Visszajelzés A hiúz rejteke - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem is maradjál a piros színnél mert az figyelemfelkeltő szín. Ami meg nagyon fontos infó azt meg lehetne kiemelt pirossal és nagybetűvel, mint ahogy a táp tulajdonságainál írtad.

2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Köszönöm! Itt a piros pont!! Rég nevettem ilyen jót, mint most a lámpanyuszin. Lehet, hogy a neon után ez lesz a következő fejlesztés?
    Ez olyan, mint amikor a múltkor Békéscsaba felé közeledvén megláttam egy táblát: Gyulai vÁrfürdő. Na, én elolvastam ízibe: Gyulai vÉrfürdő...

szekulagábor, osztrak12, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ebben nincs igazad szerintem! :) Mert milliószor előferdül ez a kérdés is, hogy ott, és amott miért nem tudok ültetni... :D

ancika010199, Fätum, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Szia, és még meg se mertem említeni azt a lehetőséget hogyha a mi módijaink megunják a segítséget akkor olyan ismertetőt fogunk kapni hogy kiugrunk az ablakon. Szóval ne feszítsük túl a húrt mert a húr vissza is tud ütni. Nem kellene állandóan kritizálni az ismertetőt és ne menjünk már bele olyan piszlicsáré dolgokba hogy milyen színnel van írva.

5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Bocs, hogy én is kotyogok :)
    Igen, első olvasatra én is ezt szúrtam ki magamnak. Gondolkodóvá tett, hogy biztosan lesz olyan valaki, aki majd félreérti.
    Némileg az ad kapaszkodót, hogy :

"Ültethető: főfarmon, szédült szántón, tölgyesben " - ez után nincs írásjel, mert, ha felsorolás lenne, akkor ugye vessző kéne a végére, és csak így folyna össze a 2. sorral. Amúgy mivel nagy kezdőbetűvel kezdtük végére írásjel kellene, mivel lezártuk azt a gondolatsort. Azonban így a gondolatsor lezárása a 2. sor végén van. Emiatt mosható össze az egész. Magyarul így nem egészen magyaros, felel meg a helyesírási elveknek. (tantó néni révén gondolkodom ilyenkor, bocsi :)
    Persze írhatjuk, hogy külön sorban van, külön gondolat. Egy bibi van, az írásjel. Első sor végén nincs, 2. sor végén van.
    Tehát én is azt gondolom helyes revaa felvetése és így jobban érthető. Bár én pontot tennék az első sor végére is. :)
    Persze sokan már jó ideje farmozunk, ismerjük km-ekről mi mit jelent :)

Viszont nem árt tényleg figyelni az ilyenekre is, ha helyesen, könnyen érthetően szeretnénk infót átadni.
    S ezzel egyáltalán nem azt szeretném sugallni, hogy így egyáltalán nem érthető, csak annyit, hogy tényleg nem helyes, nyelvtanilag legalábbis.
    Amúgy abban meg teljesen biztos vagyok, bárhogy lenne, akkor is megkérdeznék, hogy most akkor hol is ültethető. :)

Utoljára szerkesztett: 3.1.18
    szekulagábor, Gio, revaa és 5 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Szia. De most könyörgöm, ezen mit lehet félreérteni, akármilyen színnel is van írva:
    Csalán:
    Ültethető: főfarmon, szédült szántón, tölgyesben
    Bahás területeken NEM ültethető.

7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Kedves Beko!
    Igen, azon színes nyalókákra gondoltam ott a dobozban.:)
    Ne haragudj,hogy rákérdeztem,de volt már nem 1 olyan eventünk, ahol több színnel,sőt még több formával is játszottunk.De még a méret is számított.(dinnye,borsó pl.)
    Válaszod köszönöm szépen!:inlove:Nálam ezzel tiszta és világos a teljes event elkészítése.;)xDxD

8. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia kukori80!

Én első olvasásra tudtam mi fán terem az alma :D
    Segítek! A többiek egybe olvasták a vastagbetűs írásodat és belekeveredtek, hogy mely területen ültethető a csalán. No de ne idegeskedj miattuk! sok a zöldfülü. Majd megszokják\megtanulják!
    Ha segít az ember, az a baj, mert nem érthető(színes)
    Akinek nem inge, ne vegye magára!
    Szép estét!

9. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok , szép estét.

Meg érkezett a hiu hiuz event is , nagy köszönet Beko-nak a remek event leirásért , nem kólömben Leho és Kukori szájba rágós event levezetéséért , s mind ezek után ha vki nem tudja mit kell és hogy csinálni az magára vessen .
    Sikeres eventet , sok felröpit !

Egy pocakpöckölő picike pocok pocakon pöckölt egy másik pocakpöckölő picike pockot , a pocakon pöckölt picike pocok visszapöckölte a pocakpöckölő picike pockot.

-kaktuszable-, Macsatim, nyuszi63 és 21 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia. A fórumot sajnálom. Ha Bekonál és Tamásnál elszakad a cérna akkor olyan ismertetőket fogunk kapni hogy arról koldulunk. Volt benne részem és nem szeretném visszakapni.Nem szabadna addig eljutni hogy Bekonál elszakadjon a cérna és most nagyon jó úton járunk afelé. Beko és Tamás a magánidejét tölti azzal hogy egy normális ismertetőt kapjunk, nem szabadna túlfeszíteni a húrt, mert vissza fogják még sírni az eventezők ha nem lesznek.

