Visszajelzés A hangyaösvény - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sessyrin

sessyrin Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy a legendák kiváltása nélkül és páncél pannik nélkül mennyi esély van arra, hogy összejöjjön a kellő hangya mennyiség?

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem erre senki nem tud neked pontos választ adni... :music:
    De szerény véleményem szerint legenda nélkül látványosan kevesebb a felreppenő:wuerg:Bár hangyákkal még nem teszteltem a dolgot....:p

3. sessyrin

Értem. Köszönöm szépen a gyors választ :) Majd kiderül mennyire adja a hangyákat :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Próbáld fejleszteni a legendához a kupákat... s ha kiváltottad a rúnát hozzá... add be a nem teljesen fejlesztett kupákat is;) Később is rádobhatod a + fejlesztéseket...
    A kis segítség is segítség;)

Gio, -kaktuszable-, Rékuci1111 és 2 más kedveli ezt.
  5. sessyrin

Rendben van :) Köszönöm szépen a segítséget :) Lassan haladok a kupa fejlesztéssel de egyszer majd csak kész lesz :D

Gio kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Hány db magot kapunk? Lehet a kertet alakítgatni szükség szerint?

7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Gio és genka53 kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Az ismertetőben mindig benne van, hány maggal kezdünk.
    Bekó ott még a földről is tett ki képet, hogy a legelőnyösebb fölosztani.

Gio, genka53, icumicus és 2 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Bölcs Tölgyön lévő Legenda I és II rúnák

HéricsBáró, Gio és Sanyat kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Kicsit szomorú vagyok, mert nem értem egyik kérdésedet sem. :(
    Az ismertetőben ez a mondat szerepel.

• Kezdő mennyiség: 10 db (prémium tagság esetén +5 mag) Ezt kell tovább termeszteni.
    Pontatlannak, félreérthetőnek találod? Miért merült fel benned ilyen kérdés?

A második kérdést vajon mire alapozod?

Ismét az ismertetőből idézek:

"Úgy működik, mint a többi terület: ELŐSZÖR földeket kell kihelyezni, hogy ültetni tudjunk."

Mivel magadnak kell kitenni a földeket, úgy teszed ki, ahogyan akarod, alakítgathatod tetszésed szerint.

Látom, amíg szerkesztgettem az írásomat, válaszoltak mások is.

11. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, megérdemlem a fejmosást, minden korrekt, csak én voltam fáradt, ha ez mentség. Elnézést!

Gio, -kaktuszable-, hamuska és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

A Páncél Pannikat nem lehet bevetni az eventes területen, így a hangyákat nem tudják befolyásolni (a bahán viszont hasznos lehet a másik felröpi gyorsabb gyűjtésében)

1-2 nap elteltével fogod látni, hogy 1-1 aratásra átlagosan hány darab hangyát kapsz.
    Ha ki tudod váltani a gazdakörből legalább az egyik Nyüzsgő hangyaboly kitehetőt, akkor onnan is kapsz majd 6 óránként 4 db hangyát.
    A szomszédoktól is érkezik majd napi szinten valamennyi.
    Ha azt látod a 2. napon (legalább 3 teljes területnyi aratás után), hogy nem fog összejönni a 415 hangya, akkor
    • túl kell termelned a növényt, és annyit ültetni, amennyit csak bírsz
    • szerezni még szomszédoktól (segítőktől) ajándékot (napi 20 innen is összejöhet)
    • a kitehetőt 2 helyett esetleg napi 3x aratni és/vagy a második kitehetőt is megszerezni
    • a Legendá(ka)t fejleszteni

Lillapilla73, HéricsBáró, Gio és 6 más kedveli ezt.
  13. sessyrin

Köszönöm Rékuci neked is a segítséget :D
    Sajnos nincs páncél pannim :( igen az egyik nyüzsgő hangyabolyt ki szeretném venni ha naponta egyszer tudom aratni már az is jó :) megpróbálok minél többször vetni és aratni remélem úgy összejön a 415 hangya :) a szomszédoktól nem igazán szoktam kapni ajándékot :/

Gio és eviii_mee kedveli ezt.
  14. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Jaj ahova a kupakat kell beadni? 3 kupa kivetelevel mind megvan...

15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! kb 400 fával várom a kezdést.( fentmaradó területből számoltam vissza) Ananászos süti, 2db növekedésserkentő ,törzsfőnök lekvárja: pinkie pie-al életbe léptetve. Az első aratás után xl és az xxl változatokra turbótrágyát tervezek egy + 1 mai aratásért.Nagyjából a kukori úr elmondása alapján tervezem a kezdést a gazdakörivel ,persze ha 190 felszálló meg lesz. Sók sikert !Hajrá hangyák!

szekulagábor kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok, Eventezők!

A "Hangyaösvény" event élő, online!

Kérjük, ellenőrizzétek egy kilépést majd visszatérést követően az eventórában az ikon meglétét!

Csak ezután kezdjétek meg az eventes terület földekkel ellátását, majd a vetést!
    A baha területeken figyeljetek az aratás indítására, hogy elvárható mennyiségű felröppenő érkezhessen a támogató feladatok teljesítéséhez!

Eredményes játékot, sikeres eventet kívánunk!

Imi*, HéricsBáró, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  17. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

20 órás fák 17 panni 97 faág
    12 órás fák 17 panni 64 faág
    7,5 órás fák 17panni 48 faág

Összesen 209

Egy szavam se lehet azt hiszem.

heureca3, brekkencs., Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Juhé! Elég érdekesen indult az event. Belépéskor tele volt 2X2-es földdel az eventes terület. Elültettem a 10 mohát, locsoltam, trágyáztam. De motoszkált bennem a kisördög, hogy nem ilyen kép volt az ismertetőben. Átmentem másik földre, majd vissza, és láss csodát, bejött a hangyás kép, és csak 4 négyzet volt bevetve. Frászt kaptam, hogy rögtön az elején elveszítek 6 magot, de szerencsére ott voltak a vetőtáblán. Külön szerencse, hogy 2X2-be szórta a magokat.

Lillapilla73, Imi*, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Valami nem stimmel? Nálam ugyanez van. :cry:

Nem is vetem el még. Majd 1 óra múlva, annyin nem múlik az egész.

heureca3, szekulagábor és DevilMókus kedveli ezt.
  20. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Engem optimálisan kirakott földterületekkel várt az event-helyszín. Lemaradtam valamiről?

brekkencs. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.