Visszajelzés A művészkert - 2023. július - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 26.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Nálam csak a felsőben van virág, a másik kettő üres.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    végezd el a gépeden a Ccleaneres géptakarítást, ahogy azt Swallow BA javasolta, majd utána folytasd a játékot,s jelezz vissza mit tapasztalsz.

alex0824 kedveli ezt.
  3. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm, most működik.

Dolphin kedveli ezt.
  4. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Elég gyengén adja az érmés virágot, 85 játék, és 79 érme. Úgy látom, hogy csak a felhő meg a két piccoló lesz kivéve. Pedig gazom van bőven, de így nem lesz kedvem játszani, a sok mérgelődés után még ez is. Remélem változtatnak a ládák összetételén.

aida2330 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Késő délelőtt kezdtem el az eventet.
    Az alapevent készen van, a felhő élesítve várja a következő aratást. A terveim szerint kivettem a boltból a két piccolot, maradt még 162 játékra való magzsákom és pár érmém. Megcélzom vele holnap a bónuszládákat, aztán meglátom, hogy sikerülni fog-e még a terven felül azokat is kivenni. Szükségem lenne hozzá egy jó nagy adag szerencsére is, amiből elég nagy hiányom van mostanában :)

A grafikusoknak nagyon nagy gratula, köszönöm ezt a szépséget amit kaptam az eventes felülettől.
    Mindenkinek szép álmokat, jó éjszakát kívánok. :)

alex0824, magdi06, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

segitsség kéerek!
    evet virág ágyas nem engedik gép lerakni mindig visza megy helyére faládába.

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mindig azt a színű virágot fogd meg az egérrel, amilyen mellé leraknád a következő ágyást.
    Ha pl. egy narancssárga virág mellé illesztenéd következőt, akkor az új ágyás narancssárga virágát.
    Csak azonos színeket tudsz egymás mellé helyezni.
    Ha a legelső virágágyást tennéd le, akkor a kertben valahol elhelyezett madáralakú zöld bokor mellé tudod letenni, azt keresd meg.

Itt elolvashatod a minijáték leírását: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-művészkert-2023-július.23843/#post-1333707
    Videó:

8. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

köszi, sikerült.

Othep kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is igy vagyok vele Gyöngyi.Nálam az 5db piccoló részemről nem sokat jelentett.Végig vittem,viszont van még növényem,várom a kesztyűket, de nem sok jóra lehet számitani.Mellettem elmegy a szerencse,altalában mindig.Bele kell törődnöm.Már nem is olyan lelkesen játszom mint eddig.Úgy vagyok vele,ha sikerűl/ eddig még mindig/ha nem úgy is jó.A kedvem már alább hagyott.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.7.23
  10. -gyöngy-581

Szia Magdikám :)

Bocsáss meg, de azt hiszem félreértetted amit írtam. Nekem nincsen semmi baj a játékkedvemmel, szeretek játszani és, ha nem ennyire tömény, mint a mostani programok akkor még élvezem is a pörgését a játéknak.
    A szerencsét én arra értettem, hogy a 162 malomtermékből ki tudom-e venni a két bónuszládát, kapok-e csillagos dominót, de egy már megvan :)
    Erre még nem tudok pontos választ adni, mert még nem játszottam le mindet :)
    Jó kedvet és vidám játékot kívánok Neked és mindenkinek.
    Jó pihenést a hétvégére.

alex0824, magdi06 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem tudom eddig mennyit rakosgattál, nálam 759 játék, kivettem a 2 Piccolót, 2 bónuszládát és 113 érmém van.
    Viszont ott van még 235 zsák, hogy mikor fogom lejátszani, még rejtély, mert amit lejátszottam, annak nekifutottam párszor, mire tegnap estér abbahagytam.:oops:
    Végre a konyha már talonba, viszont most F1 időmérő van meg pihike.;)
    Holnap meg kezdhetem a rántott karfiolt és húsit rántani, hogy majd délután estére elvigyem a gyerekekhez, mert éjjel
    érkeznek majd haza.:)

alex0824, -kaktuszable-, magdi06 és 4 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Komoly mennyiségű növényt gyártottál. 500 környékén vagyok vetőmaggal, megnéztem 499. :D 180 PP- t pörgettem most, gondoltam, hogy még ültetek, de ez a beúszó felhő idegesít, így megsértődtem rá. Jött 5 db +1 bónusz növényre, 2 db 100%- os és egy 200%- os.

alex0824, bactriaanus, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Te győztél xD:cry::cry:xD
    Most mit csináljak? Kérjem az eventem törlését?

PS: Amit elterveztem azt megcsináltam, annyira hajtottam meg ezt az eventet amennyire szükségem volt, sőt túl is léptem egy picikét, ezért próbálkoztam meg a bónuszládával is, amiből még egy darab sikerült is..

Utoljára szerkesztett: 29.7.23
    alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

Hűha, bocsi de tök tanácstalan vagyok, nem értem amit írtál, vagy miért írtad:)

alex0824, inanna11 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Írtam még pár szót melléje, azt hiszem félre értetük egymást.
    Én az én eventeredményemmel elégedett vagyok , nem bánom, hogy itt megálltam, semmi kedvem nem lett volna még tovább csinálni.
    Neked viszont gratulálok, de alaposan túl toltad a bónuszokat azt hiszem :)
    Főleg, ha időhiányban szenvedsz.:D:D

16. GA-BI-O-Farm

Ah, most kerestem vissza, kezdés estéjén volt 44.037 gaz. Reggel lejátszottam pár játékot, hát igen gyatra volt az eredmény,
    a bónuszok még éltek, így még legyártottam 1 kör komfortot és 1 kör 1*1-est. Nekem nem volt nagy szerencsém a PP-vel
    130 ból 1 db 100%-os terménybónusz lett, így a gyémánt rekeszbe raktam az egyetlen 300%-os teljes bevételi bónusz XL
    és még 2 jack-et is aktíváltam. Reggelre már csak a gyémánt rekeszes és a PP bónusz éltek. Azóta csak hosszú gazokat
    ültetek szinte, hogy beérjem magam. Még van 1417 gaz így is. Hát nem valószínű, hogy mind le fogom játszani.:oops:
    Az a baj, nincsenek a gyerekek Dórit még lehet rá tudtam volna venni a pakolászásra;)
    Gyöngy, így már értem, hát sok kedvem nekem se volt játszani, írtam többször nekifutottam, lopom az időt a pakolászásraxD
    Viszont az egyetlen nagy bónuszom áldoztam be és úgy voltam vele, akkor tolom, ami a csövön kifér, nehogy már ne tudjak szemezgetni az érmés boltból.;)

17. bicajorult

bicajorult Fórum-zöldfülű

Messze van még a Piccolo de küzdök érte. A kárpótlási csomagban kapott Piccolo-ból farmaranyfám lett.

Evita-55, Sylja, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  18. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Sziasztok!
    Azon gondolkozom, hogy az eventben szerezhető "Művészkert 2 felhősor" vajon miért a tárgyak soraiban szerepel. Minden hasonló, ami a jutalmazó tárgyakra hat a ?-nél van. Nem lehetne oda tenni? A tárgyakra hatót nem figyelem, de a ? alattiakat mindig átnézem, mert a hatóidő miatt nem mindegy mikor aratom.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Központ számára ismert a probléma.
    Várjuk a javítást.

20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Felhő bezsebelve...a vége a piccolo, és ott meg is állok...Szép vasárnapot xD

Evita-55, inanna11, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.