-kaktuszable-, bobszi_0, nyuszi63 és 20 más kedveli ezt.
  11. Forradalom

Forradalom Aktív író

Én sem gúnyból kérdem, hanem kíváncsiságból: az adóhivatalban jártál már? Rengeteg pénzt lehet megspórolni, ha messze elkerüli az ember.
    Sok embernek vetőgépre sincs pénze, nem fog kis kockákat használni, kézzel aratja a ménkű hosszú ( vagy magas?) felhősort, már félig bele is vakult. És nincs pénze mindenféle szuper kacsákra sem.
    Köszi a tippet, de nekem még jobb van: leadsz 100 ezer aranyat és 1 milliszekundum alatt kész is vagy.

Ribiszke, osztrak12 és Cyra65 kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Abba is lehet hagyni az olvasást is és a játékot is. Nem kerül egy fillérbe sem.
    Amit leírtam, bármelyik 50es farmon 4-5 óra alatt összehozható.

Szia!
    És szerinted ki kérdi ezt? Két ember: aki nem olvasta az ismertetőt, és aki félreolvassa a NEMet.
    Ennyi.

13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Én minden eventet 1x1-es kis földekben csinálok arató, vető és egyéb segítségek nélkül, amikor csak lehetőség adatik rá akkor kuponokkal aratok amiket az eventek adnak vagy a feladatsorok!
    Annyira belejöttem, hogy 14 perc alatt elvetek 6 földterületet és vissza is vetem ez idő alatt! ;)

-kaktuszable-, nyuszi63, Ribiszke és 19 más kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ezzel ugyanígy vagyok én is. Többnyire spórolok a szupertáppal (szinte soha nem veszek), de most közel 10 ezer eventnövényt meg lehet takarítani vele. Még úgy is megéri számomra, hogy a növény az event után is játékban marad. A későbbi tápokhoz valót később is lehet termelni, és ahogy kata_rzis írta, a dinnyevarázslattal még szaporábban is.

Így most csak azt a területet kell bevonnom az eventbe, ahol egyébként is gyakran cserélem negyvennégyesével az ólakat. A másik két terület pedig minimum a tenyésztős event végéig érintetlenül maradhat.
    Ezzel egyetértek. (Sajnos) eléggé szájbarágósnak kell lenni az ismertetőnek, a felesleges kérdezősködés (és az ezzel járó plusz meló) elkerülése végett.
    Na persze. A korábbi tapasztalatok is pont ezt bizonyítják. Jobb, ha benne van. Még így is lesznek olyanok, akik számára nem lesz egyértelmű.

15. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Most értem haza, mert ma volt az unokám első születésnapja és nekiálltam visszaolvasni. Ha egy event ismertető megjelenik én mindíg figyelmesen elolvasom, aztán irány az aktuális olvasása, és keresem kukori összefoglalóját miből mennyi kell, hogy érdemes ültetni stb.
    Megnézem érdemes vagy nem érdemes az eventet végigcsinálni vagy csak mazsolázni. Volt olyan event amibe bele sem fogtam, mert nem tartottam jónak.
    Sok hasznos dolgot meg lehet itt tudni itt, a moderátorok meg mindíg érthető leírást tesznek közzé. Ezért nem értem mi itt a probléma, hol lehet hol nem lehet ültetni és egyebek.:)

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Ez jó végszó a témához. :) Köszönöm!
    -------------------
    Ismét léptünk egy picit előre a majdnem tökéletes eventismertető felé, de a témát most itt zárjuk le.
    Ez az eventcsevegő. Térjünk vissza az eventhez.

Az általam írt eventismertetőkkel kapcsolatos bármilyen észrevételt továbbra is szívesen veszek a Beko topikban. Ahogy azt korábban is jeleztem. Akinek hozzáfűznivalója van, ott megtalál.
    A tanácsok közül azt, ami számomra is elfogadható, igyekszem hasznosítani. Sok kompromisszumra hajlandó vagyok, de önmagamat feladni nem.

Köszönöm a mostani észrevételeiteket is!

17. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Azzal teljesen egyetértek, hogy nincs mindenkinek pénze a játékra! Tudom...az a sok sárga csekk :D sajnos ez van.
    Én is sokat költöttem a játékra anno, de csak FA-ra.
    De hidd el pénz nélkül is teljesíthető bármely event, persze nem 1-2nap alatt, de akkor is teljesíthető!

Szia imi*!
    Ezzel pedig maximálisan egyetértek!
    Én ma is kézzel arattam mindent! Állatokat meg fákat, növényt csak bahán+a kerge,kincses sz.kitehetőit!
    Fárasztónak tűnik, de ha belekezdesz, hamar megvan!
    Kuponom van nekem is, de azokat eventre, vagy ha este érek haza és fáradt vagyok..na akkor használom el!

18. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Elnézést, de szerintem az "ebből 500at beadsz" sornál lemaradt a víz és trágya mellől a kacsakata. Másképp nem lesz a 130-ból 2x2-őn 910 db.

bocsika67 és Maszatka47 kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

De mivel egy nagy föld ad 5 db termést, a csatni ad rá +2 így már 7 db termés, és ezt még 130-al megszorozzuk és kijön a 910 db! :)

nyuszi63, brekkencs., Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

2x2-es talajon 5 db-ot aratsz, RACS-val 7 db-ot. 130 területről 130x7-et, azaz 910 db-ot. KacsaKatával földenként 9 jönne le, ami 130x9=1170. Vagyis Leho jól számolt (eltekintve Beko észrevételétől, hogy legfeljebb 128 földet lehet a 3 területre kitenni).

21. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Téma lezárva! :) Mars Bekó topikjába,ha még további mondanivaló van. :p ;)

22. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Szia, Én 3 területről tudok:)

Maszatka47 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.