Visszajelzés A három egérmuskétás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

MECSODAAAAA? Há' mán e' is hosszú?:wuerg::cry:xD Hát akkor a másik csevegőben még nem is jártál ezek szerint...:wuerg:xD
    No de akárhogy is, ezt nem tudom másra vélni, csak hogy valami régi, mélyről előbukkanó rutinreflex mondatta ezt Veled...:music:8)
    Hát ennél rövidebben már csak a Kukori tud írni. Vagy legalábbis ami még Kukorinál is rövidebb, azt meg már elolvasni sem érdemes...!:eek:xD

Amúgy viszont üdv - örülök, h látlak: így van ez, ritkán jövők, ha összefutnak...:)

Ui.: Ez annyira jólesett - már olyan régóta vágytam rá, hogy egyszer egy jól ülő poénnal alkalmam adódhasson Kukorit a hsz-ei terjedelmére vonatkozóan "vegzálni"; már teljesen le is mondtam a dologról, és erre tessék, lőn, megadatott...!:D:D:D

Lillapilla73, taga1, Gulus49 és 23 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Hihetetlen szép győzelem!! Akkor volt ezüst mikor a kisebbik lányom született!xDNem is érdekel mennyi röpi jött, majd holnap!!xD

brekkencs., rencsike982, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  3. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

A balerina játékóra

4. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Sziasztok! Segítsetek! Nálam nem jelennek meg az egérmuskétások, tudom, hogy be kell valamit állítani, de nem tudom, hogy mit. Kérlek, segítsetek! Köszönöm!

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A kép jobb oldalán a 3 számmal jelzett egéralak alatti kis négyzetbe tegyél pipát.

1: Event ablak megnyitásához szükséges ikon. (Bízzunk a legjobban, hogy ez játékban is marad)
    2: Árvácskaköltemény (malomtermék) mennyiségünk.
    3: Mini karakterek ki és bekapcsolására szolgáló jelölő négyzet
    4: Kosár vásárlási lehetőség
    5: Haladás jelző sáv.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-három-egérmuskétás.16352/#post-828431

Maszatka47, genka53, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  6. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Köszönöm szépen!!!!

heureca3, Sali~*.*, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No, ezzel is jól haladok, végül mindhármat felszaporítottam, mert miért ne. jól tettem, mert most a fehérből lemegy egy kör 2,5 területen, utána éjszakár hagytam 1 terület kéket, az majd kap vizet, meg 1,5 területnarancs, így reggel aratok egy kazal virágot. 12 etetés kész van,bár most megint elfelejtettem a pannikat, de ami késik, nem múlik. Szándékozom eventgazt termelni, amíg tart a 2 bónusz, tehát holnap estig (holnap meg becsúszhat még némi bónusz mert pár pörit kiszedek a gazdakörből, kell az a helikopter),aztán majd termelek hozzá holnap éjjel röpit is, nem igazán számít, mert úgysem lesz mit csinálni, így tovább fogok etetni.

8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Hű, ez tényleg nagyon hamar lement! :) Gratulálok! :)

Maszatka47, genka53, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  9. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Köszönöm az elismerést!

Maszatka47, genka53, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  10. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

a felugro ablakot hogy lehet lealitani?es itt nem az egerekre gondolok hanem arra amelyik mutasa hogy hanyatt ettetem meg

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Etess meg legalább egyet, akkor elvileg már nem ugrál fel, ha újra belépsz a területre. Ha nem, próbáld meg bekapcsolni az állatokat, kattintsd ki az ablakot, és válts területet. Lépj vissza, kapcsold ki az állatokat, és ismét kattintsd ki az ablakot. Elvileg erre megszűnik. Segíthet egy sütitörlés is.

-kaktuszable-, Maszatka47, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  12. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

Megetettem hármat. Ennek ellenére minden területváltáskor újra előjön és még az aratógépet is bezárja. Elég idegesítő.

Maszatka47, Swordfish, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

Nálam is ezt csinálta, de arra, amit írtam, megszűnt. Próbáld meg.

taga1, -kaktuszable-, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  14. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

Sajnos ez sem megoldás rá.

15. -BombadilToma-

Most ki- és beléptem, és már nálam sem...:mad:

16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ugye milyen idegesítő xD

Amúgy talán nem annak kellene lennie az alapnak, hogy össze vissza lépdelve és átálligatva ezt-azt van akinél működik és akkor így jó minden. Mikor kérdeztem az volt a válasz, hogy már a teszt időszakban is ilyen volt tehát tudni kellett róla és mégis...

-kaktuszable-, genka53, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  17. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

Szia!Szerencsére már sikerült tápot kevernem a szupertrágyának köszönhetően .csk éppen nem jelennek meg a muskétás egerek,mikorra várható a megjelenésük?ID:11455360

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az alábbi kép mutatja, hol kapcsolható be, illetve ki az új muskétásnak álló játékfigura, a vörös panda (sárga öltözetben).

3: Mini karakterek ki és bekapcsolására szolgáló jelölő négyzet

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-három-egérmuskétás.16352/#post-828431

taga1, genka53, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  19. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

Swordfish, heureca3 és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Szia Melan!
    Szuper 5-let pattant ki a kis fejecskédből,de jó lenne már mától bevezetni.:D Aki többet vállal,az többet is érdemel. Olyan eventre pedig ne fent a fogad,hogy 2 db egész hónapa,mert azt én nem akarnám.
    Most képzeld el,hogy 2 féle gazt 1 hónapig vetés-aratás, vetés-aratás.:eek:Megunnánk olyan gyorsan azt a monotom munkát,hogy az nem igaz. Már a hidegrázás el is kapott.:eek:Nem vagyunk Mi a Tera néni tyúkjai,hogy elüljünk 2 gazon 1 hónapig.:p
    Húúú,de gyorsan végeznék és tennék a 2 eventre, mert bele se vágnák,hanem kütyükkel tele raknám terülteket.:D
    Amúgy valaki magyarázza már el,hogy event közben, mi a fenéért nem lehet Pajtát töltögetni?:music:Akkor lehet csak igazán,hisz Bónuszok élnek, röpit pedig leginkább akkor gyűjtsük. Eventgaz is ad persze,de megközelítőleg sem annyit,mint ami eventhez kell.:pAki pdig netán pár nappal előbb kérne 3-dik eventet,mert végzett?:music:
    Gép vissza jelezne automatikusan,mint büntinél,hogy: NINCS RÁ JOGOSULTSÁGOD!xD
    Ezzel meg is lenne sok nyürrögés szűnve.xDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.