Visszajelzés A három egérmuskétás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucika

Jucika Haladó

Szia! Melyik gazdaköri adja a csigaházat? Én is nagyon szeretnék 1csiguszt, és most ráérek gazdakörizni, mert az eventekkel kész vagyok. Köszi!

fabatka, Swordfish, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Édes levelezés ad a 3. gyémántnál 1 csigaházat, és ugyanebben később 1 oroszlánt is :)

csio70, fabatka, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  3. textilmánia

textilmánia Törekvő

Nekem ez sem olyan sok főleg úgy hogy kb 1300 db kell az eventhez .

Swordfish és osztrak12 kedveli ezt.
  4. Jucika

Jucika Haladó

Köszönöm a gyors választ!

csio70, fabatka, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

23 etetés van kész,remélem a többi is meg lesz etetve és nem fognak éhezni

Swordfish, Gio, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, nem tudom, milyen hosszú érésű növénnyel vártad a kezdést, és milyen lehetőségeid vannak. Arra egyik eventnél se számíts, hogy a malomban úgy tudsz majd darálni, hogy mindig lesz annyi felröppenőd, mint amennyi növényed rendelkezésre áll. Ezt csak abban az esetben tudnád elérni, ha a nemesített növényeddel komfort talajban teljesítesz néhány kört, amíg felszaporítod az evenet növényt...
    Még nagyon sok idő van hátra az eventből, ha összejött a 4500 kék árvácskád, akkor folyamatosan ültesd 1x1-be a leghosszabb érésidejű növényedet (ha kézzel aratsz, és csatnit se használsz, akkor 1x2-be), mind a 3 területen. Sok gazdának ez az event 1,5 nap alatt kényelmesen teljesíthető (mindenféle pénzköltés nélkül), de aki még nincs ezen a szinten, ne essen kétségbe, van bőven idő :)

7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Készen vagyok már a kék árvácskával,sőt másik 2 színből is csináltam. :)Sőt már megy Liliom,Sárkány most.
    Hosszúval vártam az eventet és így lett 12-13 keverésem. >:(Mikor lesz ebből 45?:mad:
    Már több mint 1 napja növény megy és hosszúból kb 30-40-50 röpi max 3 területről,de 1x2-be ám Most van csak 17 etetésem. Tehát.......??:mad: 1x1-be még kisebb az esély röpire,mint 2x1-be !!!;):p
    Nincs panasz,mert mehet Pajta töltögetés,aki eddig nem hitte,hogy eventeknél ez is vígan megoldva.xDxDxD

Swordfish, nyuszika215, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  8. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok!41 etetés megvan,növényem ,még 37 etetésre elegendő.Most meg két területet megraktam sárga macsekólal,egyre pedig csalánt ültettek és azzal elballagok a lányom hoki meccsére:inlove:,remélem a macsekok nem lesznek surmók adnak némi felröpit. Még nem volt időm utána nézni,hogy miért,de nálam rejtélyes módon miden macska eltűnt a piacról ezért arra a kővetkeztetésre jutottam,hogy biztosan nekem is nagyon kell.;)

Sali~*.*, taga1, Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hasítasz. Rengeteg felröpi kell még nekem. A gazon már több, mint egy napja túl vagyok. Etetni még csak 24et etettem.
    Nem tudom 20as legendával meddig lehet eljutni.
    Ráadásul sokáig tartott az event hibákat is javítani (eventcsík minden belépéskor aktív). Ja és az éhenkórászok lajhár módjára jönnek elő, lassú, lassú, lassú.
    Minden ilyen event gyenge volt, ez sem hoz ebben változást. A sokféle növény pozitív, de azon kívül semmi.

