Visszajelzés A hangyaösvény - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bagoly1964

bagoly1964 Utánpótlás-írogató

Ennél nyugisabb event ritkán van. Erőforrás nélkül - nem kellett aratógép se, még trágya se annyira,- készen lehet lenni, a felhő meglesz.
    Reggel tudtam egyszer belépni, este kétszer, ez nem volt összesen fél óra . Ha ennél kevesebbet tudok foglalkozni a farmmal, akkor nem farmozom, hanem ahogy időm engedi telózok a barátokkal..... Egyébként az előbb leírt lehetőséggel élve, este a második aratással meglesz a felhő:p

Éva0315, Gio, Puszpang és 2 más kedveli ezt.
  2. margittka66

margittka66 Aktív író

Sziasztok!Felhő este meglett ,a gazdaköri csak a reggeli fák aratásával,jó kis event volt!Hangyából majdnem 200db van pluszban,ágacskából nem sok maradt,pontosan 2db.A lényeg,hogy készen van.Sikeres haladást a még eventezőknek.

Gio, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  3. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    Event kész :D:cry::cry:
    szép napot kivánok:inlove:mindenkinek:cry:

Gio, Ribiszke, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  4. januar51

januar51 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Segitséget kérek.Vettem 40 db hangyát 140 farmaranyért,amit le is vett az 583 farmaranyamból.A pajtában megemelt hangyaszám van,de az event utolsó beadásnál nem emelte meg a hangyaszámot,és nem tudom tudom beadni,hogy megszerezzem a fe
    lhősort.Kérek szépen segitséget,köszönöm szépen.
    Januar51 ID 13645137

bindi5454 kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) az event utolsó feladatában növényt kell beadni, ott már nincs szükség hangyákra.

Gio, GYuGYu1003, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma már csak szórakozásból szaporítom a hangyákat;) Mert nagyon cukik;)

Imi* és bindi5454 kedveli ezt.
  7. januar51

januar51 Utánpótlás-írogató

Ó,elnéztem! Köszi a választ,legközelebb jobban figyelek.

bindi5454 és Rékuci1111 kedveli ezt.
  8. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sikerült. Hála Istennek megvan a felhőm :)

Gio, Ribiszke, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  9. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Hová tüntek a felröpi faágak ? Hiába aratom a fákat 1-1 db felröpi jön be , egyszerűen nem haladok pedig vagy 40 + fát beültettem hiába aratom nem ad faágat mi történt? hiba talán? Légyszi kukkantsatok erre felé.:oops::oops::oops::oops:KÖSZIKE

fregolinyi és bindi5454 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Kb 60 xxl faaratásából 20 faág érkezett:music:... nem sok... de szerintem eddig sem jött több:wuerg: + 40 ptoll fa aratásából 17... ez már jobb arány;)

bindi5454 kedveli ezt.
  11. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

a felhősor kényelmesen meglett még a hétvégén. A gazdakörin nem görcsölök, jutok vele, amíg jutok..., nem is tettem meg 100%-ban mindent a faágakért, sem előre nem fásítottam, és event közben is csak néhány plusz fát helyeztem ki..., a 4-es arany szintjénél tartok, az 5. ezüst már csak akkor lehet meg véleményem szerint ha a pajtában levő faágak osztódással elkezdenek szaporodni :D (esetleg, ha lehetne őket kisebb darabokra törni :D)

Gio, Ribiszke, rencsike982 és 4 más kedveli ezt.
  12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nálam sem lesz meg az 5-s, 6-s gazdaköri. Nincs gallyacska:wuerg:xD A felhő kész:D

Gio és Ribiszke kedveli ezt.
  13. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Van 1200 mohám meg majdnem 400 hangyám pluszba, és csak holnap lesz vége.
    A legjobb,hogy lehetett pajtát (gazdakörit) töltögetni event alatt!

Gio, DevilMókus és incimami kedveli ezt.
  14. ginger.

ginger. Fórumprofi

Végre sikerült a gazdaköri! Nehéz szülés volt, pedig rengeteg fát tettem ki.

Gio, Ribiszke, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Az enyém sem igen röpköd

fregolinyi kedveli ezt.
  16. babi358

babi358 Fórummogul

Hát akinek kész annak gratulálok de ez engem nem vigasztal, nálam nincs felröpi ágacska csak azt nem értem miért?????

Evita-55 és farmeres53 kedveli ezt.
  17. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok.
    Sok helyen olvasom , hogy nincs felröppenő ágacska. Nem értem miért ha fákat raktok ki akkor viszont kell, hogy jöjjön az ágacska
    Nekem csak fák voltak kint meg egy pár ól, És 310ágyacska és 340hangyácskával van több.
    Aki befejezte annak grtula és aki még iparkodik annak hajráááá...

Gio, rencsike982, szekulagábor és 2 más kedveli ezt.
  18. b-meg

b-meg Aktív író

Én se értem minden fát amenyi volt kiraktam és alig ad faágat

fregolinyi, incimami és Evita-55 kedveli ezt.
  19. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

:) Szia! Ebben az eventben kizárólag csak a fák adják a felreppenőt, ha nem ültetted tele mind a három baha területet fával, akkor sajnos nem számíthatsz felreppenő ágakra!

incimami és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. bagoly1964

bagoly1964 Utánpótlás-írogató

33
    Biztos a Baháról várod az ágakat? Ha 3 Bahás területen csak fák vannak, akkor jönni kell. Nekem már Péntek délután kész lett a gazdaköri . Azota több mint 200 ágacskám van. Küldenék, ha tudnék-.-

incimami kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.