Visszajelzés A nagy fogyatkozás

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nálam már a pörit nem jelzi,csak a Baha tp-t bronz I-nél.Nem értem én sem hiába olvasom az ismertetőt

2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Azt hiszem én ezzel is elkészültem:D 14948 csodakristály letermelve, 2185 smaragd begyűjtve.

R.Daneel, Sali~*.*, brekkencs. és 3 más kedveli ezt.
  3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) majd akkor tudod a házikedvencek futtatójába átvinni, ha Napmasina Sárgaréz I lesz a fejlesztések után

Szia :) a pörgetés, vagy láda nem bónusz, hanem ajándék ;) a gyár majd a 40. fejlesztésnél éri el, hogy TP bónuszt adjon, feltehetőleg azután már át lehet helyezni.

Utoljára szerkesztett: 10.9.18
    Ribiszke, Sali~*.*, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] a nagy Sámán 4. látogatása is megvolt. Azt is kipipálhattuk ;):D:inlove:
    Én majd csak október elsején rakom át a tojástartóba, akkor kapunk megint új területet, mert a most rendelkezésre adottat már fullig teleraktam, és még ki sem fértem:D.
    Azért izgatta a fantáziámat, hogy valójában mi mindent kapunk az eventtel a Napmasina főnyereményen kívül, hááááát -igaz, hogy nem kevés a beadandó sem, de amit kapunk "mellékesen", az sem! :D:inlove::inlove:
    Íme az összesítés:
    Nyeremény dbNyeremény db
    BTP15 878 000AB28
    CSP14 236 300Suri. cser.fa1
    csillag155Hamu-pipőke tal. fa5
    szupertrágya140Orrszarvú lak1
    KK szuper trágya105Chilei fenyő1
    KK turbó tr.80Pamelo fa1
    szupertáp85Fíkusz1
    FP80Fíkusz XXL1
    Napmasina fejlesztés11trópusi colada1
    RACS2elefánt aréna piros1
    XXL barkács2Flamingó tó1
    normál pöri26Króm tal. tenyész.2
    Party pöri7Fehér ártatl.1
    CSP láda45Felszer. Láda II.25
    További sikeres és örömteli játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

Barkaföld, times84, Ribiszke és 18 más kedveli ezt.
  5. Ananke

Ananke Fórumelemző

Gratulálok! Ez szuper:D Kár hogy ezt most ki kellett hagynom:)

ho-hoboy, Éva0315 és genka53 kedveli ezt.
  6. genka53

Szia Ananke!:)
    Nem tudom, mi akadályoz, azért a részteljesítésekkel is lehet eredményeket elérni, mert ez most nem olyan, hogyha nem fullos, akkor bukta az egész. ;):):D Nézd meg mit tudsz kihozni belőle, mert megéri! :D:inlove::inlove:

Ananke, R.Daneel, ho-hoboy és még 1 ember kedveli ezt.
  7. balfék2018-1

balfék2018-1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az egymagvust sajnos ki kellett hagyjam, de a 4. feladatot megcsináltam. (Közben a zöldségesmurit is befejeztem)
    Az 5. a fóka miatt még erősen kérdéses, mivel előbb ki kellene váltanom a fókatenyésztést, és a határ alatt inog az AB-m. És akkor még persze ott van a 15 fóka is :(

Tud valaki olyan gazdakörit, ahol komplett farmunkást lehet kivenni??

Mindenkinek jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 10.9.18
    Sali~*.*, genka53 és Éva0315 kedveli ezt.
  8. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Hűha!!! :inlove: Nem számoltam össze, csak úgy ránézésre eldöntöttem, hogy megéri. De így összesítve impozáns az eredmény! Köszi, Genka!:music:

Sali~*.*, bendi1121, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Szia :) az összes gazdaköri, ahol terményest kell beadni, a 10-es feladat, ha nem is kuponokat, de azonnal induló farmmunkásokat ad. A 2 tej, tojás, méz, bőrönd nem olyan drága a piacon, azokból lehet venni 100-200 db-ot. Minden feladatnál csak az elsőhöz (ezüsthöz) adj le árut, amíg eljutsz a 10-eshez.

Ditti58, Éva0315, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szeretnék mindenkitől elnézést kérni , de rosszul számoltam .
    Valamiért a végleges számomat ami 7 millió BTP naponta megszoroztam utólag kettővel , és így lett 15 millió BTP .
    Nem akarom , hogy azt higgyétek hogy sikerült ennyi BTP - t aratnom naponta .
    Az már más kérdés , hogy sikerült e a fóka szobrot kiváltani , mert azt kiváltottam , és vettem is fókát , és várom a 14 órát .
    Most a delfin jön , és azt nem is számolom már ki , de érzem sikerülni fog .

