Visszajelzés A múlt kincsei - 2024 május - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 29.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 27.6.24.
  1. 1

213 szavazat
    44.5%
  2. 2

35 szavazat
    7.3%
  3. 3

23 szavazat
    4.8%
  4. 4

22 szavazat
    4.6%
  5. 5

26 szavazat
    5.4%
  6. 6

13 szavazat
    2.7%
  7. 7

16 szavazat
    3.3%
  8. 8

24 szavazat
    5.0%
  9. 9

26 szavazat
    5.4%
  10. 10

81 szavazat
    16.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én a mai eventre gondoltam,lehet mások értették!

genka53 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Többen említettétek a nagy kosarat....
    Még nem döntöttötem melyiket választom....:music: Spórolnék, de nem a játékélményem kárára....

genka53 kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm az elismerő szavaidat. :inlove:

Én szeretem ezt a játékot, ezért próbálok másokra is hatni az inspirációt illetően. :D:inlove:
    Az első gondolatom mindig az, hogy mit kell tennem, hogy sikerüljön?

Köztudott, hogy mi hajtja előre az embereket: a nyereség utáni vágy és a veszteségtől való félelem.
    Értékelem, hogy mi az ami hasznos, vagy jó a számomra az eventben, nem is részletesen az ott elérhető nyeremények, (persze az se utolsó szempont), hanem ha csak pici hasznossága van, már jó, mert olyan dologgal töltöm az időmet, ami szórakoztat, és még kapok is érte valamit.
    Persze az is kiértékelendő, mit veszítek, ha nem csinálom? Mindig találok olyan dolgot, ami eltérít ettől. :)
    Csak csöndesen jegyzem meg, hogy a 4 borostyán/lelőhelyenkénti begyűjtéssel is meg lehetett volna csinálni, csak akkor szigorúbb ütemezéssel és annak konzekvens betartásával kellett volna végig-vinni az eventet, ami senkinek nem jó, mert a játék nem mehet a családi élet, a munkánk és egyéb tennivalóink rovására, és emiatt valóban kockázatos lett volna az event végig vitele pl. a munkavállalóknak.
    De mivel nemzetközi nyomásra
    közben megtörténtek azok a pozitív módosítások, amiket a mi event leírásunkban is már olvashatunk, így azért könnyebb lesz azt teljesíteni.
    Azért készítettem a borostyán betakarítási ütemezési táblázatot is, hogy a kételkedők is lássák, hogy teljesíthető, csak meg kell tervezni és csinálni kell, és hogy kapjanak egy kis önbizalmat hozzá, ha egyébként meglennének az ahhoz való eszközök.
    Aki csak a negatívumot veszi észre, és csak azt keresi, mit miért nem lehet megcsinálni, arról azt gyanítom, hogy a VV-ban is kevés öröme lehet, pedig más hozzáállással könnyebb lenne az élete is.
    Már csak 2,5 óra, és "Apa kezdődik!" Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

.missrofi., -Kicsi21-, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  4. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Igen, hasonlóan állok én is a játékhoz. Úgy gondolom, az az én nyereségem, ha inkább arra fókuszálok, ami nekem kellemes. :)
    Egészen az utóbbi időkig nem használtam valós pénzt a játékhoz, és úgy is sikerültek az eventek. Bár az is igaz, az időm megengedte az állandó jelenlétet, s ma már a pénztárcám is könnyebben kinyitom, de most is csak módjával. Annyi minden összegyűlt már az évek során, hogy van miből gazdálkodni, ráadásul én a "lassú" játékos vagyok, aki ráérősen, egész hétre beosztja a játékot. A mostani persze kivétel lesz. :)

5. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Szia!
    Ha lekeverem az első 5 virághagymát hogy elkezdhessem termelni a növényt mondjuk a fő farmon, akkor nem kapok majd 5 óra elteltével virághagymát? az event teljesítéséhez elméletileg 3 kell ügye, 1-1 növényt le tudjunk termelni, de az nem gazdaságos semennyire, így legalább 5-el kell kezdeni a termelést, szóval ha legyártom a farmos növényhez mind az 5 virághagymát, 5 darabot kellene majd kapnom megint, nem? szóval miért kellene dugdosnom, vagy csak én nem értem?

edit: 1 zöld lóheréhez, 1 virághagyma és 1 zöld tinktúra kell, virághagymából 5 darabot kapunk így ezzel az 5 darabbal már lekeverhetjük kezdésnek az 5 darab zöld lóherét és így érzékelni-e kellene hogy nincs a pajtában, kivétel akkor ha azt érzékeli hogy le van keverve, és el van ültetve, ha igen, akkor értem az eldugást, de ha nem keverem le csak miután megvan a 15 darab, azzal elvesztek 10 órát, amivel már elkezdhettem volna az ültetést, nem értem a logikát mögötte, megköszönném ha valaki elmagyarázná :eek::p

