekben) még 0-ás legendával is illik 1:1-ben jönnie a felröpinek, és a széleken lévő 20 órás fákra meg legalább 1:4-ben, így ha nem jön 50 felröpi, akkor rosszat javasoltam, és jobban jártál volna ólakkal és fákkal. Szóval maradjon az 50-es határ :) Drukkolok! :)

7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Meg lesz a gyár fejlesztés is, sikerült bevásárolni a piacon. :)

Sok sikert kívánok mindenkinek. ;)

Ribiszke, -kaktuszable-, Gio és 9 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Szia :) egyetértek veled, hogy megkérik az árát annak a néhány FP-nek és 1 db gyárfejlesztésnek, de talán nem az "etikátlan" a megfelelő kifejezés erre :music: Szerintem is jobban örülne a többség havi 2, nagyon "megérős" és ötletes eventnek, mint ennek az "áradatnak", de szerencsére szelektálhatunk ;) Kihagyhatunk eventeket, vagy csak részben teljesítjük azokat. Persze hátrány is érhet bennünket , és például nem 1000 év alatt érjük el a 300-as szintet, hanem 1001 év alatt, de ez legyen a legnagyobb bajunk :D
    A családban mindenki bedobta a törölközőt, így megértem a felháborodásodat :( Szerintem egyet tehetünk, lazábbra vesszük az egészet, és nem hagyjuk, hogy a játék befolyásoljon bennünket. Inkább hagyjunk elveszni néhány felhőt vagy kitehetőt (party pörgetést a FA-t semmi áron) :)

9. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Raktáraim rejtekéből 7 db talányos fa került elő ...kiraktam délelőtt és hihetetlen módon kaptam 1 szilfát.

Ribiszke, maszilva, borcsa220 és 16 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Event előkészülethez a szokásos farm-átrendezés folyamatban, a pajtából beadandók beadásra készen várakoznak. :D
    A sarokban megbújt néhány titokfát kiraktam, de sajnos nem lett belőlük egy szem szilfa sem. Természetesen cseppet sem idegeskedem rajta, mivel amint a gangon olvastam róla, azonnal vettem is 100 darabot. Ismét bevált az "olvasni arany!" hitvallásom :D.
    Ez egy laza, kicsit sem törpölő event lesz. Sok kapálni valóval, egyszerű beadással. A röpik már más lapra tartoznak, de mi öreg rókák tudjuk az ellenszert, a fiatalok meg - akik nem csak beirkálnak a csevegőkbe, hanem rendszeresen olvassák is az ott leírt taktikákat, praktikákat, tanácsokat, igen sokat tudnak profitálni azokból.
    Mivel a ma lezárult event ideje alatt egy percig sem bontottam a tölgyest, és róla a mamutokat, most is maradnak, szintúgy a raktárházak is.
    A raktárházak mellett és a szédült szántón pedig krizantémot ültetek, (igen sok kell belőlük a nemesítéshez). :p
    Sikeres előkészületet kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

borcsa220, rencsike982, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!

Kedvet kaptam kirándulni :)

Ribiszke, borcsa220, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Elégedett vagyok a mai nappal:D Jó kis új eventet kapunk, kiárultam a piacon a szilfatermésem nagy részét több10millióért, 70 és 100ezer között, letelt a bónuszom az esti aratással, megléptem a 170-et, juta elültetve 3 területen, 1 körül érik majd, csak vízzel, remélem területenként kisajtolnak belőle 140-150 körüli röpit a pannik...;) végre a legenda 2-re is összejött a csillag, így 1 páncélost felültettem a tölgy tetejére. Ráadásul ma érmét is jól adott vissza a láda, 41 játéknál tartok. És még egy 3 kötetes Napoleon életrajzzal is gazdagabb lettem az antikváriumból, ami extra öröm, imádom Napoleont! Most pedig, farm mára kész, megyek gyorsan fürödni és olvasni! Holnap event, felkészülni... hogy sok röpitek legyen és jó éjt!

