Visszajelzés A nagy örvény - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia -gadget-! :)
    Mindenki másként taktikázik... :p
    Én pl. a magtárból töltögetem fel
    (ha nem felejtem el) a vetőtábla szinte teljes első oldalát, kivéve azokat a növényeket, amelyek nem kellenek sehová, azokat csak minden második alkalommal ;). Ha meg bónuszt pörgetek ki, akkor eventezés közben a leggyorsabban fogyó növényekből is gyártok le pár ezer darabot. Főleg a kis érésidejűekből futtatok le ilyenkor gyorsan pár kört, utána még az event növény is jobban adja a röpit. Így nem igazán szorulok meg sosem, holott mivel minden mesterségem 5. szintű, magam gyártom le az összes terméket amelyeket rendszeresen használok a játék során. A gyémánt, arany és az ezüst rekeszek fele állandóan termékkel telített, de előszeretettel használom az ezüst alkimista termékeket is érésgyorsításra. A sláger termékekből 5 számjegyű mennyiséget tartok, így sosem ér meglepetés. Ha ezeket valaki egyszer feltornássza, utána a mennyiségek szinten tartása már könnyebb, de ezeket te is jól tudod, hisz legalább annyi ideje játszol, mint én.
    A vetőtábla hátsó része meg kiváló rákészülési növényzetet jelent a számomra. A hozzájuk tartozó gazdaköri feladatokat illetően, - bár teljesítésük igen kecsegtető TP-t és CSP-t hordoznak magukban -, nem érzek sürgető kényszert a teljesítésükre, túl sokat kérnek, majd meglesznek apránként valamikor.
    Ezért a gazdakört meg akkor csinálom, amikor éppen időm van rá, mert pl. az eventet első, második, vagy harmadik nap befejeztem. ;):)

taga1, bodnkriszti, Rebcsok és 9 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Farmos életem legszebb időszakai közé tartozott az a két-három év, amikor napi két belépéssel játszottam. Az eventek kb. 3/4-e nem volt meg. De az első egy-két nap után már pontosan felmértem, meddig juthatok el, és reális célt tűztem ki magam elé. Ha mindent megtettem, amit a farmom adottságai, és a rászánt időm lehetővé tettek, akkor miért lettem volna elégedetlen az elért eredménnyel? Az elején elhatároztam, hogy játszani járok ide, és nem küzdeni. Máig ehhez tartom magam. Ezt az eventet biztos, hogy simán meg tudom csinálni. Elkezdem, de majd csak holnap-holnapután döntöm el hogy végigcsinálom-e; van-e hozzá kedvem.
    A felröpigyártásnak pedig egyetlen szabálya van: ne hagyj üresjáratot, és mindig azt a lehető leghosszabb növényt ültesd, ami a rendelkezésedre álló gyorsítókkal épp beérik akkorra, amikor aratni szeretnél.

HéricsBáró, taga1, Rebcsok és 13 más kedveli ezt.
  3. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok,

Segítene valaki? Kipörgettem a 200%-os terménybónuszt. Azt tudom, hogy 1x1 kockán (csatnival) 8 termést ad.
    2x2 kockán csatnival én 17 magra számolok.
    Komforton mennyi lenne?

Rebcsok, Gio, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  4. -kertilányka-

-kertilányka- Járnitanuló

Balra a második ajtó.

bendi1121 kedveli ezt.
  5. őzike18-

őzike18- Fórum-zöldfülű

Köszönöm én is ráhajtok!!!!

Swordfish és genka53 kedveli ezt.
  6. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szupertrágyával próbáltad már?

Leho69, Rebcsok, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sajnos,de akkor aratok,amikor kell,nincs üres járat és direkt csináltam pár képet,hogy kitegyem,hogy nem búzát vetek és hiába,mert akkor is rosszul esett,hogy időnap előtt gondoltam,hogy készen leszek és a végére se lettem. Kedden nem voltam kórház miatt,de akkor sem üres földkockák voltak kint elhiszed?:mad: Itt,hogy kb milyen búzákat vetettem röpinek a kék árvácskához:
    https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn....=03b0157cbb3084421d3d57c39f10ad02&oe=5A9A5376
    vagy a másik búza:

https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn....=e64906cc1aac87389793cdf1de65fc51&oe=5A9B361F
    Én már ennél több növényt termelni vagy jobb lenni,nem tudok.:cry:Nemesítés is van és kupa 28-as is amúgy.
    Elején eventnél jön röpi és végén,de mi a frász van közben???:music:
    Ezek szombati képek amúgy,de hiba biztos bennem és nem készülékben, még e bizonyítékokat látván is.>:(>:(>:(

Rebcsok és Swordfish kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A komforton 3 magot ültetsz és 15 termést aratsz. 200%-os bónusszal 45-öt. Csatnival 47-et. 1x1-en 2 helyett 6 a termés, plusz 2 a RACS miatt; így jön ki a 8. 2x2-es talajon 5 a termés, bónusszal 15, plusz 2 a RACS miatt, tehát valóban 17.

