Visszajelzés A nagy fogyatkozás

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Jól számoltam, hogy a teljes befejezéshez még kell 13510 csodakristály és 1500 smaragd?:)

asdfghjkl7373 és KISHONŐR kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) elég lesz 13.310 csodakristály is :)

dagi18, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Akkor valamit elszámoltam, gondolhattam volna.xD Köszi

Éva0315 és Rékuci1111 kedveli ezt.
  4. evakarma

evakarma Fórumszaki

Szia. De annak a jutalma az egy év leteltével igen csak ütős legyen! ;)

5. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Szia! Nekem a csodakristály 13210, a smargd az annyi mint neked, 1500db. De tudjuk, hogy a matek és én... mi hárman...:D

6. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok! Én úgy vettem észre, mintha 1-2 nap óta gyengébben repkednének a felröpik? Más is vett észre hasonlót?
    zali1111

kanzlerviki és Éva0315 kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem. Már túltermeltük őket.
    De azt ajánlom figyelmedbe, hogy már az elején szóltam, hogy a végére emelkednek a beadandó mennyiségek. Tehát hiába van kész a gaz, aki nem arat folyamatosan időre (nem olyat ültet, ami köv belépésre megérik), annak a végén lehetnek problémái.
    Nézd meg inkább, hogy az utolsó 1-2 napban, mit nem úgy csináltál, mint addig. Miket termeltél, milyen területeken, több lett-e az ól (2x2) vagy kevesebb, hányszor arattál egy nap...stb, stb, ...
    Hamar rá fogsz jönni mitől tűnik számodra a röpik gyakoriságának karcsúsítása.

-kaktuszable-, Gio, Éva0315 és 4 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

És a kriptamécses, az smafu???? xD;)

9. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Köszi, kalkulálgatok én, kb. 600 felröpivel vagyok előrébb, mint amit tegnap kért, ma ugye nem kellett hozzá felröpi, és valóban mostanában tértem vissza a hosszúról az eventre, abból sem kell sok, csak kb. 2000, csak mintha nekem az elején az eventnövényre is adott volna a 3 területen 60-70 körül...de lehet csak megszépíti a messzeség, fenébe ezekkel a hosszú eventekkel, néha már azt sem tudom, melyikbe szállítok...
    zali1111

ezt nemigen értem, nekem a kriptamécses-fa nem a denevéres területen van beragadva, oda van kitéve...máshol is lehetne? és mire jó? már a 350 órás érésideje mellett....?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.9.18
    mebajah, Éva0315, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Azért ilyen ötleteket ne adj. :D Így is fogyatkozik a pajta, egy évig ha bizonyos eventnövényt és gazdakörbe beadandót kellene termelni ekkora mennyiségben gyorsan ráunnék.

-kaktuszable-, Gio, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  11. bazsarózsa54

bazsarózsa54 Járnitanuló

Sziasztok!
    Mikor lehet a futtatóba kitenni a Napmasinát?

CzZsuzsóka és Éva0315 kedveli ezt.
  12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Miután összeépítetted az alap dekort a 6 fejlesztéssel, már ki fogod tudni tenni a Házi kedvencek futtatójába.
    De összeépíteni csak egy másik területen fogod tudni (pl. szédült szántón, főfarmon, erdei tisztáson...)

-kaktuszable-, Gio, CzZsuzsóka és 5 más kedveli ezt.
  13. bazsarózsa54

bazsarózsa54 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

CzZsuzsóka, mebajah és Éva0315 kedveli ezt.
  14. Leho69

Má lesz egy pannim a legendában, 2 felröpi fog jönni óránként, minden 1x1en.
    Végre valamit meghallgattak a fejlesztők. Mondjuk azért első körben 4 pannig mecsiháhatták vóna.

-kaktuszable-, Gio, szekulagábor és 4 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lebuktál;) Nem olvastad az ötletet:pxDxDxD Pont neked valót ötleteltem:music:

Samborg kedveli ezt.
  16. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Kedves, ami zölddel íródik, az vicc. Ne vedd komolyan.

Gio, mebajah és genka53 kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Csak szerintem vicces 2000 Csp értékben terményt beadni? Valamelyik event tervező megnézte már a Bahás termények pajtaértékét... ha igen, akkor a + miért nem megy át a másik sorra?

-kaktuszable-, GYuGYu1003, mebajah és 7 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ja 1600 csillagért;)
    Hidd el Professzor a többi Panninak is lesz helye a tölgyön... :p De csillagot kell gyűjtenünk hozzá:wuerg:

Gio, szekulagábor, Rékuci1111 és 4 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Gondolom. De attól tartok, hogy ettől nem lesz több felröppenőnk, csak azoknak lesz kevesebb, akiknek nem lesz panni a tölgyön. Úgyhogy a kriptamécsesnek van még jövője.

-kaktuszable-, Gio, bendi1121 és 13 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Tudod ez olyan mint nagyanyám mondta, hogy majd feljön még a mi napunk isxDMondtam neki akkor hogy lehet már le is mentxD

Gio, bendi1121, szekulagábor és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.