Utoljára szerkesztett: 30.5.24
    genka53 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  6. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

Sziasztok

Nem veszek kosarat, eddig sem tettem sohasem :)
    Számoltam, és asszem nem lehetetlen küldetés a dolog. A mai napon 1x lesz 5 kövem, de a többi napokon ha 4x tudok aratni követ, akkor napi 20db-al számolhatok, így csak az első területről 265db borostyán jön össze. Tudom, 13 nap sok idő, bármi közbejöhet, de azért ez ( Nekem ) jelentős mennyiség lenne a 420 db-ból. Menet közben meg csatlakozik a másik 2 terület is idővel. Ha csak az utolsó 4 napban lesz a másik 2 terület is aratható ( a kőre értem ), akkor 4nap * 40db=160...+265=425
    1 területről máskor 6 nap alatt ültetünk 20-25.000db-ot :)

Swartsch, genka53, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kapsz 5 óránként 5 virághagymát, ha az nincs a raktáradban (pontosabban 5 óránként 5-re egészíti ki a készletedet a rendszer). Nem "kell" dugdosni, csak érdemes. Azért, mert a második és harmadik növényt nem 5, hanem 20-25-30, vagy akár több növénnyel kezdheted. Amivel egyrészt megspórolsz egy felszaporítási kört, másrészt egy kicsit felgyorsítod a dolgokat.
    Az első növényt a kezdő 5 db-bal csinálod, nem vársz semmire.

maszilva, PZoli64, vihence és 8 más kedveli ezt.
  8. gyuszti0000

Szóval, amit leszűrtem az írásodból, megkapom az első 5 virághagymát, legyártom amelyik növény kell elkezdem termelni majd a következő 5 darab virághagymákat már dugdosom, és így a következő 2-vel növénnyel, ahogy írtad több kezdő "készlet" lesz.

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Pontosan. Míg az első növényt termeled, eltelik akár 2-3 nap is. Addig úgysem tudod elkezdeni a második gazt, gyűjtögetheted a virághagymát, amivel a második növény elkezdése könnyebb lesz. Nem kell megint 5 db-ról felszaporítani. Ha már 20 darabod van, abból lesz 200 növényed (2x2-es föld, csatni, Kacsa Kata szupertrágya), azaz a teljes területet bevetheted 1x1-be.

maszilva, PZoli64, vihence és 8 más kedveli ezt.
  10. gyuszti0000

Már értem, nagyon köszönöm a segítséget és a felvilágosítást! :inlove:

PZoli64, vihence, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az event élő, online!

Egy farmról való kilépést majd visszatérést követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét.

Sikeres játékot kívánunk

a Farmerama csapata

Fuhur, Swartsch, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Szia Toma. Mindig elfelejtem, ha %-os bónuszokkal dolgozom és nincs felröpi, akkor nagykocka vagy kiskocka? / 1db 300%, 1 db növény bevételi, 1db 100% kerékről, kacsakata és mondjuk 2 db Jack/

genka53 kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Kattints a kacskaringós táblára /4/. utána pedig a pl. a lilának a közepébe, ha a teliholdon kezdesz
    4. Itt látható az Ősi utak térképe - az event első szakaszának belépési felülete

PZoli64, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  14. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Bahán kezdenék, de nincs sárga tinktúrám, így nem tudok a malomban keverni?

15. mamka49

mamka49 Fórumlakó

De hogyan aktiválom?

16. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Így nehéz lesz teljesíteni ha csak a margaréta forog. 3x léptem be újra.

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ha, már másik területet oldottál fel, akkor nincs. Arra figyelni kell, hogy azt az utat oldjuk fel, ahol kezdeni szeretnénk, mert csak az odatartozó kellékeket kapjuk meg.

Az ismertetőben is le van írva.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-múlt-kincsei-2024-május.24978/

Sikeres játékot!:)

vihence, Swartsch és Lenczy kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ha a bahán akarsz kezdeni, akkor jobbra lent a közepe körül keresd meg a sárga tinkturát adó kulcsot, katt rá.

farmerSS, Swartsch és Lenczy kedveli ezt.
  19. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumprofi

sziasztok. nem tudom lekeverni az 5 db zöld lóherét, mert nem adja a zöld tinkturát.

20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, ám nem kezdtem sehol, csak nézegettem. Kitettem a 2x2-es földet és mentem a malomba, sikertelenül. Na,majd kialakul!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.