Rebcsok, Gio, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  9. genka53

Szia bogisaci60! :)
    Parancsolj, Enci /növénytermesztés
    Enciklopédiából: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénytermesztés-trágya-szupertrágya-víz-földek-vetőtábla.487/
    Maga a vetési táblázat: https://board-hu.farmerama.com/index.php?attachments/2016-04-02-png.6260/
    Ehhez hozzá adandó a Zuhatagok szigete: amennyiben mind a 6 terület aktív, akkor 30 db 2x2-es kocka vagy 73 db 2x1-es terület fér ki. 1x1-es területből pedig 156 db elérhető számunkra.
    Sikeres eventezést és elegendő felröppenőt kívánok mindenkinek! :):D:inlove:

Rebcsok, Gio, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  10. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszönöm szépen. Így gondolkoztam én is, de nem akartam elhinni az eredményt, ezért kértem segítséget rutinosabb társaimtól.
    Azt hiszem, érdemesebb lesz komfortba tenni az eventgazt és úgy lenyomni egy kört, hiszen majdnem a felét hozza az eventen kért összmennyiségnek.
    Nekem még sosem volt pörgetett terménybónuszom eventkezdéskor :)

Neked is köszönöm a segítséget. A "föld" adatokat én is tudom, csak a komforton kiszámolt terménybónuszos eredmény tűnt túl szépnek ahhoz, hogy higgyek magamban :p;)

taga1, Rebcsok, Gio és 10 más kedveli ezt.
  11. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! A kezdésnél és közben is, csak körültekintően és megfontoltan!! Akkor a siker biztosra mondható, már így az elején is. Megyek elfogyasztom amiket ilyenkor kell, most egy kicsit többet fogyasztok, mert lesz a Hátborzongató vacsora is! Sok sikert és röpit kívánok mindenkinek!!

taga1, bodnkriszti, Rebcsok és 9 más kedveli ezt.
  12. drxxl123

drxxl123 Haladó

A tonkolybuza nemesitve es tragyazva gyorsitva 10+6+4% al 8 - 9 ora alatt erik meg, de le lehet vinni 6:24 re is.
    szoval dupla mennyisegu felropit termelhettel volna. be voltak rakva a nemesitesi bonuszok ?

taga1, Rebcsok, Gio és 3 más kedveli ezt.
  13. barni.gazda

barni.gazda Járnitanuló

Lehet kezdeni???

osztrak12 és Rebcsok kedveli ezt.
  14. Kpalma2008

Kpalma2008 Járnitanuló

szia, mi adja a 10%-ot? 6+4% az alkimista termekek, az OK.

en a malnaval jatszottam arra a nemesitesek+tragya+6+4% alkimista termekek =8:24, tragya nelkul 9:21.

Rebcsok és Maszatka47 kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Olasz köles: 161 felrepi (ezt kicsit keveslem)
    Sárga dinnye: 110 felrepi
    Össz: 271

Rebcsok, Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

.
    Sziasztok!
    Az event online!

Ahhoz, hogy nálatok is érvénybe lépjen a farmról egy ki és belépés szükséges.
    Kellemes eventezést kíván
    a Farmerama csapata​

bocsánat a késésért.

Swordfish, osztrak12, Rebcsok és 9 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nekem 5 terület hosszú: 277 nem semmi!!!xD

Swordfish, osztrak12, Rebcsok és 7 más kedveli ezt.
  18. genka53

Na, az biztos, hogy Toma szaktudása, szinte veri az Enciklopédiát. Köszönjük a mindenkori észrevételeit, tanácsait! :D:inlove:
    Akkor kapára fel! Sok sikert mindenkinek! :inlove:

19. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!

3 terület olasz köles, bahán, esőerdőben mindenféle fák, zuhatagon fák, neon és rózsa ólak+raktárházak.
    Az eredmény 327 evező. Míg felszaporítom a gazt, talán megálmodom, hogy hol termeljem le.

Swordfish, Rebcsok, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Szegfűre és sárgadinnyére összesen 267 felröpi jött.

Swordfish, Rebcsok, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.