Visszajelzés A múlt kincsei - 2024 május - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 29.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Nekem ennél egy sokkal olcsóbb ötletem van. Felszabadítok minden képet a dekorokig, aztán kirakom azokat minél gyorsabban, ahogy csak jönnek a borostyánok. Egynél már majdnem ott vagyok, egy kép választ el tőle.
  A többi nyereménnyel nem törődőm túlzottan.. Egyik sem ér meg annyit, hogy aranyat adjak értük. A szezonban már a 32. szinten vagyok és még van vissza 22 nap. Bőven van időm a többi szintet is megcsinálni pajtából. PP-t adnak a ládáim, titokfákra sincsen szükségem, szóval egy csomó elhagyható nyeremény van ott amire vagy jut borostyán, vagy megy vissza a feladónak...
   
  vihence, Swartsch, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
 2. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Azt hiszem megpróbálom én is ezt a taktikát...8) Köszönöm!
   
  szöszi50 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 3. Arrah

  Arrah Törekvő

  Gondoltam indítok egy csomó bónuszt, és legyártom gyorsan az evethez valókat.. Na ebben csalatkozni kellett.. A bahán kezdtem, ott készen lettem, indultam volna a teliholdasba.. De nem volt tetves hagymám, vártam néhány órát.. Az 5 tetves hagymát betettem a malomba, különös gonddal, hogy biztos lila akármivel keverjem ki.. Lesem a gép mellett, hogy mikor lesz kész a vetőmag... Nincsen.. Keresem nincsen sehol... Eltünt ..vitte a hagymáim is.. Gondolom flas átverés áldozata lettem mást kevert ki a malom... Sokszor mutat pl állatokat még ha átkapcsolok a piacon növényekre.. Nagyon bossszantó hogy most várhastok újabb órákat arra tetves hagymákra,hogy tudjak vetni, miközben lejár az össze bónuszom..Kb ennyi volt.. felemésztette az összes türelmem ez a kudarc.. Kidobtam egy csomó szupertrágyát, fújhatom a Jackokat...Nem is értem, hogy miért gondolják azt, hogy élvezeteslesz attól a játék, ha agyon bonyolítják.. Dolgozó emberek vagyunk sokan, nicsen időnk félóránként rohangálni a géphez ,hogy kövessük az újabbnál újjabb eszement ötleteket..
   
  vihence, szorgoskéz, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
 4. *Lúdanyó*

  *Lúdanyó* Haladó

  Még csinálom, mert sajnálom azt a tizenx évet, de ez az event újabb szög a Farmerama koporsójába - ez így nem játék, hanem kb. lóverseny
  Fel nem foghatom, hogy nem fér a szűk kis fejükbe, hogy nem attól gazdagodnak meg, ha 10 ember egyszer-egyszer a gatyáját ráfizeti, hanem ha mondjuk 1000 ember ad mindig egy kicsit
  Egyes...leülhetnek....
   
  Norella404, Kincső52, vihence és 10 más kedveli ezt.
 5. szorgoskéz

  szorgoskéz Fórum-zöldfülű

  Mindent bónuszt, pörgetést, szupertrágyát stb. bevetve két rész, -a főfarm kész teliholdast csinálom, ami estére meglesz-kész És holnap jön a baha. Napi 3x szedve a borostyánokat-mert azért aludni is kell- nem lesz meg az összes borostyán a képekhez. Nagyon igazságtalan ez az event! Egyre jobban csak a vásárlás a lényeg. Kezdem utálni már ezt az egészet, pedig nagyon szerettem 2011. óta játszom.
   
  Norella404 és sutimami57 kedveli ezt.
 6. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Miért nem lesz meg? A Bahás résszel is megleszel holnap (a borostyános mezőig mindenképpen, a többi meg már nem is kell), utána meg 45 borostyánt szedhetsz minden nap. Az event 12-ig tart, ami azt jelenti, hogy holnaputántól a végéig 11x45=495 borostyánt szedhetsz össze. A teljes eventhez 425 kell. És nem számoltam bele a tegnap, ma és holnap begyűjtött borostyánokat.
  Ettől még persze gáz ez az 5 óránkénti kényszer-gyűjtögetés, de a változtatással, és azzal, hogy ilyen gyors voltál a gazokkal, sima ügy az egész.
   
  sutimami57, Swartsch, Vilmos05 és 4 más kedveli ezt.
 7. olgica48

  olgica48 Utánpótlás-írogató

  Szerintem sem a pörgetés, sem a bónuszok, sem az egész játék nem annyira jó. Én már elég sok éve játszom, mondjuk vagy tizen sok éve, de annyira sajnálom, hogy már kezdem utálni az egészet. Nem ad semmit, elvesz mindent, visszaad néhány kacsa katát, de háromszorosát adtam bele. Szóval röhej az egész úgymond játék. Bosszúság, mérgelődés, idegeskedés, semmi öröm. Köszike!
   
  Norella404, enci2009, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
 8. tokebea

  tokebea Utánpótlás-írogató

  sziasztok a malomhoz a zöld,sárga,lila tinktúrát hol találok, nem értem?
   
 9. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Szia!
  Ez itt a Panaszláda!
  A kérdésedre a választ itt #152 találod, kérlek kicsit tanulmányozd.:)
   
  vihence és Swartsch kedveli ezt.
 10. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  ha segítséget, ellenőrzést szeretnél esetleg kérni, hogy mi történt a farmodon, akkor kérlek, gyere egy Segítségkérő topikba. Nagyon szívesen segítek Neked, de ehhez szükségünk van a Farm nevedre és Farm ID-ra is a megfelelő topikban. Olyan nincs, hogy eltűnik valami a farmról. A rendszer Virághagymát 5 óránként ad 5 db-ot, ha észleli, hogy elfogyott.
  Megértésedet köszönöm!
   
