Visszajelzés A nagy bumm - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 4, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Na üdv mindenkinek! Napi egy aratással elég nehézkesen,de haladok! Ma remélem lesz még1:D Ettől függetlenül tetszik az event! Csak beugorhatna pár munkáskupon;)

2. vm68

vm68 Rutinos

Segítség!!!
    Rossz szigetre tettem a fákat.
    Milyen fák adják jobban a felröppenőt a 20 órások vagy az xxl fák?

3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Nálam a rövidek teljes tévút volt. most min 16 h langszatok vannak kinto_O.Még 60 faröpi kell a befejezéshez( 2 malomtermék) a többi megvan.:)

Last edited: Mar 6, 2020
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Nálam zsabotikába, korallfa, fekete datolyaszilva, papagájtollfa van kitéve.
    A kitevés előtt meg kell enni pár növekedés serkentőt, ha kiraktad a fákat, megszórod KKturbóval, kb. 7 óra az érésidő, pannikkal, szuper a felröpi mennyiség.:)

5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a fára is igaz, hogy minél hosszabb az érésideje, annál jobban adja a felröpiket. Nekem például a 23 órás sivatagi rózsa 1:1 adta a felröpiket (bár tény, hogy még Pannikat is bevetettem). 2 aratással túl lehet termelni a felröpiket.

Az XXL fák azért jók, mert 12 óránként arathatók túrbózás nélkül. Ha van bőven KK, farönk hangár, növekedés serkentő, meg néhány Kalózpapagáj-hajó, akkor a 20 órás fa érésidejét is le lehet vinni 4 óra alá.
    A kérdés csak az, hogy minek? Annak jó, aki 1 vagy max 2 nap alatt be akarja fejezni az eventet, és eltünteti a fákat az esőerdőből.

Aki egyébként is csak fákat tart kint az esőerdőben, hozzá se kellett nyúlnia, csak aratgatja és lesz elég felröpije.
    Aki átrendezte, annak érdemes olyan fákat dolgoztatnia, amiknek a termésére szüksége van/lesz.
    Aki esetleg most vett titokfákat, vagy van régebbről (ládából, eventből, ...) azokat is az esőerdőben érdemes most felnevelni.

A lényeg, hogy kössük össze a kellemest a hasznossal (jelentsen is ez bármit xD ):)

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szép lett a kép:

[​IMG] Hasonló sikeres befejezést kívánok mindenkinek :)

7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Enyém is szép, csak még van rajta egy bója, de nem sokáig már!Hamarosan aratom a fákat,a titokfákkal és az ólakat.Már csak a 4. malomtermék kell az utolsó feladatba. Bocsi, de először is gratulálni akartam,de elszaladtam gondolataimmal! Tehát GRATULÁLOK!

8. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép estét mindenkinek:)

Event letudva ma hajnalban:inlove:, persze használtam hozzá minden erőforrásomból..., és nem is keveset:).
    1; A növényekhez karácsonyi süti+fehér ártatlanság+víz+trágya+szupertrágya (volt majdnem 1900)+kacsakata (900 körül) és jópár kipörgetett terménybónusz:p( bár nem vagyok biztos benne megérték-e a pörgetések számát :D )

2; A fákhoz az összes füvészkert, és a termőföldek telerakva olyan fákkal amit még -gyöngy-581 ajánlott
    (ezer köszönet neki:))) kb. a 3. oldalon. Úgy adta a felröpit, hogy gyorsítóval +előző napi fásítással elég is lett a malomtermékhez.
    Olvasni ebben a játékban mindenképp hasznos

Mindenkinek sok sikert kívánok
    furmint

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Utolsó feladattal befejezve az event.Nem gondoltam hogy még ma kész leszek,de örülök hogy helyre állithatom a káoszt,amit ide- oda hurcolászással teremtettem a területeken.Sok sikert mindenkinek.

10. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Olyan bolondságot csak nem teszel. Hiányoznának az írásaid! Kedvelem a humorod!
    Én lassan (de biztosan) haladok, majd meglátom, meddig sikerül.