10. osztrak12

Most már várható ellés szomszédom 3 macskájánál.:inlove: 2 alomra előjegyeztelek az anyával együtt!!xD:cry:xDxD
    Ha kutyuska kell,akkor olyan kis aranyosak lesznek abból is,hogy 3 hónaposan már kis szamár nagyságúak, turcsi orrú,nagy ívben kerülendő fajkutyák.:inlove:xDxDxD
    xD

11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia ! Meglehet simizni , nagyon szelid , kiengedni azert nem tudom, mert a 2 yorkie elkapna xD
    Sokan keszen vagytok az eventel gratulalok , a kicsi farmon kesz van 26 etetes, most 2 terulet Csillagfurt van ultetve a felropik miatt ;)
    Sok sikert mindenkinek :)

csio70, Sali~*.*, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  12. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

xDxDxD
    Egyetértek veled,hogy gyengécske ám ez az event ,de belső kényszertől vezérelve mindegyiket lezavaróm.Egy kicsit rásegitettem két kör hagymával,kellet a csatnihoz.Sokat dobot a felröpihez.:)

13. osztrak12

Szia Leho!
    20-as legendával nem tudom,hogy meddig lehet eljutni,de most úgy gondolom,hogy ameddig 30-al.:D
    Csak azt ne írd,hogy neked 20-as,mert akkor szokás mondani felénk,hogy: Nem hiszem,inkább ..........xDxDxDxD

Sali~*.*, ursa11, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  14. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Az 1x1 nekem sem jön be, mindig ajánlják, hogy a 160-180 -ból nagyobb számmal jön, de azt vettem észre, hogy nem érdemes, ennyi 2*2 -ből is jön, sőt ennél több

Sali~*.*, osztrak12, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  15. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Na hosszúakat arattam 2 területet, meg 1 területet amin fa ól van vegyesen. 2 db cserepet tudtam keverni :( Hihetetlenül nyögve-nyelős, nem szeressem az ilyet :( De ez van, majdcsak a végére érek, már alig várom. 25 etetés jelenleg.

osztrak12, Sali~*.*, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

A 6h-s egazból a szükséges 9000 db letermelve
    Felrepi eddig 645 db, este 7 körül 3 terület szöletes gabona lesz aratva, eredménnyel jelentkezem :)

Sali~*.*, Swordfish, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

A reggeli aratást átaludtam:Dde jó volt! Felhő itt aktív, termelem hosszúval a röpit, 1 terület tarlőrépa, 1,5 terület olasz köles meg a raktárak, mamutok, 33 pannival 17 etetésnyi röpit adott, rengeteg növényem van még, 54-et etettem eddig. Teli lettem ilyen-olyan titkossal :music:
    A legenda nélküli kis farmon 2-t tudtam etetni, 14-nél tartok, a másikon 4-et etettem, ott 16-nál tartok, a harmadikon még érik a szegfű;) Az időkorlátos is kész lesz ma a két nagyobbon.

osztrak12, Sali~*.*, újfarm53 és 5 más kedveli ezt.
  18. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nálam is 25 ajándékozás, növények bőven túltermelve, most nyuszikat és tyúkokat tenyésztek. Még 4 teljes nap van az eventből, jönnek a röpik, csak nem szabad elfelejteni bekeverni és ajándékozni. :)

gabianyus, Sali~*.*, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  19. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Na kérem, eventgaz letermelve, felröpire várok. Hát az valami gyalázatosan jön, hosszúra is alig. :sleepy: Így hát továbbetetni nem nagyon fogok. Mondjuk nem is ad túl sok értelmeset. A felröpit meg megvárom, termelem, amire szükségem van, hosszút, rövidet, ami éppen kell. Majd csak a legvégén 0 percezek, ha muszáj, nem pazarlom a szupitrágyát.
    Amúgy, az tetszett, hogy lehetett választani, hogy melyik érésidejű gazt akarom termelni. :)

maszilva, osztrak12, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép délutánt és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! Az eventel haladok, a növényem már letermeltem 9órásból, de a 6órásból is termeltem egy keveset. Jelenleg röpi miatt, hagymázok komfortöldben, az 1x1-es földeket lecseréltem. Még egy kör hagymát vetek ma, utána már holnapra vetek el. A hagyma komfortból egy az egyben adja, reggel 172db 1x1-ből , csak 34dbjött. Mogyoró, 190db 1x1-es 35db, Szagos müge, 129db föld 18dbröpi. Ajándékoztam kb 20x eddig, kaptam Tp, BTp, T-fák, S-táp és F-pengőt és "Sólyomfészket" is. Sok sikert és jó ajándékokat kívánok mindenkinek!!

csio70, osztrak12, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.