Visszajelzés A kalózkirály kincse - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Egyre izgalmasabbnak tűnik ez az event;)Köszi a számolgatásokat, ötleteket!Kész a rakott krumpli, gyertek!!!!

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem meg a harcsapöri túrós csuszával.

Maszatka47, Swordfish, Othep és 8 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Teljesen világos, kösziiiii. :) Maximum 6 lépésből megtalálható akármilyen messze is van.

Maszatka47, Gio, Zitike17 és 2 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

Megebédelünk és alszunk aratásig!!xD

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ez így nem jó. Ha a 3/3 mezőre kattolva balra nyilat látsz, az első két oszlop bármelyik mezőjében lehet a kincs. Ha felfelé nyilat látsz, az első két sorban van valahol stb.
    De még ha igazad is lenne (Tamásnál rákérdeztem, és azt írta, balra nyilat nem csak soron belül kaphatunk), akkor is elég 5 lépés. Legfeljebb a harmadik katt-ra már az aktuális sorban vagy, ahonnan legfeljebb két katt a kincs.
    Tamás azt írta, hogy látható marad.

Utoljára szerkesztett: 9.5.18
    -kaktuszable-, Swordfish, zsona416 és 7 más kedveli ezt.
  6. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szia!
    És mi van a 3/3 lefelé nyíllal? És mi van a 3/3 lefelé nyíllal? :D

Két gondolat:
    Sokan panaszkodnak a sok event gaz miatt. De hiszen ez egy ültetős játék! Elment a lelkesedés? Emlékszem, amikor annó megszereztük a paradicsomot, percre pontosan rohantunk, hogy ültethessük a következő adagot. (Igaz, csak két területen, de gép nélkül.) Ez olyan, mint ha valaki azt mondaná, imádok focizni, kosarazni, kézizni, stb., csak utálom a labdát.

Én rájöttem, hogy fogom eltalálni elsőre a kincs helyét. Veszek egy fémkereső detektort. :D

7. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Kedves Leho69!
    Nem ez az első, remélem nem is az utolsó segítség, amit rendelkezésünkre bocsátottál!
    Nagyon kösziiiiii!
    Sztem az általad leírtak a kicsiknek, de a nagyobbaknak is nagy segítség! Összefoglalód alapján át lehet gondolni minden lehetőséget, melyek a maximális felröpi -gyártására- vonatkoznak! (Nekem pl. az a 3 db "árva " panni áthelyezése eszembe sem jutott volna!):wuerg:xD

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szívesen!
    Nem elég áthelyezni. Tedd ki mindig minden területre és mind a hármat. Igaz cipelned kell majd, de megéri.
    Tehát, amikor nekifogsz egy terület aratásának, amit teljesen bevetettél előtte, nem hagysz rajta pannit, mert csökkenti a gaz vagy egyéb területét; nos aratáskor mindig 3 db 1x1et learatsz. Azt törlöd és ráraksz 3 pannit. Utána frissítesz, és csak a 3 panni jelenlétében aratsz.Aratás után törlöd a pannit, vissza a földet vagy fát, vetés és jöhet az újabb terület aratása hasonlóan, mint előbb.
    3 pannihoz még gép sem kell. A manuális kezelés, pedig garantálja, hogy nem törölsz ki mindent aratás előtt.
    Így 15%al kapsz több felröpit minden területről. Sok kicsi sokra megy.

Minden matematikai dolog feltételezésen alapszik. Azzal kezdődik, hogy a matematika feltételezi, hogy vannak számok, és ebből kifolyólag van semmi, és van sehol.xD
    Az én feltételezésem úgy néz ki nem jött be. Valahogy elkerülte a figyelmem Tamás válasza.

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok, Eventezők!

A játékban elérhető a Kalózkirály kincse esemény!

Az event online!

Egy kilépést majd visszatérést követően ellenőrizzétek az eventórát, majd a kezdő aratás indítható!

Sikeres játékot kívánunk!
    a Farmerama csapata

Ribiszke, Gio, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  10. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok
    Ajándék fáklya 2.-ra 8 láda.
    2 területen Saguaró(24ó)+5 tároló és 11 Panni cipelve+ a felhők aktiválva összesen adott 302 felrepít.

Ribiszke, Swordfish, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
  11. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Fákkal indítottam az eventet mindhárom területen, összesen 172 felröppenő az eredmény.

Ribiszke, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

A 301 felröpi kezdésnek jó!
    Majd meglátjuk, hogyan adja az eventgaz...

Swordfish, zsona416, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!

Ajándék fáklya: 4. kísérletre találat, 6 láda, abban 2 vadrózsa talányos fa, 13 AB, 2 FP, 70.000 BTP, 100.000 CSP.
    Jó lesz ez, szaporán előre! :)

219 felröpi (3 terület saguaro és a 3 tároló), ez lehetne több is...

Ribiszke, Swordfish, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
  14. bubor75

bubor75 Utánpótlás-írogató

Sanguaro + vadaskert+manufaktúra = 224 felröpi
    régóta ez az első event aminek komolyan nekivágok meglátjuk mi lesz :)
    ja és 3. kísérletre kincs = 6 láda 2 titokfa 70ezer Btp meg még valami

Swordfish, zsona416, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

nagymami2, -kaktuszable-, Fätum és 13 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! 154 felröppenő. Saguaro és egymagvú tök volt ültetve. Hát nem vagyok elájulva... :D

inanna11, Swordfish, Leho69 és 6 más kedveli ezt.
  17. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Mind a 3 területen saguaro volt, 25 páncélos csajjal 431 fáklyát kaptam. Úgy döntöttem, hogy elkezdem a felszaporítást, nem várom meg a holnapi segítő gazdakörit, mert nálam mindig a hétvége kérdéses idő szempontjából. Természetesen azt is meg szeretném csinálni, jó kis ajándékokat ad. Mindenkinek sok felröpit és jó ajándékokat kívánok:) Köszönet a taktikai felderítőknek az ötletekért, alkalmazni fogom.

Ribiszke, Swordfish, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  18. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    Ajándék fáklya 2.ra telitalálat.
    2 terület Saguaro körbe fák,zuhatagos: 4 tároló, többi fák,+állati április felhősor aktiválva- 199 röpi.
    Este hatig szaporitok,utána mindenhová fák mennek+4 tároló....holnap 14 kor folyt köv....:)

-kaktuszable-, Swordfish, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
  19. kovacstne

Sziasztok! Mit mondjak 24 órás növény Panni nélkül 3 tárolóval 200 gally.Nem szakadok meg a röhögéstől,de biztosan rosszul játszom!!xD

-kaktuszable-, inanna11, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  20. Szabi451

Szabi451 Rutinos

-kaktuszable-, Swordfish, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.