11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nálam ami eddig volt 20 órás fa és meg van, abból mindből van kint Esőerdőben. Elsőként,kezdéskor arattam le így akkor 98 db láda jött. Utána rájuk raktam pár XL és többi javára XXL-es fejlesztéseket. Most nem tudok neked 3 egész aratás után db számot mondani, mert nem néztem sem láda, sem aksi db számot.Helyzet nem lehet rossz. Ezt aratások után kiírt részeredményekből állítom. Tél vége,vitamin hiány van. Kell a gyümi, így had érjenek még 1-2 napot. Elfér a kamrába,úgy virtuálisan.:D
    A Farmon Csincsilla,Hiúz, Póni, Macska van kint és ott 1/1-ben jön,azt látom. 48 db 1x-re! Széleken Fokhagyma,mert lesz Tisztító kúra szervezetnek, ereknek és sok kell belőle. Venni már most túl drága.;) Kb. 3.000,-Ft/kg.xDxD
    Eltudod Te képzelni, milyen az amikor 8-10 Pulya tépi rajtad ríva a ruhát és küszöböt rágva,hogy milyen éhesek szegénykéim?:music:;)xDxD

Szia!
    Ilyen beszólásért nem kapsz Te figyelmeztetést? :music:Még viccnek is rossz,hogy abba hagyod játékot. Ki okosít akkor engem? Kinek a tanításából szedegetem elő kuncogva az infókat? Most is így jöttem rá,hogy hiánycikké vált ragasztót drágán nem veszünk. Pár ólat kidobunk és mire kell,már bőven lesz, még Piacra, eladó is.;)xD
    Ne hidd, hogy felvittél a Tölgyes csúcsára kukori80 barátoddal és most angolosan letudsz lépni.;)xDxD

Last edited: Mar 7, 2020
  12. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Bioragasztót hol tudok szerezni,

osztrak12 likes this.
  13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ragasztóműhely a kaméleon terményes ólja.

14. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

A piacon, a termények között.

15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Szép lassan csinálgatom a nagy bummot,most végre lett egy 6 órás +1 bónuszom!xDLátom megjött kedvenc játékostársunk is!xDxD

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

A Xl tamarilló átlagban 50 felrepit ad .
    A 44 bölény 44 felrepi , és a 44 pilangó is 44 felrepi .

17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Hát ez nem lesz a kedvenc eventem. Nagyon sok idő volt az átpakolás, figyelni a rekeszekre mikor mit kell bele tenni, ezen már igazán változtathatnának legalább ilyen eventeknél. Nem tudom mi van a kerékkel de most is és az előző eventenél is elprögettem rengeteget, most ott tartok hogy már nincs mit pörgetni de a bónuszok elkerülnek olyan szinten, hogy még csak fel sem tűntek.
    Minden esetre a dobozhalig elmegyek aztán visszarendezek, de ez volt az utolsó hogy pakolgattam.
    Azt hiszem kicsit pihire veszem a farmot mert ez már nagyon sok időt vesz el a vv-től.

Last edited: Mar 7, 2020
  18. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Robbantógép 1 híján mind legyártva, de a gazakkal nagyon lassan haladok. Jó lenne valami termésbónuszt kipörgetni :inlove:

Persze az ügyesek már készen is vannak. Gratulálok! :)
    Akik még kapálnak azoknak kitartás ! ;)

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Valaki elmagyarázhatná nekem, hogy az elkészült malomtermékek visszaváltási értékei miért érnek kevesebbet, mint az előállításukra felhasznált anyagok. Például a mostani eventben :
    a 27 db autóakkumulátor 405 tp; 540 csp; 405 btp;
    a 25 db faláda : 555 tp; 700 csp; 555btp;
    És itt a szükséges bioragasztó előállítása még szóba sem jött.
    Összesen : 960 tp; 1240 csp; 960 btp;/ db
    Robbantógép: 893 tp, 1191 csp, 893 btp/1 db

Mindazonáltal tisztában vagyok azzal, hogy ez a fejlesztők kompetenciája, de szeretném megérteni a logikájukat.

Ribiszke and jutka190226 like this.
  20. mózes

mózes Haladó

sziasztok
    miért nem engedi kitenni sehova a kitevőket?

Thread Status:
Not open for further replies.