Szóval sajnálom , és remélem nem haragszotok rám ! :cry:

Leho69, Ribiszke, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  11. balfék2018-1

Köszönöm, ez hasznos információ volt nagyon!

Éva0315, Sali~*.* és Rékuci1111 kedveli ezt.
  12. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Izgultam, hogy mi van veled, örülök, hogy jelentkeztél. :)

Éva0315, Sali~*.*, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Nyuszika!

Vagy elírtad vagy elszámoltad picit: a hátralévő feladatokhoz összesen még 14.976 db növény szükséges.

Éva0315, nyuszika215, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  14. balfék2018-1

Még egy kis segítséget kérnék. Még 12Ab hiányzik a fóka kiváltásához. Kettőkor a papagájos badásakor kapok 5 darabot de honnan lesz a többi?

15. Rékuci1111

Gondolom farmpengőd nincs elegendő, mert a farmárudában akár 155-öt is ki tudnál váltani ;)
    A leggyorsabban a bahás gazdakörikkel tudsz banánt szerezni (egyrészt BTP-t adnak, másrészt akár banánt is), de kérdés, hogy állsz CSP-vel, vagy mennyire van tele a pajtád, illetve, hogy egyáltalán milyen bahás gazdaköriket látsz.
    Rengeteg event lesz még a következő években, nem maradsz le semmiről, ha most csak csipegetsz ebből ;) Amíg nincs egy stabil, erős pajtád, addig az ilyen típusú eventeket jobb arra használni, hogy a CSP-det növeled. Ha folyamatosan kong a pajtád, és nincs néhány százmillió CSP-d, akkor a pajtából kéregetős eventek mindig csak apasztanak majd, ahelyett, hogy gyarapítanának 8)

Szia :) nem. Azokról az állandó gazdakörikről írtam, ahol terményeket kell beadni

16. genka53

OK. Bocsi, csodálkoztam is, nyilván félreértettem, hogy minek a 10. feladatáról van szó. :) Ismétlés a tudás anyja, elolvastam még egyszer, és így már világos. Ezer bocs, (meg egy anyamedve). :inlove:

17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia és köszi :Digen tudom, hogy pár db difi még van, de most papiruszt termelek, majd az esti kör ananásszal vagy paprikával tervezem letermelni a maradék alig 30 darabot, mert jobban passzol az érésidő;). A lényegen nem változtat, termelhetek a piacra, visszatehettem az anakondákat, eddig sem izgultam, de most már nem is kell.:D Azért köszönöm a figyelmeztetést:)

-kaktuszable-, Éva0315, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  18. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Sziasztok!
    Várom a 14:00-át a teljes pajtámmal ;) :D. Tetszik ez az event megoldás. :)
    Az event növényt 982 db-bal túltermeltem, a smaragdokból még 492 db hiányzik. Éjjel Saguaro volt vetve, 102 + 93 +95 db-ot adott, pedig Pannim egy szál sincs a szigeten. Most keserű gyömbért ültettem, ami úgyis kell a fóka-, homár -, és a poliptápba, az a Trópusi Coládéval: +3 termés, 20:42-kor aratható, éjjelre meg visszavetem, reggelre beérik, és meg is lesz a hiányzó smaragdom. Úgyhogy szuper! :D
    Sikeres további játékot kívánok mindenkinek! :inlove:

bubor75, Éva0315, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    nem tudom, hol tartasz, nekem van egy 95 (mostmár 96) szintű farmom, ott hiányzott az egymagvú tök. Ráköltöttem néhány M CSP-t és beadtam egy rakás gazdakörit, amelyik AB-t adott, ill. van egy időkorlátos fatermelős, az adta az utolsó 4-et. Pl. a mogyorótaposós is ad több sorban, igaz, a mostani eventhez is kell majd 12 db, de le is lehet termelni valamennyit. Csak az ezüstön szaladtam fel, amíg elértem az AB-s szinteket. Ha pedig viszonylag alacsony a B. szinted, akkor a gazdakörikkel gyorsan tudsz szinteket lépni. Végső esetben Piros bólé, mangós-narancsos turmix mázsaszám - csak el ne rontsd a gyomrod :)

Sali~*.*, Éva0315 és Rékuci1111 kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia!
    Több lehetőség is van farmmunkásokra, egy-két példa:
    Szinte repülök 4. feladat
    Tengeri kaland 1. 6. feladat
    Slamposh style 1.feladat
    Tour de farm 1 1.feladat

Hirtelen ennyi, remélem, másoknak is jól jöhet.:)

Fuhur, Sali~*.*, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.