Visszajelzés A hiúz rejteke - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Jó ez a gondolatmenet, na de ehhez kell egy hiúz aminek 900 valamennyi a PÉ és emellett 10 óra mire elkészül :D Szal ha úgy veszed 15 óra egy nyalóka...:D

genka53, Gio, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  2. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Már keverem a zsiráf tápot, ha nem lesz a titkosból veszek farm-pengőért:)
    köszönöm de jóóóóó hogy írtatok erről a lehetőségről :inlove:

Imi*, times84, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  3. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ez is egy jó event volt. :)
    Mindenkinek további sok sikert!

maszilva, Imi*, tigris125 és 20 más kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Már nem sok van hátra az eventből, 2 feladat 3. része, és az utolsó feladat végig. Én is termelem a csalánt majd, amíg lehet, mert lehet ez lesz az utolsó, hogy termeltem, aztán majd csak veszi az ember. Piacozni is jó lenne vele. A nyalókát csak magamnak termelem utána egyenlőre. Az egész eventet szupival oldom meg, mert sokallom a csalán mennyiségét 1 db táphoz.

A zsiráfos dologról de jó, hogy írtatok, észre se vettem, és most is 2.-jára találtam rá, miután írtátok. Felcsillant a szemem, de rá kellett jönnöm, egy darabig még így sem lesz, messze vagyok a 250 FP-től, mint Makó-Jeruzsálem :D
    De majd mindennap megnézem, szugerálom, hátha a titkosakból addig betéved 1 db :)

genka53, szellorozsa, Lindus1226 és 10 más kedveli ezt.
  5. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

szia! első olvasatra szinte mindegyik bonyolult, de amikor csinálod, visszalapozol a leíráshoz, egyből kitisztul.

genka53, szellorozsa, -Csiki- és 5 más kedveli ezt.
  6. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

:eek:o_O már kész is???

genka53, -Csiki-, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  7. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Egyet nem értek: mit molyoltál ennyit?;) Gratulálok, nekem meg van kapálnivalóm:)

zoldert, Laxiaa, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  8. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Tegnap ejjel sikerult kivaltanom a hiuzokat most reggel pedig a cukorkagyarakat. Az event vegeig nekem meg nagyon sok van, de nem sietek sehova.

genka53, szöszi50, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  9. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Jó ötlet volt ez a zsiráf FP-ért. Köszönet érte! Így meg van az első, bár olyan kicsi a kép, hogy szemüveggel is alig találtam meg.
    Erről eszembe jutott egy vicc:
    Mi az abszolút pech? Ha a zsiráfnak tériszonya van. :D

Imi*, Szviki04, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  10. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Köszönöm, de sajna nincs pengőcském. Marad a vágyakozás és a várakozás. Már kint vannak a titokólak :(

Imi*, genka53, brekkencs. és 3 más kedveli ezt.
  11. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Én is most értesültem, és vettem ! Köszi, hogy valaki szemfülesebb volt,mint én ! :) Milyen jó néha olvasni !

genka53, szellorozsa, klari8110 és 5 más kedveli ezt.
  12. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Tegnap én is így jártam. Negyed óra kellett, mire rájöttem, hogy hiúz nélkül a szupitáp sem elég. A késői időpontra és az álmosságra fogom ezt a bakit. Ma már rendben minden. Szép napot, sok sikert !

Imi*, genka53, brekkencs. és még 1 ember kedveli ezt.
  13. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

szia honnan vetted a zsiráfot?????

14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Farmárudában a limitált tételeknél van. 250 FP

genka53, -Csiki-, csillaglili55 és 2 más kedveli ezt.
  15. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    A porcelán boltból;):Dde komolyra fordítva a szót a farmárudába lehet farmpengőért kiváltani:)

genka53, szellorozsa, brekkencs. és 3 más kedveli ezt.
  16. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia!
    Azóta rájöttem, hogy "pont" elég a hiúzt megszerezni, és azt a "nemtudommilyen" gyárat, a többi meg nem lényeges... :wuerg: Nem hajtok a felhőre, mert a 101-es szinten "csak" 25 millió pontocskák kellenek magasabb szintre lépéshez...;) - lusta kutya lettem... :p
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

Ditti58, times84, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sőt, az állatkertben örökbe is lehet fogadni. És ez nem vicc.

csillaglili55, genka53, brekkencs. és 3 más kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó olvasni, hogy szépen haladtok az eventtel, és e mellett mások is örültek a zsiráf vásárlásnak! :) :)
    Nagyon szeretek ide be jönni, mert MINDIG van minek örülni, ahogy már többször írtam, de nem lehet elégszer...a sok segítség, tanácsok, okosságok.....szuper csapat vagytok!
    Nem vagyok kezdő, 5 éve játszom, megszakítás nélkül.Két farmom van, az egyik 127.szinten, a másik hamarosan 100-as lesz. Én magam nem vagyok 100-as, mert hogyan is lehetnék, amikor a farmmal kelek reggel, és azzal is fekszem....:D Szeretem a játékot, eventeket általában meg csinálom, ritka kivétellel. További sikeres eventezést, szép napot kívánok!

-Szemecske-, Ditti58, gabianyus és 16 más kedveli ezt.
  19. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

JÉÉÉÉ!
    Mit kerestem, mire rájöttem, de megvan! Milyen szemfülesek vagytok! Gratulálok! :D
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

genka53, Maszatka47, brekkencs. és 3 más kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, azért olyan nagy hajtásra azért nincs szükség ;) főleg ha már óljaid is vannak:) lustálkodva, csukott szemmel is meg lehet csinálni :p

genka53, Maszatka47, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.