Visszajelzés A nagy hajsza (10.) event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 7.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam az event gaz hiányos:wuerg: Kár, hogy azzal nem lehet nullázni...:music:
    Az nem ad bónuszt;)

2. PapaMangó

PapaMangó Járnitanuló

Szia.
    Aha értem...:)

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A (Sapkás) Tojásarató azokat a dekorációkat szedi le, amelyek azon túl, hogy önmagukban adnak valamit (pl. TP-t stb), még valamilyen hatással bírnak más dolgokra, azaz valamilyen bónuszt adnak és/vagy tojásból fejlődnek ki.
    Esetünkben a hangsúly a %-os bónuszt adó tulajdonságon van...

Mivel a Fényfesztivál a TP-n kívül csak ládát ad, és ezeket bármikor leszedheted, ezért a síma arató is arathatja.
    De a %-os bónuszokat általában időzítjük "nagy" aratásokhoz.

A dekorok megjelenésekor szoktuk jelezni, hogy "normál arató" nem szedi le.
    A Fényfesztivál leírásában ilyen nincs: Fényfesztivál

Kérlek, ha máskor valamilyen problémád támad, valamelyik Segítségkérő topikot használd, pl. ezt: Minden egyéb kérdés ide

Köszönöm, ha így teszel. :)

4. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Köszi a biztatást:wuerg:, de még mindig nem akaródzik nekifogni! Elmegy az okosfüles, és délután megerőltetem magam! Ígérem!xDxD
    Húú! Egyhuzamban 70 játékot megcsináltam! Jó, hogy ledaráltam! További jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 11.9.22
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kész a 90 játék, ezzel 11.987 pontot szereztem, a 94. sorig jutottam. Még van két detektíveszközöm, azzal be tudom söpörni a 95. sorból a 26 FP-őt. Azt hiszem, a továbbikat elengedem. Nagyon kilúgozta az agyam ez a feszült összpontosítás. Okosfüles laborjában szörnyű nehéz keresgélni (fenntartva, hogy maga a rajz és grafika jópofa), nagy kihívás.
    Aki még nem kezdte el, szerintem most 14 órától egy jó összeállítás jön, viszonylag könnyű, ismert helyszínekkel: Ella ünnepi szobája, Farm, Konyha. Ezeknél csak a Pékműhely könnyebb.
    Sok sikert Mindenkinek!
    Nagyon javaslom Wolf[Black] által készített gyakorlópályákat. Szuper munka, ismételten köszönöm Neki. :inlove:

zsona416, Zsike49, Domos52 és 10 más kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Hát...eljutottam végre ide is, jöttem aláírni a jelenléti ívet :D
    Ma reggel jutottam el odáig, hogy meglett a felhősor. Gyékénnyel vártam az eventet, ami szépen adott felröppenőket. Úgy, hogy most termelgetek még egy darabig, de se szupertrágyát, se Kacsa Katát, se PP-t semmilyen fizetős cuccot nem vagyok hajlandó emezen túl eventekre áldozni. A 2db FA fámmal, az egy db varázskalapommal és a szintén egy db végtelen kincskereséssel összegyült annyi farmarany, hogy tudtam venni 20 nagyítót. Ezeket a Piccolo dobta, még 7x tudom aratni őket.

Elpörgetem az ingyeneseket, és betettem egy az aranyrekeszbe egy 100%-os növénybónuszt, ami a bónuszládából kipottyant.
    Ami még van ingyenes pörgetés azt elpörgetem, és vagy lesz benne növény bónusz, vagy nem...de tulajdon képpen mindegy is.
    Gyártom most még a növényeket szép lájtosan, hogy elérjem a bónuszládát. Azt hiszem ahhoz 54 játék kell. Meglesz e a piccolo? Nem tudom, de nem is számít. Jutok ameddig jutok. A felhősor megvan, leszámítva az ingyenes farmaranyakat, az nem került semmibe...a többi se fog. Sokan így csinálják, hát most én is eljutottam idáig, és a jelen állás szerint ez nem is fog változni. Így is lehet játszani, ez is jó taktika. Igazi kihívás nekem, valódi taktikai újragondolás: hogyan lehet totál zéró ráfordítással játszani ezt a játékot? A lényeg, a haladás. Az, hogy hogyan és mivel az pedig egyéni mérlegelés kérdése.

Wolfnak köszönöm szépen a helytárat, szuperül lehet használni :)
    Mindenkinek jó játékot, és sikeres eventet kívánok :)

zsona416, ladislaw11, Zsike49 és 12 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Rakd ki felhőre és akkor nem zavar. :D

8. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Köszi az infót. Ma délután kezdem a felhőig, mert az "Okosfüles laborja" számomra borzasztó. A többi pályát begyakoroltam ezer köszönet a készítőjének!

9. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia!!!
    Köszönöm szépen!!!:inlove:....6. nap, már a nehezén túl vagyok!!!:cry:;)

Szép napot!!!

10. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Sziasztok!
    A kezdeti tervemet, hogy nem csinálom teljesen végig az eventet, a megváltozott nyeremények miatt módosítottam. :D
    A növény, pörgetett, és rekeszes bónuszokkal, szupizva hamar meglett, valamennyi felröpit is nulláztam hozzá. Sajnos a szupertrágyával eléggé spórolnom kell, mert nem tudok nullázni a mammutokkal, :( így a maradék felröpit összeszedem nemesített hosszú növénnyel, rekeszes gyorsítókkal, víz+trágyával.
    Bár valós pénzt eddig sem sokat költöttem a játékra, a mostani események miatt a továbbiakban ezt még inkább visszafogom, tehát marad a spórolás mindenből. :)
    A minijáték még mindig a kedvencem. :)

Kitartást, sikereket mindenkinek!

genka53, zsona416, jutka190226 és 11 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Event kész! legalább is részemről;)

inanna11, jutka190226, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  12. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Sziasztok! 54játék egy szusszra:wuerg:Borzalmas volt! A maradék 36-ot még szeretném lenyomni,mert 8Piccolom van és 10-t szertnék kirakni! Köszönet még1x Wolfnak a gyakorlópályákért!

inanna11, PZoli64, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  13. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Sziasztok! Két farmon 98 játék x2 együltő helyben,szemem kifolyt.>:( Sosem lesz a kedvencem ez a minijáték!!:cry:

inanna11, PZoli64, karippa és 5 más kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Gondolkodtam, hogy írjak-e. Sok hsz-m törölték már, legtöbbet az, aki most kirobbantott itt valamit. Most sem tudom pontosan, hogy miről van szó, csak részleteket láttam itt ott. Mindig azzal az indokkal törölt, hogy még a panaszkönyvben sem állná meg a helyét a hsz-em. Pedig nem panaszkodtam, csak leírtam a tapasztalataimat: a kerékről, titkosakról, később a piccolokról, bónuszládákról......Na a lényeg: legalább 4 évvel ezelőtt írtam már, hogy a beetetés után jön majd a hadelhadd! Mindenki úgy játszik, ahogy akar: ahogy a kedve tartja, ahogy az ideje engedi, ahogy a pénztárcája, az idegrendszere hagyja. Jobb oldal 75. Ennyi volt a teljesíthető max. Szuper nyereményekkel. Nem spórolt senki, azt hiszem. És ebben benne volt az, hogy az időnkkel sem spóroltunk. Ma már semmivel nem kéne, ha meg akarjuk szerezni a sok -nem túl jelentős_ jobboldali cuccost. Nekem ez kínszenvedés. Most csak magamról írok. 11 év játék után gyűlik sok játékot könnyítő cucc. De minek? Mit kapok érte? Sajnálom, de pár éve kénytelen vagyok figyelembe venni, hogy mit fordítok egy eventre, és mit kapok cserébe. Mondjuk ínhüvely gyulladást. Szerettem ezt is, de az utolsó, amibe belekezdtem. (még csak tékozló sem vagyok, a legtöbb event-nél nem pörgetek, nem vetek be semmilyen pluszt. igaz, nem is nagyon van mit:44 bónuszláda, 70 bónuszláda, 33 bónuszláda: nulla növényes.158 boszorkányos: 1!db +1teliholdas). Na a lényeg: a felhő megvan(minek?), Még 3 napig termelek, eljátszom... A legszörnyűbb, hogy izületes a kezem, mozgatni is nehéz. Amit produkáltam azelőtt-135-, most örülök, ha 80. Baloldalt végigviszem, aztán el van felejtve ez is. Az idén már a negyedik. Mondjuk ezt legalább elkezdtem. Sok sikert mindenkinek! Remélem, hogy itt marad az írásom. Ha valaki kérdez, mindig átirányítjátok, mert itt ritka a moderátori jelenlét. :);)

zsona416, inanna11, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  15. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Na mégis csak kész leszek,igaz csak a bal oldal,de holnaptól munka,így ez is már öröm.:)Kitartást a minikhez,Brutális némelyiko_O

inanna11, Fätum, Mica67 és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végeztem az eventtel:

https://kepkuldes.com/images/b3d886c35f17e616e2d3ea85ef418321.png

A mamut holnaptól már nekem termel. Nem volt olcsó sem energiában, sem extrákban, de most úgy érzem erre volt szükségem.
    Nullázni ugyan nem tudok velük, de azért a napi i aratás a megengedett farönkhangár mennyiséggel sem lesz rossz.
    Köszönöm azoknak akik elrendezték a nyeremény változását, azt hiszem, ha maradt volna az eredeti nyereménylista nem ilyen képet hozok.

zsona416, ördög0, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Legyártottam 50 malomterméket , és holnap vetem magam bele a képek rejtelmeibe . :inlove:

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hát azzal az 50 malomtermékkel nem jutsz el túl sokáig a jobb oldalon nem szeretnélek elkeseríteni, de sajnos tapasztalatból tudom... Bár a résznyeremények sem rosszak, de akkor is.

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Pont az a célom , hogy sehova se jussak el : Ez a haditerv

20. Fätum

Fätum Fórumőrült

A felhőig elég lesz. Nekem is elég volt, pedig 85 volt az átlagom a különbség keresővel.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.