Lillapilla73, R.Daneel, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szeretem az ilyen egyszerű eventeket!:)
    A felhő nagyon megérős még szép, hogy kell!;)
    A pajtából valók végre nem zsákszámra kellenek...:p
    Amikor meglátod, hogy már megint mennyi eventnövényt kell letermelni!:cry:
    [​IMG]xDxDxD
    Sok sikert kívánok mindenkinek!:)

emocy91, Ribiszke, terika01 és 19 más kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ha a gyárfejlesztés legvégén a most kihagyandó fejlesztés hiányzik csak, nemcsak +200 TP-t, hanem +5 %-os TP-bónuszt hagysz ki... ;) (Tudom, az csak egy varjútojás, de ez nem foglal külön helyet...)

99Funky gyár 1034.8001 db Kerekkerék-forgatás láda VTP bónusz 04:00 órára20%
    100Hihetetlen gyár 1[​IMG]35.0001 db Kerekkerék-forgatás láda VTP bónusz 04:00 órára25%

marcsi152, KISHONŐR, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  15. lbs76

lbs76 Aktív író

MÁZLISTA! Nekem 8-ból - természetesen megint - nem lett egy sem. :cry:
    Az eltelt 10 órában az addig szerzett 14 db szilfatermés raktárkészletem mennyisége +0-val nőtt... /Piacon folyamatosan szürke. A végén tényleg nem tudok még milliókért sem hozzájutni.../

Ez jó, akkor a koromat alapul véve elég lesz 1 szint az 5-ből az Újjászületés rúnán a Bölcs Tölgyön. ;)
    Nem, ehhez az eventhez másik
    KÖCSÖG kell! xD

Utoljára szerkesztett: 10.10.18
  16. terrdora

terrdora Fórum ismerője

40.db szilvafa termés?-st aztán honnét lesz?
    Még véletlenül sincs, csak a piacon "EGYES embereknek" 200-300 000 áron, egyenlőre. Durva!
    Jól kezdődik az event!

kovacstne kedveli ezt.
  17. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia én is csak üvegesbe:music:

inanna11, Gio, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Megcsinálod az eventet szilfa nélkül és kész.Én vettem közel 30db-ot 40 ezerért és most 150ezer nálam, azt is eladom!!Csak egy fejlesztésről maradsz le.xDÉn a felröppenőktől félek de nagyon!!:cry:Amúgy nekem is 1 fajta új fám van,amit tőletek kaptam:Na de nem régen jöttem rá, hogy gesztenye fám sincs, pedig 1000 éves.xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 11.10.18
    Ribiszke, Gio, szekulagábor és 4 más kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én is kiraktam a sajátjaimat,de szokásosan nekem nem jött belőle most sem!

kovacstne kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Biztos nem 300000 a szilva...a szilfatermés lehet annyi, mert kevesen voltak hajlandók FA-at költeni a fa megszerzésére, tehát nincs mindenkinek. Eddig eladni sem volt annyira érdemes, mert alacsonyan volt az ára, nálam is összegyűlt a 2 fámról 740 darab, pedig egy ideje nincs kitéve, ma raktam ki őket újra. Így csak 40 darabot tartottam meg, a többit eladtam /eladom és az event alatt végig árulni fogom, amíg csak veszik.
    A szilfatermés beadása ráadásul opcionális. Mérlegelni kell, hogy megéri-e neked, van-e elég csp-d, stb. Ha nem adod be, a felhő attól még megszerezhető, mindössze 1 gyárfejlesztést buksz el. Ráadásul a tapasztalatok szerint és hsz-ekből is ezt látni, sokan most jutottak hozzá a szilfához, propellerrel+ zoknival pár nap alatt le fogják termelni a saját adagjukat, hétfőn-kedden már valószínűleg olcsóbban tudsz majd hozzájutni, mert egymás alá fogják pakolni a saját maradékukat a gazdák, hogy kicsit ők is tudjanak keresni a piacon.
    Én meg nem fogom magam rosszul érezni magam azért, mert költöttem rá, kockáztattam, még szerencsém is volt és most jó áron tudom eladni. Akinek kell, örül és megveszi. Aki nem akarja vagy nem tudja megvenni, így járt. Én egy öreg golf kombival járok, a szomszéd meg egy vadiúj csillogó lexussal. Fújnom kéne rá, és "EGYES embernek" titulálnom, mert neki van, nekem nincs? Ugyan már.;)

Lillapilla73, Szabi451, Imi* és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.