 11. beryke7070

  beryke7070 Járnitanuló

  Segítséget kérek ,nem tudom elkezdeni az eventet.A malombab nem tudok tinktúrát keverni.
   
 12. fraudragon

  fraudragon Fórum hercege

  Más is felkell éjszaka,hogy az öt órásokat leszedje?Vagy csak én vagyok ennyire idióta?Aránylag hamar fekszem,de ha este 10-kor érik be,muszály megárnom.Aztá a telefont beállítani hajnal 3-ra.Ez így megy napok óta,fáradt vagyok.Viszont úgy vagyok vele,hogy bármi lehet menet közben,áramszünet,net kimaradása,géphiba.Jobb túl lenni rajta.Annak sem örülök,hogy annyira erőltetik a matricát!Hadd döntse el a játékos kell e neki!Én nem vágyom rá!Ebben az eventben meg fáradjak is érte!
   
 13. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Volt idő, nagyon régen amikor felkeltem éjszaka aratni...
  De ma már nem... A pihenés többet ér;)
  De tudom játszani jó:inlove:
   
 14. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Én soha nem keltem fel éjjel aratni. Sőt, akkor sem ültem oda a géphez éjszaka, ha magamtól felébredtem, és tudtam, hogy kellene még egy aratás. Ez egy játék, amivel akkor és annyit foglalkozom, amikor és amennyi kedvem van hozzá. Mostanában sokszor van, hogy naponta csak egyszer lépek be, pedig általában egy esti aratásra is időzítek fákat, növényeket; amihez használok bónuszokat is. A Gyopárt is sűrűbben kellene látogatni, hogy értelme legyen. De ha egyszer nincs kedvem belépni, akkor nincs kedvem... Nem érdekel, mit "veszítek" ezzel TP-ben, bónuszban, terményben, akármiben.
  Az ilyen jellegű, a szabadidőnket rabló eventeket meg vagy bevállalom, vagy eleve elengedem. Számoltam, és kész lehetek: most úgy állok, ha minden nap csak kétszer szedem le a borostyánokat, akkor éppen kész leszek a végére a teljes eventtel. Vagyis fel sem merül az éjszakai felkelés, és még a napközbeni is megspórolható.
  (Kiváltottam a felhőt és kész vagyok 4 képpel, 25-25-30-30 darabosak. Este lesz 20 borostyánom. Van még 9 teljes nap. Az összes képhez kell 395 borostyán, vagyis nekem kell még 395-25-25-30-30-20=265. 9 nap alatt ehhez napi 30-at kell gyűjtenem, ami megfelel a napi kétszeri begyűjtésnek. Ha néhányszor napközben is kattogok egy kicsit, akkor már egész biztosra mehetek. És ráadásul a 3 felső kép már kihagyható, ami további 70 borostyán megspórolását jelentheti. Szerencsére venni is lehet FA-ért néhányat, ha valami kimarad. Nem szoktam, de ha mérlegre teszem, hogy szabadidő vagy FA, nem kétséges melyik győz.)
   
  Spanlotus776367, kigyo51, Dolphin és 7 más kedveli ezt.
 15. GreekYogurt

  GreekYogurt Haladó

  Szia!

  Szerintem egyetlen egy event sem ér annyit, hogy éjjel és hajnalban felkelj miatta.
  Ez csak egy játék (bármennyire is rá vagyunk csavarodva :)).
  Én átgondoltam és simán kihagytam mert számomra az 5 óránkénti begyűjtés nem opció.
  Ha pedig egyre több ilyen esemény lesz akkor sajnos egyre többet fogok kihagyni belőle.
  Megoldhatták volna másképp is a borostyánkövek összeszedését de most ezt kaptuk.
  Értékeltem és úgy döntöttem gazdaköri feladatokat csinálok inkább.

  Kívánom, hogy érd el a célod ha már ennyi energiát fektettél bele! 8)
   
 16. Atix7

  Atix7 Fórum-zöldfülű

  Mindhárom területen végeztem és kiváltottam a múlt kincsei felhősort. A tematikus felhősorhoz tartozó dekorokat (Barátságos kötélhúzás, Pimasz kirakóstolvaj, Kirakósvarázsló) honnan tudom megszerezni, mit kell még tennem? Túl bonyolult a játék.
   
 17. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  A puzzle-kat is mind kiraktad?Mert a kitehetők a kirakós alatt lapulnak. Azokat is mind meg kell csinálni. Nem bonyolult, csak el kell olvasni az eventismertetőt. :)
   
  vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 18. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Az időzítős mezőkről gyűjts borostyánt aztán rakd ki kirakókat.... ott lehet kiváltani a dekorokat;)
   
 19. Atix7

  Atix7 Fórum-zöldfülű

  Köszönöm.
   
  vihence kedveli ezt.
 20. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Valóban ez nem a legegyszerűbb feladat, de nem lehetetlen. De amikor az volt a menet több, mint egy éven át, hogy termelj le rengetegszer baromisok eventgazt, add be és kapsz érte valamit, akkor az volt a baj. Lehet, hogy Te már nem emléxel rá, elég régen volt. Hála az égnek, az a boss férjhez ment, innen pedig el.
  Ha bármikor elakadsz, kérdezz itt nyugodtan, akár az event elején, mindig lesz, aki érdemben válaszol. Remélem, még sikerül végiginned a puzzle-részt is. Sajnos nem lehet összevissza kiváltani, csak függőleges rend szerint. Van még idő. Ha a borostyán okat gyűjtögeted eddig, akkor a nagy részének már meg kell lennie.
   
  vihence, sutimami57, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.